KLASYFIKACJA:D1 - 3
D2 - 2
D3 - 1
D4 - 4
D7 - 5
Kod: Zaznacz cały
1. HIEN – Goblin – Jennifer – 29 pkt
2. DRAGON – Michael Franks – Monkey See-Monkey Do 21 pkt
3. MURZYN – Chance – Toy Cows In Africa – 17 pkt
4. LIVV – The Stooges – I Wanna Be Your Dog - 16 pkt
5. CZEZ - Secession Studios and Greg Dombrowski – Devour – 15 pkt
6. SHODAN – Sting – Love Is Stronger Than Justice – 8 pkt
MENTOS – The Baronet – The Pelican Dance 7 pkt
DEV – Banco de Gaia – Kincajou (Duck! Asteroid Extended Version) – 7 pkt
zwycięzcą EDYCJI ZWIERZĘCEJ, jestem kurde ja. Sytuacja absolutnie bezprecedensowa, że prowadzący wygrywa edycję (sorry Seba). Jednocześnie mnie to wzrusza i raduje, a z drugiej, pozostawia w dosyć niezręcznej sytuacji. Dostając głosy, pomyślałem sobie, że jeżeli różnica punktów będzie mała i moje głosy będą miały znaczenie, to zrobię tak żeby nie wygrać, bo przecież krzywiej by to nie mogło wyglądać xD Okazało się jednak, że tak pokochaliście Gobliny, iż zrównałem się z Livv w rekordowej ilości punktów Depeszwizji. W tej sytuacji, nie będę sobie i Jennifer umniejszał i ogłaszam się tym cholernym zwycięzcą. Dawanie sobie samemu nagrody, to by jednak była przesada, zatem planowaną nagrodę, przerobiłem tak aby tyczyła się wszystkich, którzy brali udział, bo dla mnie wszyscy jesteście NAJLEPSI!
NAGRODA
Dodam również, że niezmiernie miło było mi prowadzić dla Was tę edycję. Bałem się, że to będzie koszmar, ale wręcz przeciwnie, było super, może dlatego, że machanie swastyką pomogło i wszyscy grzecznie dotrzymywali terminów. Z chęcią tę przygodę powtórzę, a teraz oddaję ten pierdolnik Sebie.