Możesz podać jeszcze autora, to sobie wypożycze jutroAnia Depeszka pisze:No zapomniałam dodać"100 najsłynniejszych uczonych wszechczsów"Biografie min:Einsteina,Feymana,Schrogingera,Tellera,Oppenheimera i wielu innych(nie tylko fizyków)cam101_little15 pisze:O dzięki piękne. Poczytam sobie.
Jestem szczęśliwy Devotee ponieważ...
-
Młody
-
Ania Depeszka
Blagam zaczekaj do jutra bo porzyczyłam tą książke i nie moge sobie przypomniec autora. 
-
Młody
Dobrze 
A tak wogóle: ja też nie jestem szczęśliwym Devotee...
A tak wogóle: ja też nie jestem szczęśliwym Devotee...
-
cam101_little15
To ty też lubisz fizykę???Młody pisze:Możesz podać jeszcze autora, to sobie wypożycze jutroAnia Depeszka pisze:No zapomniałam dodać"100 najsłynniejszych uczonych wszechczsów"Biografie min:Einsteina,Feymana,Schrogingera,Tellera,Oppenheimera i wielu innych(nie tylko fizyków)cam101_little15 pisze:O dzięki piękne. Poczytam sobie.
-
Ania Depeszka
O czyli napewno literatura Alana Guth'a i Michio Kaku(tego sympatycznego profesorka z NY)
-
Ania Depeszka
No ja też.Mam to z tej serii"Na ścieżkasz nauki"Mam jeszcze jego inny bestseller"Wizje"
-
Młody
No kurcze, nie słyszałem o tym. Chyba będę musiał nadrobić trochę zaległości. Szkoda, że u mnie na studiach z fizyki tylko jakieś smęty...
-
Ania Depeszka
Do jutra.
-
puma
Chodzi o to iż jutro mam tylko język angielskiAnia Depeszka pisze:Eeee ja bym nie szła na 1 bo się nie opłacaNo chyba że lubisz szkołe to rozumiem.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Na angielski trzeba iść zawsze 
-
puma
Dokładnie jeszcze jak się pisze z tego maturke to obowiązkowo trzeba iśc a poza tym mnie niedługo nie będzie przez miesiąc także chcem teraz wszystko nadrobić
by miec spokój z zaliczaniem
-
satelitka
- Ulubiony utwór: I Feel You
Jestem szczęśliwa, ponieważ mam wokół siebie ludzi na których zawsze mogę liczyć 
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
jestem szczęśliwa bo mam misia Gerwazego.
-
Ania Depeszka
No więc autorem tej książki"100 najwybitniejszych..." jest John Simmons.Młody pisze:
Możesz podać jeszcze autora, to sobie wypożycze jutro
A dodatkowo jak Cię interesuje zagadnienie superstrun to polecam jeszcze:Michał Heller"Kosmologia kwantowa","Początek jest wszędzie",Craig J.Hogan"Mała księga wielkiego wybuchu"
-
puma
Jestem szczęśliwa ponieważ jak narazie nie spotkało mnie nic smutnego 
-
Młody
Dzięki za autora. Co do reszty książek to obawiam się, że wszystkie już od dawna mamAnia Depeszka pisze:No więc autorem tej książki"100 najwybitniejszych..." jest John Simmons.Młody pisze:
Możesz podać jeszcze autora, to sobie wypożycze jutro
A dodatkowo jak Cię interesuje zagadnienie superstrun to polecam jeszcze:Michał Heller"Kosmologia kwantowa","Początek jest wszędzie",Craig J.Hogan"Mała księga wielkiego wybuchu"
No dobra: jestem szczęśliwy bo ktoś jeszcze ma zainteresowania podobne do moich
-
Ania Depeszka
@młody
Ciesze się że Ty się cieszysz
.Mnie również bardzo miło że ktoś taki o podobnych zianteresowaniach się znalazł 
A czytałeś "Kto odziedziczył gabinet Einsteina"Ed'a Regisa? i "Uczeni w anegdocie" A.Wróblewskiego ?To "uczeni w ..."to raczej nauka na wesoło.Pikantne i śmieszne szczegóły z życia naukowców.Można się nieźle pośmiać
Ciesze się że Ty się cieszysz
A czytałeś "Kto odziedziczył gabinet Einsteina"Ed'a Regisa? i "Uczeni w anegdocie" A.Wróblewskiego ?To "uczeni w ..."to raczej nauka na wesoło.Pikantne i śmieszne szczegóły z życia naukowców.Można się nieźle pośmiać
-
kredka
jade w weekend na impreze na bunkry
2 dziewczyny i 15 facetow

-
puma
mam dziś dobry humor
-
Ania Depeszka
Ja też.