Najlepszy instrumental
-
Hien
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
A możesz mi powiedzieć w którym momencie pada ten tekst? :O czy trzeba mieć soundsystem 5.1 do tego?
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
3:43 w Get Right (słychać nawet Gahana). Wystarczy mieć tylko uszy 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
Lol nigdy tego nie słyszałem w ten sposób, faktycznie
ale dla mnie to denny powód by go dyskwalifikować a dopuścić Crucified czy Pimpf, bo są oryginalnymi kompozycjami.
-
Hien
No to lepszym powodem jest to, że to cut z remiksu. W zestawieniu z innymi, pełnoprawnymi kawałkami instrumentalnymi, to wygląda trochę śmiesznie. Ale spoko, możesz na niego zagłosować. Na 99% będziesz jedyny 
-
stripped
Speak & Spell/A Broken Frame/CTA Era
Big Muff
Oberkorn (It's A Small Town)
Nothing To Fear
BC/MFTM Era
Pimpf
Stjarna
Agent Orange
Violator Era
Kaleid
Sibeling
Memphisto
Ultra/OWILM Era
Painkiller
Jazz Thieves
Uselink
Exciter/PTA/SOTU Era
Easy Tiger
Zenstation
Introspectre
Big Muff
Oberkorn (It's A Small Town)
Nothing To Fear
BC/MFTM Era
Pimpf
Stjarna
Agent Orange
Violator Era
Kaleid
Sibeling
Memphisto
Ultra/OWILM Era
Painkiller
Jazz Thieves
Uselink
Exciter/PTA/SOTU Era
Easy Tiger
Zenstation
Introspectre
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Interludium #4 to taki fajny łącznik między utworami, ale i tak zbyt krótki, żebym go w ogóle brał pod uwagę.
Są dużo lepsze i dłuższe minaturki.
Są dużo lepsze i dłuższe minaturki.
-
stripped
Prawdę powiedziawszy, nie wiem czy macie podobne odczucia, ale uważam że instrumentale po 93 r. które są na albumach (Uselink, Jazz Thieves, Lovetheme, Easy Tiger, Introspectre, Spacewalker) to też takie przerywniki tak naprawdę. Wg mnie nijak mają się one do utworów takich jak Stjarna, Agent Orange, Nothing To Fear czy późniejsze ale niealbumowe Slowblow, Headstar czy Zenstation.
-
shodan
Dokładnie tak samo myślę.
-
Hien
Zgadzam się, że to bardziej miniaturki niż pełne kawałki, ale nadal bardzo dobre i wracam do nich częściej niż do wielu starszych. Kompletnie nie rozumiem pojary np Nothing To Fear. Dla mnie to słaby kawałek.
-
stripped
Brzmi jak ich wersja czołówki do Miami Vice albo podobnego serialu akcji lat 80 xd
-
shodan
Nothing To Fear przy Spacewalker to istne dzieło sztuki.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Ja tam po prostu sugeruję się pewnymi decyzjami wydawców. Na okładkach i przy okazji oficjalnych informacji nie ma utworów "Crucified" czy "Interlude #3" np.Hien pisze:22 paź 2019 07:31Jeżeli Spacewalker jest pełnoprany,a Crucified miałoby nie być, to chyba coś jest nie tak, prawda?
Z Judasem to już była bardziej zgrywa, ale co do tego Get Right With Me to jeszcze powalczę. Takie Zenstation czy nawet wspomniany Crucified też zawierają wokalePo drugie - po Judas nie ma Interludium, to jest outro Judas, a Interludium #4 po GRWM ma WOKAL (o czym pisałem) i do tego jest to tylko wycinek Swamp Mix "I Feel You".
Przyjmuje taką zasadę, że jak the best to the best - nie korzystam z pełnej puli, tylko wybieram te, które faktycznie IMO na to zasługują. W przypadku 00-10 mogę jeszcze dopisać, ale tutaj będę nieugięty.Hien pisze:22 paź 2019 08:41BTW 2 Dragon znowu oszukuje, bo mieliśmy głosować na 3 numery. Chyba trzeba będzie pomyśleć nad dyskwalifikacją![]()
-
Hien
No Dragon, ale zmienianie zasad w trakcie po swojemu to nie bardzo. Nie za bardzo mogę brać pod uwagę Twoich głosów, przynajmniej z Violatora.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Oj tam zaraz zmienianie zasad - tylko taka luźna interpretacja.
Ale jeśli to jakiś większy problem to za Kaleid nie będę walczył, na pewno nie kosztem takich fortepianowych nudów na przykład. Mogę mieć i zerówkę przy Violatorze.
Ale jeśli to jakiś większy problem to za Kaleid nie będę walczył, na pewno nie kosztem takich fortepianowych nudów na przykład. Mogę mieć i zerówkę przy Violatorze.
-
Hien
Po prostu nie umiesz się bawić i tyle 
-
stripped
Odpuść mu, ja też normalnie bym głosu na te dwa kawałki nie oddał. A nie zaglosowalem na interlude bo to interlude i po prostu nie biorę ich pod uwagę. Wybieranie na siłę jest średnie, myślę że powinniśmy (na przyszłość) wziąć pod uwagę np możliwość głosowania nie że koniecznie NA 3 kawałki a np. DO 3 kawałków.
-
Hien
No to trochę bez sensu robić w takim razie głosowanie. To cofne u siebie pewne głosy żeby czasami pewne numery, których nie lubię, a inni mogą, nie miały szans. Oh wait...
Szkoda czasu na to wszystko, krótko mówiąc
Szkoda czasu na to wszystko, krótko mówiąc
-
stripped
To mu je dopisz xd obojętne, byle do przodu
i tak potem odpadną
-
shodan
To jest głosowanie na 3 najlepsze z kilku dostępnych. A nie tylko na same ulubione. Ja np. S&S nie słucham w ogóle, ale głosowałem. Tak samo specjalnie zapoznałem się z trasą BC, której w ogóle nie znałem, żeby móc zagłosować i się wypowiedzieć.