Płyta z Twojej kolekcji z której jesteś najbardziej dumny.
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Jak uda mi sie naprawić aparat po zabawie mojej kuzynki,(kochane dziecko, aż się chce rwać włosy z głowy i gorzko zapłakać) to zrobie zdjecie.

-
MontanaDM
Ja jestem dumny z posiadania oryginalnego boxa z Ultra i Exciter i z boxa z The Remixes 81-04
-
Crash
Moją dumą są orginalne Black Celebration,, Music... i Violator. Ale chyba najbardziej Black. Najmroczniejszy z reszty:)
-
AdriannaDM
Ja najbardziej jestem dumna z plyty Playing The Angel,
gdzie podpisali mi sie - Dave, Martin i Andy
:D:D
To rarytas w mojej kolekcji.
gdzie podpisali mi sie - Dave, Martin i Andy
To rarytas w mojej kolekcji.
-
Zagi
@AdriannaDM - nie musisz się powtarzać, wszyscy już wiedzą...
Ja jestem najbardziej dumny z mojego beneluksowskiego Violatorka, oczywiście 1. wydanie i z tego samego albumu, ale wydanie z 2006 - wydanie kolekcjonerskie. ☻
Ja jestem najbardziej dumny z mojego beneluksowskiego Violatorka, oczywiście 1. wydanie i z tego samego albumu, ale wydanie z 2006 - wydanie kolekcjonerskie. ☻
-
AdriannaDM
Ah tak - to EKSKJUZMI 
No to jestem rowniez bardzo dumna z tego
ze mam wszystkie plyty DM w oryginale,
mase singli i vinyli i malutkiego,pierzastego ludzika
z koncertu
No to jestem rowniez bardzo dumna z tego
ze mam wszystkie plyty DM w oryginale,
mase singli i vinyli i malutkiego,pierzastego ludzika
z koncertu
-
DM-1618
Depeche Mode - Speak & Spell (Vinyl) PROMOTIONAL COPY - NOT FOR SALE
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Nikt staroci nie podbija, to podbije ja. Jest kilka plytek z ktorych jest bardzo dumny / zadowolony. Wiekszosc zostala zdobyta kilka lat temu, kiedy ceny na allegro, za singla czy album DM byly troche wyzsze niz teraz i gdzie jednoczesnie o dana pozycje bilo sie ostro kilka osob. Fajne czasy z allegro.
Swojego czasu mialem swira na punkcie zbierania roznych wydan A Broken Frame. Z tych, ktore pojawiaja sie rzadziej...

Benelux

Francuz z oryginalnym nadrukiem

Czechoslowacka 101 kupiona za pol darmo od jakiejs kobiety. Raz, ze nie wiedziala co sprzedaje, a dwa, ze taki stan i to wydawnictwo trafiaja sie nie za czesto. Przynajmniej ja do tej pory nie widzialem tego ponownie...

Nowy People, przyjemnie bylo rozerwac z folii. Wogole amerykanskie wydania zawsze mi sie podobaly poprzez jednolity nadruk, bez wzgledu na to jaki to byl album badz singiel.

Nowe The Singles (rowniez bardzo rzadko sie trafi). Jak juz ktos sprzedaje to w stanie w jakim by ta plyta jechal po chodniku. Wiec okazja byla dobra...

CTA z australijskiego Liberation. No niby nic ale z tak daleka. Troche egzotyki na regale.
Z singli to najbardziej jestem dumny z niektorych 3-calowek.

Dreaming i Little to byla "auto-nagroda" ktora sprawilem swojego czasu samemu sobie za koniec ciezkiej sesji.

Na koniec LCD Personala. Swojego czasu byla szajba na ten singiel i remix Pump Mix. No to jest.
No i z grubsza z tych pozycji jestem w miare dumny.
Winyli nie chcialo mi sie wyciagac to nie pokaze zadnego.
Swojego czasu mialem swira na punkcie zbierania roznych wydan A Broken Frame. Z tych, ktore pojawiaja sie rzadziej...

Benelux

Francuz z oryginalnym nadrukiem

Czechoslowacka 101 kupiona za pol darmo od jakiejs kobiety. Raz, ze nie wiedziala co sprzedaje, a dwa, ze taki stan i to wydawnictwo trafiaja sie nie za czesto. Przynajmniej ja do tej pory nie widzialem tego ponownie...

