Piłka Nożna
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
Dobra... To teraz zapraszam do wątku "Total Soccer" , tam jest jeszcze więcej piłki ... dajcie się przekonać, Pimpf, ja i Erwartungen nie gramy w byle symulacje piłki.. to naprawde jest doskonała gra maksymalnie odwzorowująca rzeczywistość
-
Bojdis
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Uwielbiam ligę naszych zachodnich sasiadów. Od lat jestem kibicem "Herthy Berlin" Według mnie jest najlepiej zorganizowaną i najbardziej profesionalną ligą na Świecie.
A wy co o niej sadzicie i komu kibicujecie?
A wy co o niej sadzicie i komu kibicujecie?
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
"Naszym celem jest pokonac Wisłe",
ktos z Panathinaikosu sie przeliczył i to mocno ;p niech to wislacy jeszcze w Atenach powtorza (a bedzie trudniej) i bedzie Champions League.
ktos z Panathinaikosu sie przeliczył i to mocno ;p niech to wislacy jeszcze w Atenach powtorza (a bedzie trudniej) i bedzie Champions League.
-
SuNsHinE
moge policzyc na palcach obu rak wszystkie mecze, ktore mnie zaciekawily.... lipa.... wole sporty walki; boks, kyokushin, k1, zapasy.....
-
slick
no dobra ale nie mozesz chyba zaprzeczyc ze takie mecze jak w zeszlym roku Wisla wgrala w pucharze UEFA i rozwalila niemcow i wlochow... to bylo cos pieknego... dla takich meczy chcialo sie ogladac futbol 
-
SuNsHinE
no wisle to lubie ogladac... chyba jedyny polski zespol, ktory potrafi czyms zaskoczyc... ale jesli chodzi o inne druzyny to raczej nie ryzykuje ogladania ich meczy....
-
DT
jezeli chodzi o polską piłke to moge oglądac tylko mecze reprezentacji
bo ligowe mecze nie są zbyt interesujące
zawsze staram sie oglądac mecze ligii mistrzów UEFA ale najbardziej to lubie oglądac mistrzostwa
bo ligowe mecze nie są zbyt interesujące
zawsze staram sie oglądac mecze ligii mistrzów UEFA ale najbardziej to lubie oglądac mistrzostwa
fu..'em and their law
-
Jacek DM
JUVENTUS TURYN od zawsze.
Polska liga to kupa,a ceny za bilety jak na Real Madryt. Poza tym ustawiane mecze. :zygi:
Polska liga to kupa,a ceny za bilety jak na Real Madryt. Poza tym ustawiane mecze. :zygi:
-
Bojdis
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Pamiętam czasy Legi w lidze mistrzów. Nie ma co, wtedy to była ekipa!!!
Takie firmy jak chociażby ówczesny "Blackbourn" musiał uznac wyższosc Legi! No potem był Widzew, który juz wypadł dużo, dużo gorzej. Ale bramka Citki z Atletico Madryt to był prawdziwy majstersztyk
Teraz wszyscy czekamy co Wisełka nam pokaże, bo w Champios League już na 80% grają.
Teraz wszyscy czekamy co Wisełka nam pokaże, bo w Champios League już na 80% grają.
-
gilles
Według mnie większym problemem od tych którzy ustawiają meczem są piłkarze narzekający po każdym meczu, że sędzia im "przekręcił" mecz. Wzieliby sie za siebie i zaczeli grać.
Zawsze mnie wkurzają ci co po nieudanej akcji albo po jakiejś złej decyzji sdziego łapią się za głowę albo biegną prosto do tego sdziego a nie tam gdzie piłka...
Zawsze mnie wkurzają ci co po nieudanej akcji albo po jakiejś złej decyzji sdziego łapią się za głowę albo biegną prosto do tego sdziego a nie tam gdzie piłka...
-
Gocek
Mnie tam piłka nożna nie interesuje
, ale niestety mój brat to ogląda mecze i lata za piłką jak głupi. Ja wole siatkarskie mecze, kanał "extreme sports" i WRC (skróty)
-
slick
juz mialem pisac ze ten dzial zostanie chyba scalony z hobby i rozrywka, dlatego Gocek (i reszta) jezeli mozesz to polakladajcie jakies topiki o sporcie zeby ten dzial nie wygladal tak po macoszemu
dzieki z gory
dzieki z gory
-
gilles
mógłbyś wrzucić wątek o totalu do działu sport
zawsze jak chce zajrzec do tego watku to musze prosic o linka Erwartungena albo Pimpfa bo nie umiem znaleźć
zawsze jak chce zajrzec do tego watku to musze prosic o linka Erwartungena albo Pimpfa bo nie umiem znaleźć
-
Erwartungen
Ty też z search nie umiesz korzystać?
Tobie się już miesza rzeczywistość z wirtualem (real z villarealem
) no bo w końu total to ani nie gra, ani nie sposób spędzania wolnego czasu, tylko SPORT. Co więcej pewne zagrania z totala nie zostały jeszcze wymyślone w rzeczywistości
Tobie się już miesza rzeczywistość z wirtualem (real z villarealem
-
slick
no co nic nie piszecie:
Polska - Izrael
wyrownanie na 2:2, ale Rasiak okiwał bramkarza, miodzio

Polska - Izrael
wyrownanie na 2:2, ale Rasiak okiwał bramkarza, miodzio
-
szajajaba
...suuuuper....