Co męczy Devotees w tym momencie?
-
dejmien
Re: Co męczy Devotees w tym momencie?
Bo tu jak w soczewce skupiają się wszystkie ludzkie przywary. 
-
marecki129
ten pan się KANONIZOWAŁ !!! (zasłyszane w TOK FMHien pisze:Tata Ci powie co robił ten Pan
-
Rajca
Do Kanonizacji potrzebne są juwenalia 
-
marecki129
ale chyba w US i A, bo oni wtedy mają miesiąc masturbacji (tutaj źródełko)
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kal ... ietypowych
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kal ... ietypowych
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Hien - co się tak uczepiłeś tej Mitologii? Ja (w cudzysłowie) płaczę nad Iliadą. O ile w Mitologii to wszystko jest jeszcze poukładane jakoś, to Iliada jest wg mnie tak posrana pod względem imion, tych wszystkich określeń i przydomków (kończę Księgę Pierwszą; musiałam sobie zrobić przerwę), że "szybkie czytanie" nie wchodzi w grę, bo można kompletnie stracić wątek. Muszę się nad każdym zdaniem się zastanawiać, czy dobrze zrozumiałam. Jedno szczęście, że to jest wierszowane, bo przynajmniej ma jakiś rytm i można się w to jakoś wbić.
A co z tą wycieczką? Integracyjna, mile widziane, żebym pojechała... Smutny fakt - u mnie w klasie jest jeden chłopak i do wycieczki chyba się jeszcze przeniesie, więc przesiadywać u niego raczej nie będę. Szkoda, bo miły.
A co z tą wycieczką? Integracyjna, mile widziane, żebym pojechała... Smutny fakt - u mnie w klasie jest jeden chłopak i do wycieczki chyba się jeszcze przeniesie, więc przesiadywać u niego raczej nie będę. Szkoda, bo miły.
-
Rajca
O, tym sposobem możecie dokładnie przerobić mitologię wyspy Lesbos oraz Amazonek 
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
A mnie wczoraj niemal szlag trafił, jak zobaczyłem, że ktoś ukradł mi kolejną różę
;
Nie twoje, nie ruszaj, ale ten ktoś nie zrozumiał...
Nie twoje, nie ruszaj, ale ten ktoś nie zrozumiał...
-
Hien
Czegoś musiałem.Miri pisze:Hien - co się tak uczepiłeś tej Mitologii?
To czytnij streszczenie w necie.Miri pisze:Iliada jest wg mnie tak posrana pod względem imion, tych wszystkich określeń i przydomków (kończę Księgę Pierwszą; musiałam sobie zrobić przerwę), że "szybkie czytanie" nie wchodzi w grę
Bezsprzecznie.Miri pisze:Integracyjna, mile widziane, żebym pojechała...
powaliło go? Znajomy mi kiedyś opowiadał jak jego znajomy studiował na kosmetyce (lub czymś podobnym). Był jedynym facetem. Koledzy wołali za nim "pedał" dopóki nie dowiedzieli się, że laski kolesiowi robią masaże, zapraszają go na grupowe imprezy (!!!) i nie odstępuja go na krok (wszystkie).Miri pisze:Smutny fakt - u mnie w klasie jest jeden chłopak i do wycieczki chyba się jeszcze przeniesie.
Cały czy tylko we fragmentach?Miri pisze:więc przesiadywać u niego raczej nie będę. Szkoda, bo miły.
Swoją droga co to za klasa, profilowana jakaś?
Dziwne, że tylko jeden kutach w klasie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Też znam historię takich dwóch męskich rodzynków w babskim gronie. Oj narzekać to oni nie mogli...
-
Malkolit
Często biol-chemy, czasem ogólne tak mają... To, czy mają fajnie, zależy od ludzi...
-
Katiusha
Chómanistyczne i artystyczne też.
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Rajca
A potem się dziwić, że kiszaki z Polibudy wpadają poślinić się na imprezy Biochem i jak Katiusha wspomniała - chórmanistyczne. 
-
Katiusha
Tylko robić potem nie ma komu
Wykształcona baba do garów nie chce iść i dramat.
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Malkolit
Zależy, na kogo się trafi...
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Streszczenie łatwo przeczytać, ale podobno nauczycielka to straszna kosa (delikatnie mówiąc) i może być potem problem. Z resztą - przeczytam tyle, ile dam radę. Najwyżej będę doczytywać w miarę przerabiania, mam to gdzieś.
To jest klasa humanistyczna, do wyboru warsztaty teatralne i dziennikarskie (które właśnie wybrałam). Gościa mi trochę żal, bo stoi w kącie cały czas - prawie jak ja, też jest przytłoczony tym świergotem. To jest kwestia charakteru (albo po prostu koleś jest gejem, chociaż nic na to na razie nie wskazuje).
To jest klasa humanistyczna, do wyboru warsztaty teatralne i dziennikarskie (które właśnie wybrałam). Gościa mi trochę żal, bo stoi w kącie cały czas - prawie jak ja, też jest przytłoczony tym świergotem. To jest kwestia charakteru (albo po prostu koleś jest gejem, chociaż nic na to na razie nie wskazuje).
-
Rajca
Miri, czemu pierwszego dnia nauki stoisz w kącie? 
-
Malkolit
Też się dziwiłem, jak to możliwe, póki nie przypomniałem sobie o pewnej mojej znajomej, która ma ten sam problem (i jest w tym samym wieku) - klasa jej nie podpasowała, a dziewczyna raczej kroczy własnymi ścieżkami. Ale, Miri, it should be better with you, it's just a question of time
Opiniami się nie przejmuj, część naszej klasy miała "kosę" na maturze ustnej z polskiego - a ile setek było (punktów procentowych znaczy się). Na wycieczkę jedź, tam to dopiero można się przekonać, jacy są ludzie.
Opiniami się nie przejmuj, część naszej klasy miała "kosę" na maturze ustnej z polskiego - a ile setek było (punktów procentowych znaczy się). Na wycieczkę jedź, tam to dopiero można się przekonać, jacy są ludzie.
-
Hien
pipa jakaś nie facet.Miri pisze:Gościa mi trochę żal, bo stoi w kącie cały czas
Gdyby był gejem to by gadał ze wszystkimi laskami, geje tak mają.Miri pisze:To jest kwestia charakteru (albo po prostu koleś jest gejem, chociaż nic na to na razie nie wskazuje).
Studiowałem z takim jednym, o dziwo lubiłem go (a generalnie nie przepadam za gejami) chociaż był stuprocentowym gejem (zniewieściały, obcisłe ciuchy, obcisła tematyka), ale nie dało się go nie lubić, tak typ.
Laski go uwielbiały a on uwielbiał z nimi gadać. Tak to z nimi jest.
Twój koleś jest hetero więc zawsze możesz mu koko bongo zaproponować, ucieszy się, może przestanie stać w kącie
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Koko bongo 

-
Malkolit
Szykuje się niezły odsiew - w III terminie z ChOr zaliczyło 27 osób... na 78! (w dwóch poprzednich terminach zaliczyło mniej więcej tyle samo, co i teraz... ale - jeszcze jeden termin został...