In Chains, Corrupt to moje strzały w 10 a reszta też niczego sobie
A dla Jarego plusik za podtrzymywanie atmosfery
Mówiłem o OBU stronach jeśli nie zauważyłeś i chodziło mi o nie wnoszenie niczego ciekawego do dyskusji momentami ale nie ja tu sprzątam więc zwyczajnie wyloguję się i pójdę spać teraz a wy róbcie dymy jak chcecie.Jari pisze:A te posty które wychwalają DM pod niebiosa to nie są oby takie same? Czy to jest tak, że jak to jest forum DM to tu trzeba tylko grzecznie i tylko pozytywnie?stripped pisze:mam nadzieję po prostu że jeśli będzie kogoś korciło napisać post w większości nie różniący się od jego poprzednich to już sobie odpuści
Ja tez sie tego bede trzymal. Shodan, kiedy idziemy na piwko?shodan pisze:trzy ostatnie produkcje (a zwłaszcza dwie) spowodowały tych fanów odpływ,
Ale chyba głównie tych, którzy słuchali DM z przypadku. Nie wierzę, że prawdziwy fan nagle odwróci się od zespołu, bo nie podoba mu się nowa płyta. Co najwyżej może omijać tę czy tamtą płytę, ale innych ulubionych będzie słuchał. I mówię o prawdziwych fanach, dla których DM od wielu lat jest świętością. Poza tym zgadzam się z newdressem, że młodzież teraz słucha zupełnie czegoś innego. Czasy się zmieniają.