a wracając do tematu - liczę na to że dojdzie do lubianej przeze mnie na listach przebojów sytuacji: john the revelator wejdzie na listę programu trzeciego, podczas gdy będzie na niej jeszcze precious, przez jakiś czas na liście będą dwie piosenki DM, aż w końcu jako pierwsza spadnie ta nowsza czyli John, a Precious jeszcze trochę pobędzie
John The Revelator
-
Erwartungen
a wracając do tematu - liczę na to że dojdzie do lubianej przeze mnie na listach przebojów sytuacji: john the revelator wejdzie na listę programu trzeciego, podczas gdy będzie na niej jeszcze precious, przez jakiś czas na liście będą dwie piosenki DM, aż w końcu jako pierwsza spadnie ta nowsza czyli John, a Precious jeszcze trochę pobędzie
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Erwartungen pisze:![]()
![]()
![]()
JAKI JOHN THE REVELATOR NA LIŚCIE TRÓJKI
O CZYM TY PISZESZ
-
szajajaba
O mrzonkach 
-
_precious_
No , ale pomodlić się o to moge , niech będzie
-
Erwartungen
precious pisze:JAKI JOHN THE REVELATOR NA LIŚCIE TRÓJKI![]()
![]()
![]()
O CZYM TY PISZESZ![]()
![]()
Erwartungen pisze:(...) john the revelator WEJDZIE na listę (...)
no ja myślę że na pewno się ukaże na liście. Niedźwiecki nie zawiedzie, a później fani nie zawiodą..
PS. dobra, porazka... precious, miałeś rację.. john mi się walnął z "a pain..."
-
_precious_
Nie ma się czego wstydzic "Erwartungen pisze:precious pisze:JAKI JOHN THE REVELATOR NA LIŚCIE TRÓJKI![]()
![]()
![]()
O CZYM TY PISZESZ![]()
Erwartungen pisze:(...) john the revelator WEJDZIE na listę (...)
no ja myślę że na pewno się ukaże na liście. Niedźwiecki nie zawiedzie, a później fani nie zawiodą..
PS. dobra, porazka... precious, miałeś rację.. john mi się walnął z "a pain..."
-
Imbir
Witajcie, to mój pierwszy (chyba) post tutaj 
Wiecie kto tak krzyczy?
Ale kto tak krzyczy?
http://www.ibiblio.org/jimmy/folkden-wp/?p=6943
Miłej lektury - Martin, nie wysiliłeś się!
Pozdrawiam mego dobrego znajomego z łodzi, "Devotional" mnie znanego jako "Kropek"
PS. Ej ja rozumiem, że porządki trzeba robić, ale przerzucając mi posta, nie mam już ankietki!
Wiecie kto tak krzyczy?
Ale kto tak krzyczy?
http://www.ibiblio.org/jimmy/folkden-wp/?p=6943
Miłej lektury - Martin, nie wysiliłeś się!
Pozdrawiam mego dobrego znajomego z łodzi, "Devotional" mnie znanego jako "Kropek"
PS. Ej ja rozumiem, że porządki trzeba robić, ale przerzucając mi posta, nie mam już ankietki!
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
"John The Revelator" - dla mnie to najgorsza piosenka na PTA... Prosta, bez pomysłu , bez ciekawej melodii, robiona chyba na szybkiego, bo raczej nie tworzona. bo tworzy to Alan Wilder. John The Revelator to porażka, zero kombinowania z pozytywnym wydechem, to wogle nie depeszowskie. hałas i zgryzota... BLEEEEE. Już każda piosenka na Speak & Spell jest lepsza od tego...
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
Jari
Dla mnie osobiście to najlepszy utwór na tym albumie.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
A kto powiedział, że dobry utwór nie może być prosty?
Dla mnie nie ma wątpliwości, że to utwór z najwyższej półki.
Dla mnie nie ma wątpliwości, że to utwór z najwyższej półki.
