Martyr
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
można i tak 
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
może mnie ktoś za to zruga ale dla mnie Martyr to swietny przebój i stawiam go w pierwszym rzędzie obok takich numerów jak Personal Jesus czy Enjoy The Silence, jest taneczny a tego trochę brakowało DM od pewnego czasu bo PTA była mało taneczna niestety. liczę że następne piosenki będą jeszcze lepsze i równie taneczne 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Perszing
dla mnie Martyr to przeciętniactwo...
-
Newborn
Uwielbiam ten kawałek
bardzo lubie takie utwory ze smaczkami elektronicznymi i do tego riff gitarowy 
-
deserve
- Ulubiony utwór: the love thieves
Martyr jest po prostu boski...
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
nic specjalnego. taneczny kawałek do pląsów na jakiejś dyskotece jak najbardziej. ale do słuchania w domu czy z mp3 nie. ot promocyjna lipa.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Jeden z niewielu utworów, których naprawdę nie lubię
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Na imprezach rusza dupsko ze stołka i chwała mu za to , perelka w twórczości DM to nie jest , ale niezły . 
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
MARTYR - świetny kawałek
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
astiz
Lubię "Męczennika"
"Kraftwerkowskie" klimaty,niemal żywcem wyjęte z "Neon Lights" Podoba mi się,ale jeżeli Fletch mówi,że to najlepszy utwór DM,to tą jego wypowiedź uważam za bezczelną.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
"Rudy" za każdym razem gdy tylko ma pojawić sie nowy kawałek papla , że jest NAJ , NAJ I SUPER 
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Nie. Zdecydowanie. To jest chyba najgorszy utwór DM jaki znam. I jeszcze ten dupowaty klip. G .. a nie piosenka. A Fletcher który mówi że to jest najlepsze? Coś mu się gdzieś przewróciło. To naprawdę straszny crap, jak można to lubic!
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
astiz
Dzięki zaczerpnięciu motywów z "Neon Lights",ten utworek mi się podoba.Gdyby jeszcze użyli vocodera... 
-
astiz
Dzięki wykorzystaniu motywów z"Neon Lights",lubię "Martyra",gdyby jeszcze użyli vocodera... 
-
The Darkest Star
większość osób, które znam kompletnie pomija ten utwór.. a dlaczemu? 
przecie dobry jest..
jak dla mnie taki fajny dodatek do płytki. może nie utwór wysokich lotów ale do posłuchania do czasu do czasu albo do pogibania się na depotece- jak najbardziej..
przecie dobry jest..
jak dla mnie taki fajny dodatek do płytki. może nie utwór wysokich lotów ale do posłuchania do czasu do czasu albo do pogibania się na depotece- jak najbardziej..
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Martyr jest dobry i tyle, ja go bardzo lubie, a to jest chyba najlepszy kawalek tekstu z tej piosenki
I've been a martyr for love
Nailed up on the cross
While you're having your fun
As the damage is done
I'm assessing the cost
I've been a martyr for love
Nailed up on the cross
While you're having your fun
As the damage is done
I'm assessing the cost
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Będę dalej bronił swego zdania z innego topicu - po pierwsze Martyr jest fajny, po drugie ja lubię dobre country, po trzecie Bełchatów to ładne miasto, ciasne ale własne. Wracając do Martyra to jest esencją Depeche Mode, tekst jak najbardziej typowy dla nich, do tego elektronika okraszona gitarową nutą, takie jest Depeche Mode od 1990 r., no i poza tym utwór dobry do pohulania 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Ej, żeby tylko nie było, że mam coś do Bełchatowa i miłośników country ;p Mam na roku sporo kumpli stamtąd 
A co do samego utworu - chodzi o to, że on NIJAK nie wpasowuje się w to, co DM uskuteczniało do tej pory. Gdzie by to wepchnąc? Chyba gdyby ktoś wydał Route 66 na 7'', to Martyr mogłoby byc stroną 'b'.
A co do samego utworu - chodzi o to, że on NIJAK nie wpasowuje się w to, co DM uskuteczniało do tej pory. Gdzie by to wepchnąc? Chyba gdyby ktoś wydał Route 66 na 7'', to Martyr mogłoby byc stroną 'b'.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Ale tu rednecków :O

WRONG!!!!stripped pisze:po pierwsze Martyr jest fajny
Ja też ale Martyr to nie jest dobre country. Tak na prawdę to nie jest ani dobre ani country, to wiocha.stripped pisze:po drugie ja lubię dobre country;)
Fajną macie kopalnie węgla, byłem tam za czasów liceum i aż mi się chciało pobiegać po tych wielkich górach z węglastripped pisze:po trzecie Bełchatów to ładne miasto, ciasne ale własne.
Zdechłe fusy...stripped pisze:Wracając do Martyra to jest esencją Depeche Mode
Tu już kwestia indywidualna, ja nie tego szukam w muzyce DM.stripped pisze:no i poza tym utwór dobry do pohulania
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn