Edukacja, szkoła, rok szkolny.
-
MagicznaMarta
-
MagicznaMarta
ściągałam, ściągam i ściągać będę bo nie mam czasu żeby się uczyćsą fajne sposoby, opracowaliśmy w liceum kilkadziesiąt
mistrzowskich
-
Bartini
to zapodaj kilka, bo za tydzien mam sprawdzian roczny z fizy.Ku$#a, ja nic nie umiem... AAAAAA 
-
MagicznaMarta
-ściąga w długopisie, dobre na małe kolokwia i sprawdziany-ściąga wydrukowana małą czcionką, trzymana pod kartką na której piszemy-ściąga trzymana w tej dłoni w której również trzymamy długopis- ściąga w postaci długiej kartki, szerokosci max 4-5cm, zwinięta z obu stron w rulonik i ściągnieta gumką recepturką (wygląda jak mały pergamin)a teraz moja ulubiona, wymaga troche zachodu, ale sprawdzalność 100%, więc tak, do przygotowania potrzbna będzie kartka z zapisanymi informacjami szerokość max 5cm, długość bez znaczenia, można złożyć jak harmonijke, mocna nić, agrafka, igła i taśma klejaca. do ściągi na dole przylepiamy taśme klejącą, igłą przewlekamy przez tą taśme i kartke nić, którą następnie prowadzimy rękawem, do tułowia, poźniej przez nogawkę i przypianamy z tylu buta agrafką (ważne żeby nitka miała taką długość, że jak trzymamy ściągę w dłoni to noga musi być zgięta, jak prostujemy noge to ściąga nam się "chowa" do rękawa) miłego ściągania i dobrych wyników życzę!
-
Iwonka
Nie wiem, jak tam jest u was, ale im bliżej, to ja się mniej denerwuję :)Im później, tym bardziej wszystko jest już przesądzone i mniej inicjatywy z mojej strony...Dużo kujecie???? 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Leń jestem
nie kuje, ale poprstu czytam ksaizki i robie zadania z matmy to wszystko.Ale stresor jest
boje sie to fakt.A moze ty juz wsystko umiesz dlatego sie nie stresujesz co? 
-
Iwonka
Uspokój się, człowieku
Z biologii jestem maksymalnie tępa, a z polskiego to dopiero....Nie wiem, jak analiza porównawcza wygląda, a mam to sama za 3 miesiące napisać 
-
slick
jakie trzy? niecałe dwa (15 kwietnia) :/poza tym kazdy tak mowi ze nic nie umie a pozniej same piątki macie
jak to sie dzieje?
-
Iwonka
Ty też bedziesz mial piątkę pewnie 
-
slick
tak: jak sobie zsumuje oceny z polskiego i matmybo englisha sie nie boję :|qrwa :wow: za 2 miechy matura ;(nie chce 
-
Iwonka
Dlatego właśnie założyłam ten topic, żebyśmy mogli sobie popanikować i poprzeklinac tu trochę 
-
NiNa
a ja sie tam nie denerwuje wogóle wiem do czego mam sie przygotowac więc raczej nie czuje sie zesresowana , bardziej sie obawiam egzaminu na prawo jazdy 
-
Bartini
***, za dwa miechy matura a ja nic nie mam - ani polski, ani angol.... ***
***pomocy! w czwartek sprawdzian roczny z fizy i termin oddania gotowej pracy z polskiego (ustnej)//proszę się stosować do regulaminu - punkt 004
-
DT
hm studia....piękne czasy polecam szczerze :)ale dokonajcie wlasciwego wyboru bo studiowac zeby studiowac mija sie z celem papier czyt. dyplom czy mgr na wizytowce to nie wszystkoto juz teraz życze wszystkim wybierającym się na studia zeby się dostali na te kierunki ktore ich interesują 
fu..'em and their law
-
Iwonka
To już w przyszłym miesiącu. :|Pozostawiam to bez komentarza. I nie bede już mówiła, czego nie umiem i czego się nie uczę[ Dodano: 08 Mar 2005 06:51 ]znacie juz dokladne terminy, godziny isale, kiedy macie sie stawic na ustne?ja znam

-
SweetLittleGirl
Ja rok temu zaczęłam się denerwować dopiero dzień przed... Wcześniej całkowity spokój :)Teraz czasem mam ataki stresu... W końcu ta nieszczęsna geografia po raz drugi będzie pisana w tym roku... 
-
NiNa
no teraz to już mam że tak powiem wolne od szkoły (wreszcie) teraz tylko zostało czekac do matury , chyba ta szkoła mnie bardziej strsowała pzrez ten ost. tydzień niż bedzie mnie stresowała matura.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Ojjjj jak ja wam współczuję, ojjjjj
To będzie prawdziwy pogrom. Wiem, bo sama będę egzaminować
Na pocieszenie powiem, że uważam, że i tak większość się dostanie na upragnione uczelnie, bo będzie tam jeden wielki za przeproszeniem burdel, bo nikt nie wie co i jak 
-
slick
oj to dobrze, mzoe mi z matmy rozszerzonej policzą 101%