Ogólnopolski Zlot Fanów DM we Wrocławiu 27 sierpnia 2005
-
Disease
Tia, jusz to widzęSlick pisze:zjawimy sie na pewno.
Na sześć dni przed daleką wyprawą w nieznane krainy wypadałoby się przejechać do miejsca wahań serca...mmm...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
To dobrze.Disease pisze:Tia, jusz to widzę
prosze, poprawione
-
Disease
Co oznacza Do dobrze?Slick pisze:Do dobrze.
I siem tak nie odgrażaj
A jusz się cieszyłam na konfrontację trzeciego stopnia
-
kawoszka
Diz-szukaj tanich polaczen do Wrocka.Kase musimy zaoszczedzic na chlansko,znam nawet takie jedno,urocze miejsce ,,przed zlotowe",zobaczymy czy po dziesieciu latach jeszcze tam jest to codenko...Ale na razie cyt,tajemnica 
-
Disease
Sprawdziłam ciapągi @ kaweńko i najlepszy pod wzgledem godziny odjazdu i przyjazdu, kosztów i ilosci przesiadek jest pośpiech o 13.15 z Centrala. We Wrocku będziemy o 19.43. Uderzamy od razu do klubu czy do tej knajpeczki, którą proponujesz?
Nawiasem mówiąc, gdy tam ostatnio byłam na depie, tio tysz trafiłam do zayebistej rock'owej knajpy
. Przez przypadek poznałam kolesia-next właściciela, więc bronx piłam za free i dwie godzinki densowałam na parkiecie, bo na moja prośbę DJ obłożyl sie płytkami DM i wybierał co smaczniejsze kąski
. Nie wiem, jak mnie wyczul, ale symfonię zaczął od...Shake the disease
. Nie ma to jak przypadkowe znajomosci w przypadkowych knajpach w przypadkowym miastku
. Mniam
.
Nawiasem mówiąc, gdy tam ostatnio byłam na depie, tio tysz trafiłam do zayebistej rock'owej knajpy
-
szajajaba
A ja bedę jechała tylko nieco ponad 2 godzinki do Wrocka
I bilecik nie taki dropgi, jak myslałam... same plusy na razie 
-
kawoszka
Im wiecej trudnosci na poczatku tym wieksza frajda pozniej
Diz Skarbenku,zadne pociagi nam nie straszne,jesli bedzie trzeba to i stopem dojedziemy...Mysle,ze juz na miejscu zastanowimy sie gdzie najpierw uderzyc,nie moge sie doczekac
[ Dodano: 17 Sie 2005 16:25 ]
Dizus-zapowiada sie ostra imprezka
Starzy depeches zapowiedzieli swoj przyjazd,poznasz kilku wspanialych ludzi,tylko ciekawe kto nas wsadzi do ciapogu powrotnego,hehe.....(albo raczej wrzuci nasze zwloki).Moze chociaz na te pare godzin pobawimy sie jak za starych,dobrych lat....
A moze jakis wspolny Dave-dancing odwalimy,hehe...Jeszcze przy odrobince szczescia cos wygramy(tylko zaloz cos sexy
)Masz sie wyspac przed Wrockiem,bo nie bede miala litosci dla Ciebie,Ptysiu z kremem 
Diz Skarbenku,zadne pociagi nam nie straszne,jesli bedzie trzeba to i stopem dojedziemy...Mysle,ze juz na miejscu zastanowimy sie gdzie najpierw uderzyc,nie moge sie doczekac
[ Dodano: 17 Sie 2005 16:25 ]
Dizus-zapowiada sie ostra imprezka
Starzy depeches zapowiedzieli swoj przyjazd,poznasz kilku wspanialych ludzi,tylko ciekawe kto nas wsadzi do ciapogu powrotnego,hehe.....(albo raczej wrzuci nasze zwloki).Moze chociaz na te pare godzin pobawimy sie jak za starych,dobrych lat....
A moze jakis wspolny Dave-dancing odwalimy,hehe...Jeszcze przy odrobince szczescia cos wygramy(tylko zaloz cos sexy
-
Disease
@ kawuś
boszszsz, mało trupem nie padłam, gdy wczytałam sie w Twoje rewelki
. Starzy depeches mówisz, mniaaam
. A jaki mają stan cywilny
?
Niom, z tym ciapągiem powrotnym, to może byc problemo
. Chociaz przychodzi mi do goofki jedna wybitna kandydatura
.