Nowy People, przyjemnie bylo rozerwac z folii. Wogole amerykanskie wydania zawsze mi sie podobaly poprzez jednolity nadruk, bez wzgledu na to jaki to byl album badz singiel.

Nowe The Singles (rowniez bardzo rzadko sie trafi). Jak juz ktos sprzedaje to w stanie w jakim by ta plyta jechal po chodniku. Wiec okazja byla dobra...

CTA z australijskiego Liberation. No niby nic ale z tak daleka. Troche egzotyki na regale.
Z singli to najbardziej jestem dumny z niektorych 3-calowek.

Dreaming i Little to byla "auto-nagroda" ktora sprawilem swojego czasu samemu sobie za koniec ciezkiej sesji.

Na koniec LCD Personala. Swojego czasu byla szajba na ten singiel i remix Pump Mix. No to jest.
No i z grubsza z tych pozycji jestem w miare dumny.
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
moje nallepsze
1.była Dogma z 1993 ale teraz mam tylko w formacie mp3(wiec sie nie liczy) CD dorwal mój syn i przerobił na drobne
2.winyl master and servant z 1984 a nie reedycja dostałem w tamtym roku na urodziny
1.była Dogma z 1993 ale teraz mam tylko w formacie mp3(wiec sie nie liczy) CD dorwal mój syn i przerobił na drobne
2.winyl master and servant z 1984 a nie reedycja dostałem w tamtym roku na urodziny
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Poza amerykańskim wydaniem Violatora CD+DVD nie mam nic czego nie można dostać w polskim sklepie 
-
astiz
Mam amerykańskie maxisingle Enjoy The Silence,Personal Jesus i Freelove.
-
Jari
Wszystkie albumy Recoil z dedykacją od Alana i Hepzibah + podpis Paris Wilder.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Huh! eBay, amazon, a może prywatna audiencja?
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Jari
No jeszce jest Allegro.... A płyty dostałem w prezencie już tak podpisane + koszulka Recoil + seria zdjęć promo z dedykacją. Postaram się wstawić scan. Mamy jeszcze z nati w kolekcji album Gore'a z podpisem wygrany przeze mnie w jakimś konkursie oficjalnej strony DM. Śmieszna sprawa bo wysłałem te odpowiedzi na konkurs tak o sobie a wyszło, że wygraliśmy.
-
Hien
Również to mam, znalazłem kiedyś w starej kolekcji ojca.marcindreszcz pisze: 2.winyl master and servant z 1984 a nie reedycja dostałem w tamtym roku na urodziny
w środku była jeszcze promo pocztówka zespołu z autografami (wydrukowanymi, żeby nie było) i rozpiską trasy z 84 roku, mała rzecz a cieszy, zwłaszcza ,ze tych oryginalnych wydawnictw mute z lat 80 jest obecnie w eterze jak kot napłakał.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
slick
Pamietasz jak mi opchales jedno promo z autografem Emulatora i ksiazke z nutami do 101?Jari pisze:No jeszce jest Allegro.... A płyty dostałem w prezencie już tak podpisane + koszulka Recoil + seria zdjęć promo z dedykacją. Postaram się wstawić scan. mamy jeszcze w kolekcji album Gore'a z podpisem wygrany przeze mnie w jakimś konkursie oficjalnej strony DM.
-
Jari
Coś tam było... o ile mogę zrozumieć ten autograf to już tej książki z nutami nie? Po co Ci to było...?
A z wydawnictw extra mamy jeszcze z Nati w domu czeskie wydanie Violator by Mute Czechoslovakia (w książeczce jest troszkę inny set zdjęć i inny układ tekstu). Większość rarytasów jakie miałem poszła na Allegro albo wylądowała u Nati w kolekcji... np. rozkładane pełne wydanie 'In Your Room'.
A z wydawnictw extra mamy jeszcze z Nati w domu czeskie wydanie Violator by Mute Czechoslovakia (w książeczce jest troszkę inny set zdjęć i inny układ tekstu). Większość rarytasów jakie miałem poszła na Allegro albo wylądowała u Nati w kolekcji... np. rozkładane pełne wydanie 'In Your Room'.
-
slick
Mialem kiedys faze na wszystko co zwiazane z 101. Teraz zainteresowanie skupilo sie tylko na dyskografii niemniej ksiazke pozniej opchalem na allegro i chyba jeszcze na niej cos zarobilem. 
-
Jari
Oddawaj nadwyżkę