Best of Forum
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
25 to 25, Panowie. To jest naprawdę prosta sprawa
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Jestem na lotnisku w Gdansku skad Was wszystkich pozdrawiam. W nocy bede w domu w Glasgow, wiec jutro powinienem zaczac cos dzialac 
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Korzystając z okazji zapytam czy Waszym zdaniem warto byłoby zrobić podobne tematy dla najlepszych 25 albumów i 25 wykonawców?
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Juz zaczalem swoje typy. Ale wybor jest trudniejszy niz myslalem. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Enjoy The Silence
-
Hien
Spoko Czez, nie spieszymy się. Niech to będą przemyślane listy, bez napinki.
Przypomnę tylko, że jedyną zasadą jest aby zespoły się nie powtarzały, co oczywiście nie oznacza księstw przyległych - tzn. że obecność Depeche Mode nie wyklucza Recoil, Gahana solo, itd, ale tylko po razie. Opisy też są obowiązkowe, im więcej i szerzej tym lepiej, żeby trochę te kawałki uosobić.
Ja już dobijam do stówy i w pierwszej kolejności staram się odrzucić jak najwięcej ulubionych zespołów żeby było ciekawiej.
Przypomnę tylko, że jedyną zasadą jest aby zespoły się nie powtarzały, co oczywiście nie oznacza księstw przyległych - tzn. że obecność Depeche Mode nie wyklucza Recoil, Gahana solo, itd, ale tylko po razie. Opisy też są obowiązkowe, im więcej i szerzej tym lepiej, żeby trochę te kawałki uosobić.
Ja już dobijam do stówy i w pierwszej kolejności staram się odrzucić jak najwięcej ulubionych zespołów żeby było ciekawiej.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Oku*wa, włączam się!
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
stripped
Trupy wychodzą z szaf, omatkobosko co to się stanęło 
-
Hien
Tylko żeby jeszcze te trupy faktycznie dotrzymały sowa, to będzie super xD
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Devotional jest znany z niezapowiedzianego znikania na dłuuugie miesiące, o ile nie lata. 
-
stripped
Co prawda jeszcze nie zaczęliśmy na dobre ale już mogę Hienowi podziękować za ten pomysł który zmusił mnie do wysilenia mózgownicy i przypomnienia sobie wielu świetnych utworów których czasem nawet latami nie słuchałem!
-
shodan
To prawda, a mogę się złożyć, że o niektórych w ogóle i tak zapomnę. Co innego, jak się słucha często jakiegoś wykonawcy, bo cała dyskografia podchodzi, a co innego pojedyncze hity.
-
Hien
Mam nadzieję, że słowo "hit" używane jest tu w formie skrótu myślowego 
-
shodan
No wiadomo.
-
Dragon
Czyli mogę popłynąć spokojnie w rzeczy typu rock progresywny core jak i wixapol core. Wyjątkowe, robiące wrażenie, ale bez silenia się na argumentowanie czemu warte 10/10.
-
Hien
O ile to nie będzie januszowy dad prog, to spoko. Możesz, a nawet powinieneś napisać czemu uważasz, że 10/10, ale to nie musi być w formie argumentów.
-
Dragon
Ja nie jestem w stanie przejść przez Genesisy, Marilliony (debiucik był spoko), Jethro Tulle, a co dopiero ich dziadziusiowe, gorsze kopie kopii z kopii, więc nie ma co się bać. 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ja nadal znam te same dwie plyty Marillion na krzyz, ktore znalem 10 lat temu i moja opinia nt. tego zespolu to jest jedna z nielicznych kwestii, w sprawie ktorych nie zmienilem zdania (no moze ciut bardziej nawet to Fugazi lubie)
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Dla mnie Marillion istnieje w sumie tylko po 98 roku, do płyt z Fishem nie wracam raczej, bo brzmią januszowo. Te klawisze ala Tony Banks to dla mnie deal breaker.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Ostatnio włączył mi się przypadkiem Marillion (bo nie patrzyłem, co jest w polecanych na YT); po parunastu minutach musiałem wyłączyć, bo nie zdzierżyłem. Nie, nie przepadam za nimi.