Stella Rose
-
Lircze
- Ulubiony utwór: kapcie
W zeszłym roku w Poznaniu udało mi się być na jej koncercie. Trwał może z pół godziny, według mnie to bardzo krótko. Stella serio umie śpiewać. Śpiewała utwory z EPki Hollybaby i zakończyła piosenką "Angel". Ruchy sceniczne ma to ojcu. Umie też grać na gitarze. Po koncercie przyszła pod swój merch, rozdawała autografy i można było sobie z nią zrobić zdjęcie. Przemiła dziewczyna. Rzadko pozuje z szerokim uśmiechem do zdjęć z fanami a ze mną się uśmiechnęła szeroko. To było bardzo fajne. Życzę jej jeszcze większej kariery i samych sukcesów. 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Zgadza sie, jest mila i otwarta dla fanow.
Enjoy The Silence
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Bylem dzis na koncercie Stelli i naprawde bylo fajnie. Przy okazji specjalnie zwrocilem uwage na jej zachowanie na scenie. Nie wiem czy podpatruje ojca, uczyla sie od niego czy nie, ale wedlug mnie podobienstwo uderzajace. Naprawde widac te same geny. Widzialem tysiace nasladowcow Gahana wsrod fanow DM np na zlotach. Konkursy Dave dance itp. Mozna sie tego jakos wyuczyc i niektorzy potrafili nasladowac naprawde bardzo dobrze. Ale to co widzialem dzisiaj, to bylo widac, ze jest wrodzone. Jeszcze dwa lata temu nie bylo tego tak widac. Obtrzaskala sie ze scena.
Enjoy The Silence