-
em.
zgadzam się z przedmówcami.
moim zdaniem to bardzo dobry, energiczny, żywy i skoczny kawałek.
.
prosta? zrobiona z pomysłem,melodia wpada w ucho, nogi same rwą się do tańca.
moim zdaniem to bardzo dobry, energiczny, żywy i skoczny kawałek.
dla mnie-jedna z lepszych na tej płycieMr.X pisze: dla mnie to najgorsza piosenka na PTA... Prosta, bez pomysłu , bez ciekawej melodii
prosta? zrobiona z pomysłem,melodia wpada w ucho, nogi same rwą się do tańca.
nie rozumiem co też masz na myśli...zero kombinowania z pozytywnym wydechem
gwiazdy...
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Jak słucham PTA to oczywiście że John The Revelator nie omijam, bo może przyjdzie taki moment, że znajde w tym utworze jakieś plusy... Jak kupiłem PTA, to od 1-wszego przesłuchania mieszane miałem uczucia do tej piosenki, zawiodłem sie strasznie, że jest taka bardzo prosta, moze w demie martina tkwił wiekszy potencjał.... Dla mnie najlepszą piosenką z PTA jest "The Sinner In Me"
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
The Darkest Star
JTR to mega utwór na depeszowe imprezy.. pali po nogach od wywijania przy tej piosence. nie wyobrażam sobie zabawy bez Johna bo to taki moment przełomowy na każdej imprezie- wszyscy wskakują na parkiet i pląsają..
ogień z d.upy jednym słowem
((((((((
ogień z d.upy jednym słowem
-
Erwartungen
na parkiet ludzie wskakują przy Halo, lub Mercy in You.. albo NIESTETY just can't get enough.. przy tym (tzn JTR) nie zauważyłem znaczących ruchów.. osobiście wręcz schodzę z parkietu
i wracam jak dają painkillera 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No tu to akurat się zgadzam w 100%.Mr.X pisze:Dla mnie najlepszą piosenką z PTA jest "The Sinner In Me"
-
The Darkest Star
zapraszam do stolicy i Zielonej GóryErwartungen pisze: przy tym (tzn JTR) nie zauważyłem znaczących ruchów..
-
em.
...i do Łodzi!
gwiazdy...
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
o nie, na janka to ja złego słowa nie dam powiedzieć.

tu najbardziej sie zgodzeThe Darkest Star pisze:JTR to mega utwór na depeszowe imprezy.. pali po nogach od wywijania przy tej piosence. nie wyobrażam sobie zabawy bez Johna bo to taki moment przełomowy na każdej imprezie- wszyscy wskakują na parkiet i pląsają..
ogień z d.upy jednym słowem((((((((
-
_precious_
... a ja w pelni zgadzam sie z Erwem z tym co powyżej napisal , ale...Erwartungen pisze:na parkiet ludzie wskakują przy Halo, lub Mercy in You.. albo NIESTETY just can't get enough.. przy tym (tzn JTR) nie zauważyłem znaczących ruchów.. osobiście wręcz schodzę z parkietui wracam jak dają painkillera
... żeby nikt nie myślal , że uważam ten kawalek za zły poprostu jeśli chodzi o zabawe na parkieci to moge sie bez niego obejść
-
FREE STATE
Ktoś tu napisał, że JTR jest prostym utworem? Chyba zaraz zaliczę strusia przez krzesło...
Nie dość, że nie jest prosty, to jeszcze idealnie wpasowuje się w całość utworów na PTA.
Świetny wybór na singla, bardzo dobra wersja live (szczególnie ta z Mediolanu), bardzo dobry kawałek - ogólnie rzecz biorąc...
Nie dość, że nie jest prosty, to jeszcze idealnie wpasowuje się w całość utworów na PTA.
Świetny wybór na singla, bardzo dobra wersja live (szczególnie ta z Mediolanu), bardzo dobry kawałek - ogólnie rzecz biorąc...