Ogólnopolski Zlot Fanów DM we Wrocławiu 27 sierpnia 2005

Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 04 sie 2005 21:21

To tylko podsyca atmosfere, zjawimy sie na pewno :fletch:.
Awatar użytkownika
Disease

Post 05 sie 2005 03:18

Slick pisze:zjawimy sie na pewno :fletch:.
Tia, jusz to widzę :lol: .
Na sześć dni przed daleką wyprawą w nieznane krainy wypadałoby się przejechać do miejsca wahań serca...mmm... :roll:
Awatar użytkownika
slick

Post 05 sie 2005 10:32

Disease pisze:Tia, jusz to widzę :lol:
To dobrze.

prosze, poprawione :twisted:
Awatar użytkownika
Disease

Post 05 sie 2005 14:05

Slick pisze:Do dobrze.
Co oznacza Do dobrze? :lol:
I siem tak nie odgrażaj :twisted: . Po tych wszystkich obiecanko-kłamstwach i tak nikt Ci nie uwierzy, dopoki Cie nie zobaczy :> .
A jusz się cieszyłam na konfrontację trzeciego stopnia :twisted: :haha: ...
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 13 sie 2005 09:39

Diz-szukaj tanich polaczen do Wrocka.Kase musimy zaoszczedzic na chlansko,znam nawet takie jedno,urocze miejsce ,,przed zlotowe",zobaczymy czy po dziesieciu latach jeszcze tam jest to codenko...Ale na razie cyt,tajemnica ;)
Awatar użytkownika
Disease

Post 14 sie 2005 05:23

Sprawdziłam ciapągi @ kaweńko i najlepszy pod wzgledem godziny odjazdu i przyjazdu, kosztów i ilosci przesiadek jest pośpiech o 13.15 z Centrala. We Wrocku będziemy o 19.43. Uderzamy od razu do klubu czy do tej knajpeczki, którą proponujesz?
Nawiasem mówiąc, gdy tam ostatnio byłam na depie, tio tysz trafiłam do zayebistej rock'owej knajpy :D . Przez przypadek poznałam kolesia-next właściciela, więc bronx piłam za free i dwie godzinki densowałam na parkiecie, bo na moja prośbę DJ obłożyl sie płytkami DM i wybierał co smaczniejsze kąski :D . Nie wiem, jak mnie wyczul, ale symfonię zaczął od...Shake the disease :twisted: . Nie ma to jak przypadkowe znajomosci w przypadkowych knajpach w przypadkowym miastku ;) . Mniam :D .
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 14 sie 2005 08:52

A ja bedę jechała tylko nieco ponad 2 godzinki do Wrocka :D I bilecik nie taki dropgi, jak myslałam... same plusy na razie ;)
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 14 sie 2005 09:23

Im wiecej trudnosci na poczatku tym wieksza frajda pozniej :)
Diz Skarbenku,zadne pociagi nam nie straszne,jesli bedzie trzeba to i stopem dojedziemy...Mysle,ze juz na miejscu zastanowimy sie gdzie najpierw uderzyc,nie moge sie doczekac :beer:

[ Dodano: 17 Sie 2005 16:25 ]
Dizus-zapowiada sie ostra imprezka :twisted:
Starzy depeches zapowiedzieli swoj przyjazd,poznasz kilku wspanialych ludzi,tylko ciekawe kto nas wsadzi do ciapogu powrotnego,hehe.....(albo raczej wrzuci nasze zwloki).Moze chociaz na te pare godzin pobawimy sie jak za starych,dobrych lat.... :)
A moze jakis wspolny Dave-dancing odwalimy,hehe...Jeszcze przy odrobince szczescia cos wygramy(tylko zaloz cos sexy ;) )Masz sie wyspac przed Wrockiem,bo nie bede miala litosci dla Ciebie,Ptysiu z kremem :twisted:
Awatar użytkownika
Disease

Post 18 sie 2005 03:29

@ kawuś :arrow: boszszsz, mało trupem nie padłam, gdy wczytałam sie w Twoje rewelki :shock: . Starzy depeches mówisz, mniaaam :D . A jaki mają stan cywilny :lol: ?
Niom, z tym ciapągiem powrotnym, to może byc problemo ;) . Chociaz przychodzi mi do goofki jedna wybitna kandydatura :twisted: .
Dave-dancing? Ale gdzież mi do niego :shock: ? Wszak ja taka nieśmiała jestem, że na scene to trzeba by mnie koparką wtrynić :wstyd: . A cio do ciuszków, to siem nie martw :D . Red mini rulez :twisted: .
Będzie beton grany, na bank :haha: .
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 18 sie 2005 13:19

