Liga 1 sezon 7
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Liga 1 sezon 7
Czyli wygląda na to, że Dragon jak zapowiedział, tak zrobił. A ja naprawdę robiłem wszystko, żeby wygrał Dream On. Ale niestety w końcówce ligi taktyczne zagrywki mu to uniemożliwiły.
Trzecie miejsce Johna to z kolei bardzo miłe zaskoczenie.
Trzecie miejsce Johna to z kolei bardzo miłe zaskoczenie.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Chyba Twoje taktyczne zagrywki, zakiwałeś się równo Panie
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
Niby gdzie?
-
Hien
Mam uwierzyć, że to Secret To The End > Policy, to było szczere zagranie? XD
Albo Secret To The End > Black Celebration w 6 kolejce?
Swoją drogą, proponuję żeby każdy po kolei się obrażał na ligę kiedy wygrał utwór, którego nie lubi, lub odwrotnie. Będzie śmiesznie.
Albo Secret To The End > Black Celebration w 6 kolejce?
Swoją drogą, proponuję żeby każdy po kolei się obrażał na ligę kiedy wygrał utwór, którego nie lubi, lub odwrotnie. Będzie śmiesznie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Jak zobaczyłem wasze cuda na kiju, to pomyślałem "a co ja sobie będę żałował".
Swoją drogą nie zawsze cyferki grają. POT oceniam wyżej od Secret oczywiście, ale są chwile, że chętniej sięgam po np. Secret. W dodatku ja grałem w końcówce dla Dream On.
Swoją drogą nie zawsze cyferki grają. POT oceniam wyżej od Secret oczywiście, ale są chwile, że chętniej sięgam po np. Secret. W dodatku ja grałem w końcówce dla Dream On.
-
Hien
No widzisz, ale to Ty nam głowy suszyles, że przecież NIE MOŻNA tu głosować pod wpływem chwili, że albo coś jest lepsze, albo nie.
-
shodan
No ale i tak robicie po swojemu, więc się zaadoptowałem. 
-
Hien
Ale nie umiesz się do tego przyznać XD
-
stripped
Czekam na przykłady bo ja tu nic nie mąciłem
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Oho, Strangelove na finał wyrzuciło Dream On z podium. To się zadziało. Srebro Stripped to świetny wynik, złoto Policy także. Brąz Elewatora może mniej, ale nie można mieć wszystkiego.
Spadkowicze do przewidzenia i spoko, chociaż mogłoby Fragile Tension zlecieć, bo to kompletnie nijaki kawałek. Cóż, może następnym razem (razem z Bottom Line)?
Spadkowicze do przewidzenia i spoko, chociaż mogłoby Fragile Tension zlecieć, bo to kompletnie nijaki kawałek. Cóż, może następnym razem (razem z Bottom Line)?
-
Hien
Policy królem jest, prawidłowo. Będzie walka o obronę tytułu.
-
shodan
No bez Dragona to już go nigdy nie zdetronizujemy.

A to, że Dream On przegrał tylko 2 pojedynki i to akurat ostatnie, w dodatku z niezbyt wyszukanymi przeciwnikami, też daje do myślenia.
Każdy głos na JCGE to przecież sabotaż.
A to, że Dream On przegrał tylko 2 pojedynki i to akurat ostatnie, w dodatku z niezbyt wyszukanymi przeciwnikami, też daje do myślenia.
-
Malkolit
Bez jaj, Strangelove (singlowa) >> Dream On! Just Can't > zamulacze. People Are Good słusznie trzyma się czołówki.
-
stripped
W sumie teraz widzę że poniekąd zadecydowałem o mistrzu oddając głos na POT w starciu ze Stripped.
Ale Dream On też chciałem dać szansę, zagłosowałem na niego w starciu z BC. Potem jednak widzialem że raczej nie ma szans i w starciach z People Are Good czy Strangelove głosowałem zgodnie z sumieniem.
Liga zweryfikowała beniaminków ostro, jednego zrobiła mistrzem a drugiego zasłużenie spuściła w dół, bye bye Always You, mam nadzieję że tu nie wrócisz.
Ale Dream On też chciałem dać szansę, zagłosowałem na niego w starciu z BC. Potem jednak widzialem że raczej nie ma szans i w starciach z People Are Good czy Strangelove głosowałem zgodnie z sumieniem.
Liga zweryfikowała beniaminków ostro, jednego zrobiła mistrzem a drugiego zasłużenie spuściła w dół, bye bye Always You, mam nadzieję że tu nie wrócisz.
-
Malkolit
U mnie Black poszedł ostatnio mocno w górę, widać, że jest aura Czarnego Święta, w sumie jutro kolejne takie 
-
shodan
Dream On poradził sobie z mistrzem i vice mistrzem, żeby potem przegrać ze średniakiem Strangelove. Nieładnie.Malkolit pisze:25 sty 2024 17:59Bez jaj, Strangelove (singlowa) >> Dream On! Just Can't > zamulacze. People Are Good słusznie trzyma się czołówki.
Generalnie wyniki spoko. Jedynie żal mi Always You.
-
Hien
Bez Dragona, nie będzie już takiego ciśnięcia Memento Mori do góry, więc obstawiam, że wpłynie to znacząco na wszystkie numery z tej płyty.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
POT wygral i pieknie, Stripped drugie i tez super. Na trzecie miejsce mialbym pieciu innych kandydatow, ale nie wazne.
Spadkowicze oprocz jednego to wszyscy, ktorych chcialem. Wyniki niemal idealne.
A propo glosowania Shodan, mowisz, ze wszyscy manipuluja. To pokaz mi, gdzie ja robilem takas taktyke?
Spadkowicze oprocz jednego to wszyscy, ktorych chcialem. Wyniki niemal idealne.
A propo glosowania Shodan, mowisz, ze wszyscy manipuluja. To pokaz mi, gdzie ja robilem takas taktyke?
Enjoy The Silence
-
shodan
No Ty Czesiek jako jedyny nigdy nie kalkulowałeś. To fakt. 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Dziekuje, wiecej pytan nie mam 

Enjoy The Silence