Ddrummer pisze:Ilość zarejestrowanych userów/ stron tematów mówi jednak dużo porównując pewne portale. Z pozdrowieniami ale bez szacunku.
2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Re: Warszawa 23 maj 2009
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Dzieki za info Jari bo już długo przeciągałem, jutro dzwonie i jade po bilety.Jari pisze:No będzie, będzie... a od czwartku wjeżdżają Stage Truck'i z systemami scenicznymi na pokładzie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Depesz typu "och i ach" - ciekawy gatunek.stripped pisze:niektórzy wpisujący się w konwencję dipeszów typu "ochy i achy"
-
Jari
Ja bym się jednak mimo wszystko wstrzymał do środy... To co wiem to wiem od technika scenicznego nie od Dave'a Gahana. Oni (technicy) póki co mają w rozpisce - 'Warszawa - rozstawiać'!Hien pisze:Dzieki za info Jari bo już długo przeciągałem, jutro dzwonie i jade po bilety.Jari pisze:No będzie, będzie... a od czwartku wjeżdżają Stage Truck'i z systemami scenicznymi na pokładzie.
-
Hien
Nie bardzo mogę już przeciągać ale spróbuje zagrac na zwłoke, zadzwonie jutro ,że kupuje ale mogę odebrać w czwartek rano. A jak się tak nie będzie dało to trudno, lecim vabanque.
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Czyli do środy sztres,o moja biedna żona jak ona ze mną wytrzyma 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Ddrummer
- Ulubiony utwór: But Not Tonight
Krytykować nie znaczy wyśmiewać przez 3 strony w mało wyszukany sposóbstripped pisze:Ddrummer pisze:Ilość zarejestrowanych userów/ stron tematów mówi jednak dużo porównując pewne portale. Z pozdrowieniami ale bez szacunku.myślę że po prostu niektórzy wpisujący się w konwencję dipeszów typu "ochy i achy" z góry odpuszczają sobie nasze forum bo przecież tutaj (o zgrozo!) można krytykować DM
ale widzę że wolisz działać niesiony psychologią tłumu
bo gdybyś chciał to mógłbyś olać fakt że inicjatywa koncertowa no nie została przyjęta tłumnie jakbyś tego chciał i niezrażony tym spróbować się normalnie udzielać ale najwyraźniej wolisz pozostać w swoim klubie wzajemnej adoracji. Z pozdrowieniami ale bez szacunku, cya.
-
Jari
Możecie już się zamknąć?
Ja tu jestem od zadym! Nie odbierać mi roboty...
-
Ddrummer
- Ulubiony utwór: But Not Tonight
Że do mnie to niby było?? Jeśli tak to odpowiem dyplomatycznie: "Milcz"Jari pisze:Możecie już się zamknąć?Ja tu jestem od zadym! Nie odbierać mi roboty...
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
shodan pisze:Depesz typu "och i ach" - ciekawy gatunek.stripped pisze:niektórzy wpisujący się w konwencję dipeszów typu "ochy i achy"![]()
mnie to się kojarzy z tymi chórkami och ach pod koniec koncertowego ''mercy in you''
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Jari
Z dyplomancją to ty masz tyle wspólnego co ja z najnowszymi produkcjami Depeche Mode
Możesz już po prostu nie kontynuować swoich wywodów w temacie wyższości forum A nad forum B? Wiadomo, że tu jest fajniej, tam liczniej. Tu normalnie, tam fanatycznie, tu ja robię zadymy, tam nie bo mnie wraz z kolegą Hienem wyrąbali na zbity pysk...
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Trzeba zadzwonic po straz, bo sie atmosfera zaognila 
Enjoy The Silence
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Jari, dupa jesteś nie prowokator
(ze skojarzeniami)
Wiadomo nie od dzis, ze najwiekszym aferzystą jest Slick
Trzęsie całym dolnośląskim i połową Czech 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
astiz
Czasem trzeba rozładować atmosferę, zwłaszcza, kiedy większość osób (w tym także mnie) paraliżuje strach przed odwołaniem koncertu. Przynajmniej mogę się uśmiechnąć, czytając Jariego czy RajcęDdrummer pisze: Krytykować nie znaczy wyśmiewać przez 3 strony w mało wyszukany sposób
Nie masz poczucia humoru
-
shodan
To ładnie żeście tam zadymili.Jari pisze:tu ja robię zadymy, tam nie bo mnie wraz z kolegą Hienem wyrąbali na zbity pysk...
Swoją drogą nie wiedziałem, że Hien to taki zadymiacz?
-
Hien
Niektórzy myla mało wyszukane sposoby wypowiedzi z bardzo wyszukanym cynizmem. "Są ciężkie czasy dla wrażliwych" jak to Muniek śpiewał a ja do tego dodam "...i kumatych".
@Shodan - stare dzieje, już się zmęczyłem i już jęzor nie taki ostry jak kiedyś
@Shodan - stare dzieje, już się zmęczyłem i już jęzor nie taki ostry jak kiedyś
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Ależ proszę pokazywac pazur, byle nie przeginac ;p bo jeszcze wybuchnie wojna między myślnikiem i brakiem myślnika ;p
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
Krótko mówiąc - zmiękliście kolego na starość.Hien pisze:@Shodan - stare dzieje, już się zmęczyłem i już jęzor nie taki ostry jak kiedyś
-
Hien
Prawdaż. Kiedyś to smoki padały na kolana, rycerze uciekali, kobiety wzdychały, dzieci płakały... a teraz już nawet cięte riposty się kończą (no ale drugi Alan Alda nie istnieje) i jak człowiek (mimo, że wciąż młody) ma się kosic z kimś przez kilka stron tematu o koncercie w Warszawie to jednak wybiera ciepłą herbatkę, muzyczke i lulu
Życie zmienia ludzi.
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
mnie nie zdazyli, bo sam sie wczesniej ino zraziłem i dałem nogę jak sie skapowałem co tam sie kreci.Jari pisze:... tam nie bo mnie wraz z kolegą Hienem wyrąbali na zbity pysk...