Dave-dancing? Ale gdzież mi do niego
? Wszak ja taka nieśmiała jestem, że na scene to trzeba by mnie koparką wtrynić
. A cio do ciuszków, to siem nie martw
. Red mini rulez
.
Będzie beton grany, na bank
.
Niom, z tym ciapągiem powrotnym, to może byc problemo
Dave-dancing? Ale gdzież mi do niego
Będzie beton grany, na bank
-
kawoszka
@Dizusiu,moj ptysiaczku
postaram sie,abys przy mnie wyzbyla sie takich zachamowan,zobaczysz ile frajdy mozesz miec w dzikim tancu ze mna....Poza tym,takie konkursy odbywaja sie(przynajmniej kiedys tak bylo) juz po polnocy,kiedy to wiekszosc ludzi jest juz mocno zakrecona.....Jezuuuu....Wiesz czego sie lekam najbardziej,cholercia,jeszcze tylko pare dni i gooooooo............
-
Disease
W to tio ja akurat nigdy nie wątpiłamkawoszka pisze:zobaczysz ile frajdy mozesz miec w dzikim tancu ze mna...
Szalenie mnie to pociesza, że tylko połowa ludzi będzie zdychac ze smiechu na mój widokkawoszka pisze:Poza tym,takie konkursy odbywaja sie(przynajmniej kiedys tak bylo) juz po polnocy,kiedy to wiekszosc ludzi jest juz mocno zakrecona...
Ciii, You know what I meankawoszka pisze:Wiesz czego sie lekam najbardziej
-
kawoszka
Oj,nie przecze ,ze to co malym druczkiem to chcialabym,zobaczymy jak to bedzie,ostatnio mam wszystko pod gorke wiec przestane marzyc i skupie sie na realnych ludziach(czyli Tobie)...Disease pisze:W to tio ja akurat nigdy nie wątpiłamkawoszka pisze:zobaczysz ile frajdy mozesz miec w dzikim tancu ze mna.... Tylko nie mów mi później, że Cie nie ostrzegałam (80,5%-M, 20,5%-K)
![]()
.
[ Dodano: 19 Sie 2005 14:45 ]
No i wlasnie o to chodzi,ze MY mamy byc juz w takim wesolym stanie,ze nie bedzie wazne co inni sobie pomysla,zobaczysz,bedzie milusioDisease pisze:.Szalenie mnie to pociesza, że tylko połowa ludzi będzie zdychac ze smiechu na mój widokkawoszka pisze:Poza tym,takie konkursy odbywaja sie(przynajmniej kiedys tak bylo) juz po polnocy,kiedy to wiekszosc ludzi jest juz mocno zakrecona.... Choc w sumie, po północy będe jusz taka rozkoszna, że generalnie ryba mi to
.
-
Disease
Maleńka, ja nie zartujękawoszka pisze:Oj,nie przecze ,ze to co malym druczkiem to chcialabym
Przestac marzyc zakazujękawoszka pisze:przestane marzyc i skupie sie na realnych ludziach(czyli Tobie)...![]()
W wesołym stanie to będziemy juz po wyturlaniu sie z ciapągakawoszka pisze:No i wlasnie o to chodzi,ze MY mamy byc juz w takim wesolym stanie,ze nie bedzie wazne co inni sobie pomysla,zobaczysz,bedzie milusio
-
slick
No wiec jakies zmiany? Ktos bedzie z osob ktore sie nie wpisaly? 
-
kawoszka
Ja bede z moja kobietka 
-
Disease
A ja będe z moja kobietką
.
A reszta jest milczeniem...
A reszta jest milczeniem...
-
kawoszka
@Dizus
zalatwialam nam przytulny kacik 
-
slick
czyli nocujecie?

-
Iwonka
Nie będzie mnie zdecydowanie na tym zlocie, gdyż:
a)ani jeden z moich menadżerów nie jedzie (a jedzie?
)
b)jestem chyba trochę przesycona zlotami, czas odpocząć miesiąc, dwa
c)kompozycje ciuchowe mi się skończyły
d)nie bedzie Pimpfa

a)ani jeden z moich menadżerów nie jedzie (a jedzie?
b)jestem chyba trochę przesycona zlotami, czas odpocząć miesiąc, dwa
c)kompozycje ciuchowe mi się skończyły
d)nie bedzie Pimpfa