Płyta z Twojej kolekcji z której jesteś najbardziej dumny.

Awatar użytkownika
JIGGA_SOUND_GEAR

Post 16 maja 2006 17:18

Vinyl MFTM z autografem Alan'a Wilder'a, licytowany z jakimś typem z brazylii do upadłego. Długo się drań nie poddawał. Ale udało się, jestem dumna z siebie i z płyty :) :)
Awatar użytkownika
JIGGA_SOUND_GEAR

Post 16 maja 2006 17:32

Jak uda mi sie naprawić aparat po zabawie mojej kuzynki,(kochane dziecko, aż się chce rwać włosy z głowy i gorzko zapłakać) to zrobie zdjecie. :) :)
MontanaDM

Post 16 maja 2006 17:51

Ja jestem dumny z posiadania oryginalnego boxa z Ultra i Exciter i z boxa z The Remixes 81-04
Awatar użytkownika
Crash

Post 16 maja 2006 17:58

Moją dumą są orginalne Black Celebration,, Music... i Violator. Ale chyba najbardziej Black. Najmroczniejszy z reszty:)
Awatar użytkownika
AdriannaDM

Post 18 maja 2006 19:26

Ja najbardziej jestem dumna z plyty Playing The Angel,
gdzie podpisali mi sie - Dave, Martin i Andy :D:D:D
To rarytas w mojej kolekcji.
Awatar użytkownika
Zagi

Post 18 maja 2006 20:52

@AdriannaDM - nie musisz się powtarzać, wszyscy już wiedzą... :twisted:

Ja jestem najbardziej dumny z mojego beneluksowskiego Violatorka, oczywiście 1. wydanie i z tego samego albumu, ale wydanie z 2006 - wydanie kolekcjonerskie.
Awatar użytkownika
AdriannaDM

Post 18 maja 2006 22:29

Ah tak - to EKSKJUZMI :D
No to jestem rowniez bardzo dumna z tego
ze mam wszystkie plyty DM w oryginale,
mase singli i vinyli i malutkiego,pierzastego ludzika
z koncertu :D
Awatar użytkownika
DM-1618

Post 21 maja 2006 16:15

Depeche Mode - Speak & Spell (Vinyl) PROMOTIONAL COPY - NOT FOR SALE
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 01 mar 2009 13:48

Nikt staroci nie podbija, to podbije ja. Jest kilka plytek z ktorych jest bardzo dumny / zadowolony. Wiekszosc zostala zdobyta kilka lat temu, kiedy ceny na allegro, za singla czy album DM byly troche wyzsze niz teraz i gdzie jednoczesnie o dana pozycje bilo sie ostro kilka osob. Fajne czasy z allegro. :)

Swojego czasu mialem swira na punkcie zbierania roznych wydan A Broken Frame. Z tych, ktore pojawiaja sie rzadziej...

Obrazek
Benelux

Obrazek
Francuz z oryginalnym nadrukiem

Obrazek
Czechoslowacka 101 kupiona za pol darmo od jakiejs kobiety. Raz, ze nie wiedziala co sprzedaje, a dwa, ze taki stan i to wydawnictwo trafiaja sie nie za czesto. Przynajmniej ja do tej pory nie widzialem tego ponownie...

Obrazek
Nowy People, przyjemnie bylo rozerwac z folii. Wogole amerykanskie wydania zawsze mi sie podobaly poprzez jednolity nadruk, bez wzgledu na to jaki to byl album badz singiel.

Obrazek
Nowe The Singles (rowniez bardzo rzadko sie trafi). Jak juz ktos sprzedaje to w stanie w jakim by ta plyta jechal po chodniku. Wiec okazja byla dobra...

Obrazek
CTA z australijskiego Liberation. No niby nic ale z tak daleka. Troche egzotyki na regale.

Z singli to najbardziej jestem dumny z niektorych 3-calowek.

