2006-03-14 Spodek, Katowice, Poland

Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 12 lip 2005 14:54

Bartini pisze:Ja już mam swój bilet, a ty? :D
a ja tysz :D :fletch:
kochana mamusia sesemesem powiadomiła
aha chcialem tylko powiedziec ze miedzy mna a Bartinim ktos siedzi, niech sie przyzna:

moze kazdy zdradzi jakie ma "wspolrzedne" na bilecie? :>
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 12 lip 2005 14:58

Naprawdę się zamartwiam :| Dlaczego by w sumie do mnie mial przyjść ten bilet...?
Awatar użytkownika
Erwartungen

Post 12 lip 2005 15:14

Dave wie o Twoim 'przyszywanym depeszostwie' i nie wyrazil zgody :>
Awatar użytkownika
Bartini

Post 12 lip 2005 15:33

to ja sie pochwale gdzie mam, to dla moich fanek, jezeli ktoras z was zachce zrobic sobie ze mna zdjecie, wycałować itp, to zapraszam: sektor L, miejsce 15, rząd 2
Awatar użytkownika
slick

Post 12 lip 2005 15:34

tym samym zdradziłes gdzie ja siedzie ;p ;)
Awatar użytkownika
Bartini

Post 12 lip 2005 16:11

nie offtopujmy, ale przeciez nie powiedzialem gdzie siedzisz :D a mozliwosci sa tylko dwie :)

Zreszta zawsze mozemy sie zamienic miejscami :D
Awatar użytkownika
slick

Post 12 lip 2005 16:31

no trzeba bedzie sie dogadac z osoba ktora ma miejsce 14 aby sie zamienic bo nas bedzie zagradzac :D ;)
Awatar użytkownika
Comatose_7

Post 13 lip 2005 17:28

LET ME HEAR YOU MAKE DECISIONS...

Kochani! Wiem, że do koncertu DEPECHE MODE w Spodku zostało jeszcze wiele obrotów klepsydry – ale ja mam już głowę pełną pomysłów! Przede wszystkim chciałabym, żeby ten koncert był wyjątkowy – zarówno dla fanów, jak i dla zespołu :)

Słyszeliście może o akcji z flagą polską na koncercie U2? Byłam tam – pomysł wypalił i Irlandczycy są pod ogromnym wrażeniem!!! Ludzie na płycie machali czerwonymi chustkami (w tym ja), a ci na trybunach białymi – efekt był piorunujący! Ale do czego zmierzam... Słuchajcie, nie bądźmy gorsi niż fani U2! (cóż za hipokryzja – sama do ich społeczności należę;)) Pozycja Depeche Mode w Polsce jest niezwykle silna, choć się o tym tak wiele nie mówi. Studiowałam 3 lata w Olsztynie i niekiedy co miesiąc odbywa się tam Depeche Mode Party! Coś fantastycznego:) Pokażmy wszystkim, jak silne jest polskie DM-owe „podziemie”! Niech Katowice staną się „czarne” jak smoła i niech cały kraj weźmie udział w Black Celebration:) Mam dwa pomysły odnośnie tego, jak zwrócić uwagę zespołu i mediów:

1)Niech każdy fan, który udaje się na koncert do Spodka, kupi sztuczną różę i spryska ją brokatem (tak by uzyskała kolor miedzianego złota) lub od razu kupmy pozłacane róże. Kiedy rozlegnie się PERSONAL JESUS, będziemy wymachiwać różami – a gdy usłyszymy pierwsze REACH OUT AND TOUCH FAITH, to na FAITH – podrzucimy wszyscy nasze róże w powietrze, tak że spadnie potem na nas „miedzianozłoty deszcz”. Co o tym myślicie? Powinno zrobić wrażenie;) Równie dobrze możemy też wyrzucić róże w powietrze przy pierwszym refrenie ENJOY THE SILENCE!!! A na początku utworu po prostu nimi wymachiwać... Jak wolicie?:) Wydaje mi się, iż VIOLATOR-owa RÓŻA jest tak znanym symbolem – że DM załapią o co chodzi:) Mam tylko nadzieję, że ludzie Odyssey nie uznają, iż sztuczna róża to broń:/ Oni mają różne odchyły...

2)Pomysł drugi jest taki, że moglibyśmy się ubrać jedynie w czerń i biel, na przykład trybuny na biało, a płyta na czarno – lub odwrotnie. Albo naprzemiennie sektorami – czarny, biały, czarny, biały... A płyta – dowolnie, ale też tylko w odcieniach czerni i bieli. Ale np. PIOTR STELMACH z radiowej TRÓJKI zaproponował, byśmy WSZYSCY co do jednego ubrali się dla odmiany całkowicie na BIAŁO!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))) Moja propozycja brzmi – stwórzmy BIAŁE KOSZULKI z czarnym napisem– DEPECHE MODE, a na plecach – KATOWICE, 14.03.2006... Może macie jakieś pomysły na oryginalne koncertowe T-shirty?

