DEPESZWIZJA EDYCJE 11-20
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
Ja też gratuluję Hienowi za wygraną tej edycji! Cóż, na wrzucie może się nie poznałam, ale akurat, wypraszam sobie, nie słucham tylko elektroniki...
;*
-
Hien
Odpowiem jak Wujas - niewinny, nieświadomy żarcik 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
Heh, też się wygłupiam, nawet się lekko wygłupiłam... 
;*
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Annunzio vobis gaudium magnum - w nocy ZAPOWIEDŹ TRZYNASTEJ EDYCJI DEPESZWIZJI
(nie chce mi sie w pociągu dłubać podpisu i fancy stylowego posta... ale będzie czekać!)
(nie chce mi sie w pociągu dłubać podpisu i fancy stylowego posta... ale będzie czekać!)
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Graty Hien
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Dzięki Brutusie
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Zanim przejdziemy do edycji numer 13, tylko errata odnośnie edycji numer 11.
No cóż, jak to ja - zjebałem. Walnąłem się wprowadzając punkty od Hiena i przyznałem jeden punkt Devowi zamiast dwóch. Nie pisałbym wam o tym, gdyby nie to, że ten punkt zaważył na klasyfikacji końcowej, ponieważ sprawia że zwycięzcami zostają ex-aequo DEV oraz LIVV.
Rozważałem aby w takich sytuacjach o wyniku decydowała klasyfikacja generalna, ale w tym konkretnym przypadku nie wchodzi to w grę, bo po pierwsze - nie widzę powodów do tego, by odbierać wygraną z powodu MOJEGO błędu, a po drugie primo - nagrody już dawno przyznane, a przecież nie będę odkręcać nazwy tej edycji czy coś. Poza tym uważam, że powoływanie się na generalkę, w której duża część punktów Livvki to punkty przepisane od Lircze też nie byłoby do końca fair, nie mówiąc o tym, że tak czy siak według niej wygrałby Musiał, a to byłaby już potwarz.
Dobra, żarciochy na bok. Nie spodziewam się takich sytuacji zbyt często w przyszłości, ale uznajmy, że gdyby doszło do takowej, to albo się dogadujecie, albo wysyłacie dwa tematy i siusiak.
Wypadałoby więc, poza przeprosinami, wysłać koledze Musiałowi kosz owoców oraz ZALEGŁĄ NAGRODĘ, co niniejszym czynię. Dodatkowo w ramach rekompensaty podczas edycji numer 16 będzie obowiązywać motyw przewodni, który wybierze osobiśćie kolega Dev.
Tu zaś poprawna tabelka.
No cóż, jak to ja - zjebałem. Walnąłem się wprowadzając punkty od Hiena i przyznałem jeden punkt Devowi zamiast dwóch. Nie pisałbym wam o tym, gdyby nie to, że ten punkt zaważył na klasyfikacji końcowej, ponieważ sprawia że zwycięzcami zostają ex-aequo DEV oraz LIVV.
Rozważałem aby w takich sytuacjach o wyniku decydowała klasyfikacja generalna, ale w tym konkretnym przypadku nie wchodzi to w grę, bo po pierwsze - nie widzę powodów do tego, by odbierać wygraną z powodu MOJEGO błędu, a po drugie primo - nagrody już dawno przyznane, a przecież nie będę odkręcać nazwy tej edycji czy coś. Poza tym uważam, że powoływanie się na generalkę, w której duża część punktów Livvki to punkty przepisane od Lircze też nie byłoby do końca fair, nie mówiąc o tym, że tak czy siak według niej wygrałby Musiał, a to byłaby już potwarz.
Dobra, żarciochy na bok. Nie spodziewam się takich sytuacji zbyt często w przyszłości, ale uznajmy, że gdyby doszło do takowej, to albo się dogadujecie, albo wysyłacie dwa tematy i siusiak.
Wypadałoby więc, poza przeprosinami, wysłać koledze Musiałowi kosz owoców oraz ZALEGŁĄ NAGRODĘ, co niniejszym czynię. Dodatkowo w ramach rekompensaty podczas edycji numer 16 będzie obowiązywać motyw przewodni, który wybierze osobiśćie kolega Dev.