Obrazek

Obrazek
Dreaming i Little to byla "auto-nagroda" ktora sprawilem swojego czasu samemu sobie za koniec ciezkiej sesji. ;(

Obrazek

Obrazek
Na koniec LCD Personala. Swojego czasu byla szajba na ten singiel i remix Pump Mix. No to jest.

No i z grubsza z tych pozycji jestem w miare dumny. ;) Winyli nie chcialo mi sie wyciagac to nie pokaze zadnego.
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 07 mar 2009 19:04

moje nallepsze
1.była Dogma z 1993 ale teraz mam tylko w formacie mp3(wiec sie nie liczy) CD dorwal mój syn i przerobił na drobne
2.winyl master and servant z 1984 a nie reedycja dostałem w tamtym roku na urodziny
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Awatar użytkownika
SinnerInMe
Ulubiony utwór: Higher Love

Post 09 kwie 2009 19:36

Poza amerykańskim wydaniem Violatora CD+DVD nie mam nic czego nie można dostać w polskim sklepie ;)
astiz

Post 09 kwie 2009 19:39

Mam amerykańskie maxisingle Enjoy The Silence,Personal Jesus i Freelove.
Jari

Post 10 kwie 2009 01:17

Wszystkie albumy Recoil z dedykacją od Alana i Hepzibah + podpis Paris Wilder.
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 10 kwie 2009 14:39

Huh! eBay, amazon, a może prywatna audiencja?
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Jari

Post 10 kwie 2009 15:04

No jeszce jest Allegro.... A płyty dostałem w prezencie już tak podpisane + koszulka Recoil + seria zdjęć promo z dedykacją. Postaram się wstawić scan. Mamy jeszcze z nati w kolekcji album Gore'a z podpisem wygrany przeze mnie w jakimś konkursie oficjalnej strony DM. Śmieszna sprawa bo wysłałem te odpowiedzi na konkurs tak o sobie a wyszło, że wygraliśmy.
Awatar użytkownika
Hien

Post 10 kwie 2009 16:41

marcindreszcz pisze: 2.winyl master and servant z 1984 a nie reedycja dostałem w tamtym roku na urodziny
Również to mam, znalazłem kiedyś w starej kolekcji ojca.
w środku była jeszcze promo pocztówka zespołu z autografami (wydrukowanymi, żeby nie było) i rozpiską trasy z 84 roku, mała rzecz a cieszy, zwłaszcza ,ze tych oryginalnych wydawnictw mute z lat 80 jest obecnie w eterze jak kot napłakał.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
slick

Post 10 kwie 2009 17:57

Jari pisze:No jeszce jest Allegro.... A płyty dostałem w prezencie już tak podpisane + koszulka Recoil + seria zdjęć promo z dedykacją. Postaram się wstawić scan. mamy jeszcze w kolekcji album Gore'a z podpisem wygrany przeze mnie w jakimś konkursie oficjalnej strony DM.
Pamietasz jak mi opchales jedno promo z autografem Emulatora i ksiazke z nutami do 101? :D
Jari

Post 10 kwie 2009 20:51

Coś tam było... o ile mogę zrozumieć ten autograf to już tej książki z nutami nie? Po co Ci to było...?

A z wydawnictw extra mamy jeszcze z Nati w domu czeskie wydanie Violator by Mute Czechoslovakia (w książeczce jest troszkę inny set zdjęć i inny układ tekstu). Większość rarytasów jakie miałem poszła na Allegro albo wylądowała u Nati w kolekcji... np. rozkładane pełne wydanie 'In Your Room'.
Awatar użytkownika
slick

Post 10 kwie 2009 21:06

Mialem kiedys faze na wszystko co zwiazane z 101. Teraz zainteresowanie skupilo sie tylko na dyskografii niemniej ksiazke pozniej opchalem na allegro i chyba jeszcze na niej cos zarobilem. :P
Jari

Post 10 kwie 2009 22:19

Oddawaj nadwyżkę :8