Formula 1
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Lepiej dla Roberta bedzie jak zostanie, nie sadze zeby chcial zaczynac kariere od zmiany team'ow.
Pozatym BMW sie bardzo dobrze rozwija.
Pozatym BMW sie bardzo dobrze rozwija.
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
To prawda BMW to mlody zespół .
-
Choin
Po kiego kutasa zakladali SLICK'i Robertowi ?!
prostytutka
-
Bartini
I wiemy już czyja to wina :p
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Choin nie gadaj glupot. W Chinach deszcz padal podczas treningow i kwalifikacji wiec slickow nie mogli Robertowi zalozyc. 
-
Choin
Tak po krotce opisze Ci co mialem namysli (bo moze nie wiesz). Wyscig obbyl sie dzis o 8:00 rano czasu polskiego, po dosc nieudanym starcie Robert z kazdym okrazeniem odrabial straty, i w momencie jak bylo mniej wiecej 25 okrazen do mety team zdecydowal sie jako pierwszy na zmiane opon (w momencie kiedy Kubica jechal na punktowanym 7 miejcu), co spowodowalo ogromne problemy z trakcja i musial po przejechaniu jedno okrazenia wrocic i zalozyc poprzednie gumy.slick pisze:Choin nie gadaj glupot. W Chinach deszcz padal podczas treningow i kwalifikacji wiec slickow nie mogli Robertowi zalozyc.
Szkoda ze akurat nasz Robert ucierpial na amatorszczyznie BMW Sauber, bo zdaje mi sie ze w lepszym teamie taka sytuacja nie mialaby miejsca.
-
DT
a ja zapomnialem wstac na wyscig i go nie widzialem
ale dzis rano w tv cos tam slyszalem ze opony ktore mu zalozyli straciły temperature(i przyczepność) zaraz po wyjezdzie z pit stopu bo tam byla mokra nawierzchnia i na torze nie mogl juz ich nagrzac stąd strata czasu i miejsca czy jakos tak
ale dzis rano w tv cos tam slyszalem ze opony ktore mu zalozyli straciły temperature(i przyczepność) zaraz po wyjezdzie z pit stopu bo tam byla mokra nawierzchnia i na torze nie mogl juz ich nagrzac stąd strata czasu i miejsca czy jakos tak
fu..'em and their law
-
_precious_
Z tymi oponami mógł to być strzał w dziesiątke , ale tak sie nie stało , troche się pośpieszyli z wymianą opon . Głupi błąd , napewno ktoś za to beknie .
-
_precious_
Wczoraj dyrekcja BMW - Sauber potwierdził to oczym plotkowało się już od jakiegoś czasu Kubica został kierowcą NUMER 1 zespołu .

-
DT
wreszcie teraz zeby tylko Nick(czy jakos tak)sie z tym pogodzil i nie utrudniał Robertowi zycia na torze a bedzie ok
fu..'em and their law
-
cam101_little15
UWAGA WYPOWIADA SIE MÓJ TATA!!!
"Fajnie że Robert się wybił to bardzo sympatyczny młody człowiek. Ale pewnie znowu jakieś stado działaczy próbuje się podpiąć pod niego i w ten lub w inny sposób zyskać na popularności. Robert nie daj się!!! Jesteś najlepszy!"
Tak. Niech wygra całe F1 i niech da popalić całej reszcie! Ave
"Fajnie że Robert się wybił to bardzo sympatyczny młody człowiek. Ale pewnie znowu jakieś stado działaczy próbuje się podpiąć pod niego i w ten lub w inny sposób zyskać na popularności. Robert nie daj się!!! Jesteś najlepszy!"
Tak. Niech wygra całe F1 i niech da popalić całej reszcie! Ave
-
Alexan
Ja tam się nie znam na tym, ale podziwam Kubicę. Człowiek, który doszedł do czegoś bez pieniędzy, a jedynie własnym talentem. Jako że się nie znam, nie mam pojecia, czy w F1 jest drugi ktoś taki. Wiem tylko, że w te szeregi dostać się bez "wpływowych znajomych" to nie lada sztuka. I chwała ci Robert, że ci się udało, może ktoś zauważy nasz zawszony kraj kaczorów...
-
cam101_little15
Z tym zawszonym krajem kaczorów olu (alexan) miałaś rację... Powinszować
-
_precious_
Wczoraj miałem okazje pooglądać wyścig o Grand Prix Kanady , moja żona ogladał razem ze mną i dosłownie po chwili gdy wypowiedziała słowa " na co ty patrzysz , przecież tu sie nic nie dzieje , jeżdzą i jeżdzą " serca na chwile nam sie zatrzymały i ciężko było zlapać oddech .
wypadek Kubicy wbił mnie w fotel , pomyślałem , że już po chłopaku , ale na całe szczęście tylko lekkie wstrząśnienie muzgu i skręcona kostka , ufff...
wypadek Kubicy wbił mnie w fotel , pomyślałem , że już po chłopaku , ale na całe szczęście tylko lekkie wstrząśnienie muzgu i skręcona kostka , ufff...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Skrecona kostka? Ja slyszalem, ze zlamana noga. 
-
DT
roznie mowią najpierw ze zlamana teraz ze skrecona
faktyczie wygladalo to tragicznie
p.s. moze sie ktos orientuje co Hamilton ma z tym zegarkiem ze ledwo wysiądzie z bolidu odrazu zaklada pozniej ciagle cos poprawia bawi sie nim itp
reklamuje jakas firma czy cos?
faktyczie wygladalo to tragicznie
p.s. moze sie ktos orientuje co Hamilton ma z tym zegarkiem ze ledwo wysiądzie z bolidu odrazu zaklada pozniej ciagle cos poprawia bawi sie nim itp
reklamuje jakas firma czy cos?
fu..'em and their law
-
_precious_
Może miał niedawno pierwsza komunie świętą , ot taki standardowy prezent komunijny , mała rzecz , a cieszy

-
DT
to samo chcialem napisac

fu..'em and their law
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
Tylko dla osób o naprawdę mocnych nerwach:drastyczny wypadek F1.
-
Myosotis
- Ulubiony utwór: Behind the wheel
Nie wiem czy się tym interesujecie, ale Alonso znów wraca do Renault.
Co za tym idzie McLaren oskarżył Renault , o kradzież planów konstrukcji.
Już mnie męczą te przekręty McLarena ;/
Co za tym idzie McLaren oskarżył Renault , o kradzież planów konstrukcji.
Już mnie męczą te przekręty McLarena ;/