Macro
-
Newborn
Macro jest dobrym mrocznym kawałkiem. Jak dla mnie jest utworem nr.2 zaraz po Judas w wykonaniu Martina 
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
dla mnie to zamulatorski kawałek. ne lubie i tyle. 
-
agness
A ja strasznie lubie ten kawalek, owszem pod wzgledem dzwiekowym jest dosc surowy ale wydaje mi sie ze jest to efekt zamierzony. Tekst rewelacja. Moge powiedziec ze jest to jeden z moich ulubionych utworow spiewanych przez Martina, choc nie jest on dobry w kazdej sytuacji,tzn sa dni w ktorych mam taki a nie inny nastroj i nie moge go sluchac.
Zdecydowanie podoba mi sie klimat tej piosenki.
Zdecydowanie podoba mi sie klimat tej piosenki.
-
dev
a mnie sie Macro podoba. Nie od zawsze tak bylo, poczatkowo nie zwracalam na niego szczegolnej uwagi
A ostatnio... odkrylam w nim jedyne w swoim rodzaju piekno
Dave fajnie brzmi jako chorek - o ile mozna to tak nazwac, bo w koncu glowny wokal w tym kawalku to Martin 
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
1 z 2 utworow z PTA (obok Nothing's impossible) w ktorych od poczatku sie prawdziwie zakochalem
cudowna atmosfera, swietna koncowka z gitara i bebnami, genialny tekst, bardzo erotyczny, lubie takie 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Depecha
Ja Macro lubię i to bardzo. I to wyłącznie w wykonaniu Martina(nie chciałabym widzieć zamiast niego Dave'a), szczególnie podoba mi się jego głos w tym utworze. Drugi po Johnym ulubiony kawałek z PTA.
-
Fanta
jak dla mnie Macro to jeden z najpiekniejszych utworow DM,tekst, wokal, przezmyslowy klimat- caly Martin, cos wspanialego
:D:D
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
deserve
- Ulubiony utwór: the love thieves
Uważam że to najgorszy utwór PTA. Mam nadzieję że moje wrażenia z czasem się zmienią...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Świetny utwór, od początku mi się spodobał. Jak cała płyta zresztą.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Kolejny przykład (w moim przypadku) utworu który musi dojżeć by stać się soczystym kąskiem .
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Mi to aż ciary przechodzą, kiedy zaczyna się refren...perełeczka 
-
_precious_
Wetrsja koncertowa potęguje wrażenia 
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
To prawda 
-
_precious_
Co by tu dużo nie pisać to piosenki śpiewane przez Martina na koncertach dostają jak by "dopalacza"
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Nie od razu mną zakręcił, po entyrazie słuchania Macro - uważam, że to jest bardzo dobry kawałek...
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Uwielbiam ten utwór ostatnimi czasy szczególnie.
Lubię takie zaje.biste syntezatorowe brzmienia jak w Macro. Poza tym utwór świetnie oddaje klimat PTA.
Lubię takie zaje.biste syntezatorowe brzmienia jak w Macro. Poza tym utwór świetnie oddaje klimat PTA.
-
Hien
Macrovision, to jeden kawałków, które sprawiają, że nie dałbym PTA 1/10.
Gitara jest świetna, poza tym rewelacyjny jest duet Gore/Gahan na końcu (pomysł tak ładnie rozwinięty w "Little Soul").
Wymieniłbym synth bębenek z początku na prawdziwy ale poza tym nie ma się czego czepiać.
Byłem bardzo zawiedziony tym, że w Katowicach wybrali ten drugi utwór, którego nie lubię.
Gitara jest świetna, poza tym rewelacyjny jest duet Gore/Gahan na końcu (pomysł tak ładnie rozwinięty w "Little Soul").
Wymieniłbym synth bębenek z początku na prawdziwy ale poza tym nie ma się czego czepiać.
Byłem bardzo zawiedziony tym, że w Katowicach wybrali ten drugi utwór, którego nie lubię.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Mnie z czasem podoba sie coraz bardziej. Moze dlatego, ze jest w nim mowa o starosci, a ja sie chyba starzeje 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Klimat - owszem, zgodzę się...shodan pisze:Uwielbiam ten utwór ostatnimi czasy szczególnie.
Ale bardziej od syntezatorów, w Macro spodobał mi się wokal Martina... dlatego też to jeden z moich ulubionych utworów w wykonaniu pana Gore'a...