http://fakty.interia.pl/kraj/news/euro- ... owo,948068
Pomożecie?
Bo maja za duzo a zasluguja na nic. Najglupszy narod swiata.soultaker pisze:A dlaczego nie ?? Moze po takiej imprezie w koncu skonczylyby sie sredniowieczne uprzedzenia i stereotypy panujace po obu stronach.
A to u nas coś już widaćolz pisze:Zastanawiam sie, jak oni maja sobie zamiar z tym wszystkim poradzic
Zresztą, moja siostra byla we wrzesniu na Ukrainie na wakacjach (:lol:) i z tego, co wiem, to tam jeszcze mniej widac przygotowania do Euro niz tutaj
slick pisze:Bo maja za duzo a zasluguja na nic. Najglupszy narod swiata.soultaker pisze:A dlaczego nie ?? Moze po takiej imprezie w koncu skonczylyby sie sredniowieczne uprzedzenia i stereotypy panujace po obu stronach.
Moze jak Ukraina nie da rady to zrobmy sami - w koncu skonczylby sie jakies sredniowieczne uprzedzenia, ze Polska to wies Europy a Polak nie potrafi...
marcindreszcz pisze:A to u nas coś już widaćolz pisze:Zastanawiam sie, jak oni maja sobie zamiar z tym wszystkim poradzic
Zresztą, moja siostra byla we wrzesniu na Ukrainie na wakacjach (:lol:) i z tego, co wiem, to tam jeszcze mniej widac przygotowania do Euro niz tutaj![]()
slick pisze:Bo maja za duzo a zasluguja na nic. Najglupszy narod swiata.soultaker pisze:A dlaczego nie ?? Moze po takiej imprezie w koncu skonczylyby sie sredniowieczne uprzedzenia i stereotypy panujace po obu stronach.
Moze jak Ukraina nie da rady to zrobmy sami - w koncu skonczylby sie jakies sredniowieczne uprzedzenia, ze Polska to wies Europy a Polak nie potrafi...