@Dizusiu,moj ptysiaczku :arrow: postaram sie,abys przy mnie wyzbyla sie takich zachamowan,zobaczysz ile frajdy mozesz miec w dzikim tancu ze mna....Poza tym,takie konkursy odbywaja sie(przynajmniej kiedys tak bylo) juz po polnocy,kiedy to wiekszosc ludzi jest juz mocno zakrecona.....Jezuuuu....Wiesz czego sie lekam najbardziej,cholercia,jeszcze tylko pare dni i gooooooo............:)
Awatar użytkownika
Disease

Post 19 sie 2005 02:06

kawoszka pisze:zobaczysz ile frajdy mozesz miec w dzikim tancu ze mna...
W to tio ja akurat nigdy nie wątpiłam :twisted: . Tylko nie mów mi później, że Cie nie ostrzegałam (80,5%-M, 20,5%-K) ;) .
kawoszka pisze:Poza tym,takie konkursy odbywaja sie(przynajmniej kiedys tak bylo) juz po polnocy,kiedy to wiekszosc ludzi jest juz mocno zakrecona...
Szalenie mnie to pociesza, że tylko połowa ludzi będzie zdychac ze smiechu na mój widok :lol: . Choc w sumie, po północy będe jusz taka rozkoszna, że generalnie ryba mi to ;) .
kawoszka pisze:Wiesz czego sie lekam najbardziej
Ciii, You know what I mean :) ...
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 19 sie 2005 14:41

Disease pisze:
kawoszka pisze:zobaczysz ile frajdy mozesz miec w dzikim tancu ze mna...
W to tio ja akurat nigdy nie wątpiłam :twisted: . Tylko nie mów mi później, że Cie nie ostrzegałam (80,5%-M, 20,5%-K) ;)
.
Oj,nie przecze ,ze to co malym druczkiem to chcialabym,zobaczymy jak to bedzie,ostatnio mam wszystko pod gorke wiec przestane marzyc i skupie sie na realnych ludziach(czyli Tobie)... :|

[ Dodano: 19 Sie 2005 14:45 ]
Disease pisze:.
kawoszka pisze:Poza tym,takie konkursy odbywaja sie(przynajmniej kiedys tak bylo) juz po polnocy,kiedy to wiekszosc ludzi jest juz mocno zakrecona...
Szalenie mnie to pociesza, że tylko połowa ludzi będzie zdychac ze smiechu na mój widok :lol: . Choc w sumie, po północy będe jusz taka rozkoszna, że generalnie ryba mi to ;) .
No i wlasnie o to chodzi,ze MY mamy byc juz w takim wesolym stanie,ze nie bedzie wazne co inni sobie pomysla,zobaczysz,bedzie milusio ;)
Awatar użytkownika
Disease

Post 20 sie 2005 00:35

kawoszka pisze:Oj,nie przecze ,ze to co malym druczkiem to chcialabym
Maleńka, ja nie zartuję :roll: . Może to nieco dziwne, ale to prawda :wstyd: .
kawoszka pisze:przestane marzyc i skupie sie na realnych ludziach(czyli Tobie)... :|
Przestac marzyc zakazuję :dont: , bo co to za życie byłoby bez marzeń :roll: ? A cio do skupienia sie na mnie, to, ekhm, będzie mi milusio :P .
kawoszka pisze:No i wlasnie o to chodzi,ze MY mamy byc juz w takim wesolym stanie,ze nie bedzie wazne co inni sobie pomysla,zobaczysz,bedzie milusio ;)
W wesołym stanie to będziemy juz po wyturlaniu sie z ciapąga :lol: . A to co sobie ktośtam pomysli, mam, delikatnie mówiąc, w głębokim poważaniu ;) .
Awatar użytkownika
slick

Post 20 sie 2005 23:49

No wiec jakies zmiany? Ktos bedzie z osob ktore sie nie wpisaly? :)
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 20 sie 2005 23:49

Ja bede z moja kobietka :P
Awatar użytkownika
Disease

Post 21 sie 2005 00:34

A ja będe z moja kobietką :P .
A reszta jest milczeniem... :lol:
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 22 sie 2005 16:11

@Dizus :arrow: zalatwialam nam przytulny kacik :)
Awatar użytkownika
slick

Post 22 sie 2005 17:44

czyli nocujecie? :twisted: :D
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 22 sie 2005 17:46

Nie będzie mnie zdecydowanie na tym zlocie, gdyż:
a)ani jeden z moich menadżerów nie jedzie (a jedzie? :) )
b)jestem chyba trochę przesycona zlotami, czas odpocząć miesiąc, dwa
c)kompozycje ciuchowe mi się skończyły
d)nie bedzie Pimpfa ;( ;( ;(