CO O TYM MYŚLICIE??? Nie bądźmy gorsi!!! Pokażmy, na co nas stać!!! Wystarczy to trochę nagłośnić, a na pewno się uda! Uwierzcie mi – to jest możliwe:) W pomysł z machaniem chustkami na U2 mało kto wierzył, ale potem podchwyciła to Interia, Onet, inne portale i radiowa Trójka, a nawet Telewizja Polska! Ja sama do końca powątpiewałam w powodzenie tego typu akcji, ale ludzie nie zawiedli!!! Zaś po koncercie trąbiły o tym wszystkie gazety, a na oficjalnej stronie U2 pojawiło się zdjęcie owej „żywej” polskiej flagi! Nie chcę, byśmy kopiowali fanów U2 – ale uważam, iż stać nas na równie piękny gest w stosunku do DM. Pokażmy im nasze zaangażowanie – Depechowcy, ujawnijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na propozycje! Może wpadniecie na jeszcze ciekawsze pomysły, niż te moje? Jestem tego pewna:) W końcu my Polacy mamy wyobraźnię nie od parady! Nadchodzi era polskich fanów – jesteśmy uczuciowi i emocjonalni – wykrzyczmy to sobą w Katowicach! Jeśli podoba Wam się mój pomysł, piszcie:) Coś się wymyśli, żeby to nagłośnić... W Trójce nie brakuje sympatyków DM;) Zobaczycie, że w marcu wszyscy będą mówić o nas – a muzycy będą zachwyceni:) Rzadko się zespołom zdarzają takie wyrazy uwielbienia ze strony słuchaczy! ZASKOCZMY ICH! Niech opadną im szczęki ze zdziwienia;) To Wy ZDECYDUJCIE, czy zespół na długo zapamięta koncert w Polsce! Czy też będzie to dla nich po prostu występ „jeden z wielu”... Wszystko zależy od Was!!!
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych koncertem i czekam na maile z opiniami oraz pomysłami:) MARZENA ([email protected])
Awatar użytkownika
Bartini

Post 13 lip 2005 18:24

Fajnie ze wychodzisz z inicjatywa, ale nie musisz tego powtarzac 4 razy w roznych działach...

koszulki: http://www.depechemodeforum.pl/ftopic661.html

a reszty nie skomentuje, raz ze po prostu nie sa to (tylko) moim zdaniem kiepskie pomysly, a dwa ze robic "bo fani U2 zrobili to my tez"...

niemniej temat godny dyskusji
Awatar użytkownika
krzysztofzawadzki

Post 13 lip 2005 19:43

mysle ze to co napisała autorka tematu to wcale nie jest głupi pomysł :)
Awatar użytkownika
depesz2

Post 13 lip 2005 21:29

Dziś dostałem bilety do Londynu :) a na bileciki do Katowic wciąż czekam!! Co na to panowie (i panie) z Odysseya :(
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 14 lip 2005 12:00

Ja już o tym moim bilecie przestałam nawet myśleć, więc poczuje niespodziankę, jak przyjdzie :roll:
Awatar użytkownika
pimpf_101

Post 14 lip 2005 13:37

Iwonka pisze:Ja już o tym moim bilecie przestałam nawet myśleć, więc poczuje niespodziankę, jak przyjdzie :roll:
Patrz realnie - jeżeli w ogóle przyjdzie.
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 25 lip 2005 18:04

ogolnie Katowice kojarza mi sie ze zlotami w Mega Club przed laty :/
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 25 lip 2005 18:28

I ja tam bylam...Miod i mleko pilam,hehe.... :>
Awatar użytkownika
Higher_MR

Post 26 lip 2005 11:33

A ja zamierzam założyć krótkie spodenki (serio) plus oczywiście grube rajstopy, ciężkie buty....może coś w stylu Matriego?? Na pewno postawimy na coś orginalnego..... ;)
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 26 lip 2005 11:46

Ja zamierzam po prostu świetnie się bawić i tyle :P
Awatar użytkownika
Higher_MR

Post 26 lip 2005 12:01

Oj chyba wszyscy mają taki zamiar i z pewnością go spełnią....Grunt to dobra zabawa.... a poza tym, po tym jaką zapodali cenę biletów mamy prawo oczekiwać czegoś wielkiego! ;)
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 26 lip 2005 13:23

Z rozami to moze was wpuszcza,ale lepiej nie zakladajcie paskow z ciezkimi,zelaznymi klamrami.Mojemu koledze zabrali przed koncertem,pod pretekstem,ze moze on nim zrobic komus krzywde... :|Potem portki mu spadaly :lol: :lol: :lol: Tylko lepiej niech beda to sztuczne roze,bo zywe kwiatki wam padna,nie wytrzymaja,w skutek czego wymachiwalibycie jakimis nedznymi badylami,a to bez sensu... ;)
A ja planuje nalozyc taki sprytny stanik,ktorym rzuce w Gahana,a co.... :D :D :D
Awatar użytkownika
Higher_MR

Post 26 lip 2005 15:45

Dave dostanie zawału, przecież to taki wrażliwy mężczyzna...... ;)