Co męczy Devotees w tym momencie?
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Co męczy Devotees w tym momencie?
Nie cieszysz się, że masz modnego ava? 
-
Hien
but everybody hates me, so it's fun fun fun...mintaj pisze:I'm poor Rajca, nobody loves me...![]()
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Which seat can I take? 
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Naprawa auta po wypadku ,zastanawiam się czy się opłacało,kwota mnie trochE przerosła 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
dejmien
Shut up! Just get in the car!Rajca pisze:Which seat can I take?
-
Miri
Męczy mnie Mitologia Parandowskiego, Król Edyp i Iliada na poniedziałek
. Teoretycznie powinnam mieć to przeczytane przez wakacje, ale jakoś tak się złożyło, że wychowawca na pierwszym zebraniu nie przekazał. Cholera mnie strzela. Ten sam budynek, co gimnazjum, no i te same problemy - niedoinformowanie uczniów a następnie wymaganie od nich Bóg wie czego. Nieźle się zapowiada. Do tego w czwartek jadę na wycieczkę trzydniową i nawet popołudnia na czytanie mi wypadają. Cóż, chyba już pójdę sobie czytać. A chce mi się, że ja pie...
-
Hien
Mitologia Parandowskiego to nie w podstaawówce czasem?
-
Miri
Dlatego muszę przeczytać jeszcze raz, bo nie pamiętam.
A tak na poważnie - czytałam tę Mitologię rok temu na olimpiadę, ale i tak muszę sobie odświeżyć. No i bardziej martwię się tą Iliadą.
A tak na poważnie - czytałam tę Mitologię rok temu na olimpiadę, ale i tak muszę sobie odświeżyć. No i bardziej martwię się tą Iliadą.
-
dejmien
Przecież Mitologię Parandowskiego się czyta lekko i przyjemnie. To jedna z najciekawszych lektur. Nie marudź. 
-
Hien
No więc własnie, to chyba najlżejsza rzecz jaka jest do przeczytania w szkole.
Gdybym na studiach musiał się uczyć z Parandowskiego to bym skakał z radości.
Gdybym na studiach musiał się uczyć z Parandowskiego to bym skakał z radości.
-
Miri
Zależy, ile masz czasu. Ja np. mam to na poniedziałek (razem z Iliadą), zaznaczając fakt, że w czwartek jadę na wycieczkę szkolną i wracam w sobotę wieczorem. Miła niedziela z odprężającą lekturą? Nie sądzę. Raczej nerwy i stres, że wszystkiego pozapominam albo nie zdążę.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
To nie jedź na wycieczkę?
Ja nigdy nie rozumiałem, co było niby takiego fajnego w wycieczkach klasowych.
Ja nigdy nie rozumiałem, co było niby takiego fajnego w wycieczkach klasowych.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Rajca
BaraBaranadanowski, dobrze się to kiedyś tam czytało. Oj tam mintaj, przecież wycieczka to najlepsza okazja do picia i innych wszetecznych uciech 
-
Hien
Ale w nie w liceum jak Ci każdy zagląda do plecaka. Lepiej takie rzeczy zostawić sobie na lepsze czasy (studia) i łoić bez żadnych ograniczeń (oczywiście Frugo).
Miri, to daje Ci jutro i pojutrze i niedziele. To 3 dni. Akurat mam na półce Parandowskiego, 334 strony bez indeksu i obrazków. Jak możesz nie zdażyć? :]
Nawet jadąc na wycieczkę dasz radę to zrobić, zwłaszcza, że Parand wchodzi jak w masło.
Książkę można tez zabrać za wycieczkę, chyba, że już teraz masz w planach ostre picie, noce u chłopców z klasy, palenie paluszków i wciąganie maki
to wtedy nawet razem ożecie poczytać!
Miri, to daje Ci jutro i pojutrze i niedziele. To 3 dni. Akurat mam na półce Parandowskiego, 334 strony bez indeksu i obrazków. Jak możesz nie zdażyć? :]
Nawet jadąc na wycieczkę dasz radę to zrobić, zwłaszcza, że Parand wchodzi jak w masło.
Książkę można tez zabrać za wycieczkę, chyba, że już teraz masz w planach ostre picie, noce u chłopców z klasy, palenie paluszków i wciąganie maki
-
Rajca
Cóż za deprawację siejesz. Zgorszenie i ferment. Paluszków się zachciewa? To nie forum dla takich jak Ty 
To jest poważne forum, dla fanów DM
Fan DM uprawia "poletko" tylko z miłości, pamiętaj!
To jest poważne forum, dla fanów DM
Fan DM uprawia "poletko" tylko z miłości, pamiętaj!
-
Hien
jest tu jakiś prawdziwy depesz?
-
Rajca
No kilkoro się znajdzie. Ale to kwestia czasu 
A mnie męczy, właśnie sobie to przypomniałem... byłem dzisiaj w Galerii Bałtyckiej i tak się złożyło, że to co rozegrało się w WC mnie sponiewierało. W kabinie obok zaokrętował się ktoś, ktoś był bardzo cicho. Kabiny maja na dole te 20cm prześwitu więc widziałem cień, poruszający się. Coś wyglądające na cień ręki cały czas wykonywało pewne ruchy... Pomyślałem "prostytutka, błagam, niech to będzie papier, klima jest, wieje, może powiewa tak jednostajnie". Do czasu kiedy część cienia na chwilę się cofnęła, a pewna... podłużna część tego cienia stała w miejscu. Po chwili ruch zaczął się od nowa... wybiegłem

A mnie męczy, właśnie sobie to przypomniałem... byłem dzisiaj w Galerii Bałtyckiej i tak się złożyło, że to co rozegrało się w WC mnie sponiewierało. W kabinie obok zaokrętował się ktoś, ktoś był bardzo cicho. Kabiny maja na dole te 20cm prześwitu więc widziałem cień, poruszający się. Coś wyglądające na cień ręki cały czas wykonywało pewne ruchy... Pomyślałem "prostytutka, błagam, niech to będzie papier, klima jest, wieje, może powiewa tak jednostajnie". Do czasu kiedy część cienia na chwilę się cofnęła, a pewna... podłużna część tego cienia stała w miejscu. Po chwili ruch zaczął się od nowa... wybiegłem
-
Katiusha
Trauma za traumą normalnie. Najpierw gołe dupy "tru depeszy" potem Onan Barbarzyńca. Dżizas, gdzie ja się zarejestrowałam 
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Hien
Tata Ci powie co robił ten Pan