Tu zaś poprawna tabelka.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
Hien
W snookerze jest zasada, że jeśli sędzia popełni błąd, zawodnicy się nie upomną i zacznie się kolejne zagranie, to siusiak, lecimy dalej z meczem. Tak samo należy postąpić tutaj, więc nawet tej zaległej nagrody bym nie dawał xD
-
Dragon
Seba jest po prostu uczciwy, niech będzie xd
TYMCZASEM
odpowiednia jest już... wait... po prostu zapraszam na trzynasty odcinek uwielbianego serialu Depeszwizja! Zanim clue pierwszej części tej edycji najpierw należy uchylić copkę dla dotychczasowego Szefa Imprezy, tj. Szanownego Pana Mentosa. 5/5 i do ulu, mam nadzieję, że godnie zastąpię profesora dobrego humoru i smacznej satyry. Reklamacji nie uwzględnia się czy coś tam
Obrady w sprawie motywu przewodniego trwały długo. Mam nadzieję, że wszystkim osobom uczestniczącym temat okaże się lekkim, łatwym i przyjemnym do wybrania tych rzeczy, które najbardziej
Otwieram DEPESZWIZJĘ 13: EDYCJĘ LATAJĄCEGO DILDA 69 KLAUSA WIESE!
a niby to ja tutaj odpowiadam za bizarne treś- nieważne
Mam nadzieję, że uda się skompletować pełen zestaw do czwartku, 16 maja. Późnym wieczorem sklecę paczkę, którą wam WeTransferuję. Wtedy też zaprezentuję okładkę, która będzie w stanie godnie oddać ducha myśli stojącej za całkiem wymagającym i nieszablonowym pomysłem (???)
Let's go!
PS Jestem dostępny na Facebooku, ale chętnie przyjmę podarki również za pośrednictwem PW tutaj.
TYMCZASEM
odpowiednia jest już... wait... po prostu zapraszam na trzynasty odcinek uwielbianego serialu Depeszwizja! Zanim clue pierwszej części tej edycji najpierw należy uchylić copkę dla dotychczasowego Szefa Imprezy, tj. Szanownego Pana Mentosa. 5/5 i do ulu, mam nadzieję, że godnie zastąpię profesora dobrego humoru i smacznej satyry. Reklamacji nie uwzględnia się czy coś tam
Obrady w sprawie motywu przewodniego trwały długo. Mam nadzieję, że wszystkim osobom uczestniczącym temat okaże się lekkim, łatwym i przyjemnym do wybrania tych rzeczy, które najbardziej
Otwieram DEPESZWIZJĘ 13: EDYCJĘ LATAJĄCEGO DILDA 69 KLAUSA WIESE!
a niby to ja tutaj odpowiadam za bizarne treś- nieważne
Mam nadzieję, że uda się skompletować pełen zestaw do czwartku, 16 maja. Późnym wieczorem sklecę paczkę, którą wam WeTransferuję. Wtedy też zaprezentuję okładkę, która będzie w stanie godnie oddać ducha myśli stojącej za całkiem wymagającym i nieszablonowym pomysłem (???)
Let's go!
PS Jestem dostępny na Facebooku, ale chętnie przyjmę podarki również za pośrednictwem PW tutaj.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ze wszystkich dotychczasowych dewizji, ten kolor podoba mi sie najbardziej.
Enjoy The Silence
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Nie mogę się doczekać okładki.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ja paczki, W KOŃCU SIĘ DOWIEM JAK TO JEST
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
couldn't care less jeśli chodzi o okładkę
Paczki, paczki Panie potrzeba...
Paczki, paczki Panie potrzeba...
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
Powiem tak, okładka już jest.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Zostało Ci wybrać numer?
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
Teraz robię paczkę xd
-
Dragon
Pozor, pozor, mówi się, że prezenty wysyłają!
PACZUSZKA DEPESZWIZJI 13: EDYCJA LATAJĄCEGO DILDO 69 KLAUSA WIESE
OKŁADKA
Zapowiada się ciekawa zabawa. Ze względu na moje małe obowiązki studenckie oraz skłonność uczestników do spokojnego, gruntownego odsłuchu *wink* *wink* czekam na głosy do przyszłego czwartku, tj. 23 maja.
A Finał? Zapowiadam wstępnie właśnie 23 maja wieczorem lub 24 maja popołudniem. Lets' go, niech rozpocznie się gra!
PACZUSZKA DEPESZWIZJI 13: EDYCJA LATAJĄCEGO DILDO 69 KLAUSA WIESE
OKŁADKA
Zapowiada się ciekawa zabawa. Ze względu na moje małe obowiązki studenckie oraz skłonność uczestników do spokojnego, gruntownego odsłuchu *wink* *wink* czekam na głosy do przyszłego czwartku, tj. 23 maja.
A Finał? Zapowiadam wstępnie właśnie 23 maja wieczorem lub 24 maja popołudniem. Lets' go, niech rozpocznie się gra!
-
Hien
LET'S FAKIN GOOOOO
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
E, za duzo czau. Glosy max do poniedzialku
Enjoy The Silence