2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)

Awatar użytkownika
stripped
Ulubiony utwór: hajerlow

Re: Warszawa 23 maj 2009

Post 18 maja 2009 22:55

Ddrummer pisze:Ilość zarejestrowanych userów/ stron tematów mówi jednak dużo porównując pewne portale. Z pozdrowieniami ale bez szacunku.
:rotfl: myślę że po prostu niektórzy wpisujący się w konwencję dipeszów typu "ochy i achy" z góry odpuszczają sobie nasze forum bo przecież tutaj (o zgrozo!) można krytykować DM :shock: ale widzę że wolisz działać niesiony psychologią tłumu :grins: bo gdybyś chciał to mógłbyś olać fakt że inicjatywa koncertowa no nie została przyjęta tłumnie jakbyś tego chciał i niezrażony tym spróbować się normalnie udzielać ale najwyraźniej wolisz pozostać w swoim klubie wzajemnej adoracji. Z pozdrowieniami ale bez szacunku, cya.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
Awatar użytkownika
Hien

Post 18 maja 2009 23:04

Jari pisze:No będzie, będzie... a od czwartku wjeżdżają Stage Truck'i z systemami scenicznymi na pokładzie.
Dzieki za info Jari bo już długo przeciągałem, jutro dzwonie i jade po bilety.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 18 maja 2009 23:07

stripped pisze:niektórzy wpisujący się w konwencję dipeszów typu "ochy i achy"
Depesz typu "och i ach" - ciekawy gatunek. :lol: ;)
Jari

Post 18 maja 2009 23:14

Hien pisze:
Jari pisze:No będzie, będzie... a od czwartku wjeżdżają Stage Truck'i z systemami scenicznymi na pokładzie.
Dzieki za info Jari bo już długo przeciągałem, jutro dzwonie i jade po bilety.
Ja bym się jednak mimo wszystko wstrzymał do środy... To co wiem to wiem od technika scenicznego nie od Dave'a Gahana. Oni (technicy) póki co mają w rozpisce - 'Warszawa - rozstawiać'!
Awatar użytkownika
Hien

Post 18 maja 2009 23:18

Nie bardzo mogę już przeciągać ale spróbuje zagrac na zwłoke, zadzwonie jutro ,że kupuje ale mogę odebrać w czwartek rano. A jak się tak nie będzie dało to trudno, lecim vabanque.
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 18 maja 2009 23:19

Czyli do środy sztres,o moja biedna żona jak ona ze mną wytrzyma ;)
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Awatar użytkownika
Ddrummer
Ulubiony utwór: But Not Tonight

Post 18 maja 2009 23:27

stripped pisze:
Ddrummer pisze:Ilość zarejestrowanych userów/ stron tematów mówi jednak dużo porównując pewne portale. Z pozdrowieniami ale bez szacunku.
:rotfl: myślę że po prostu niektórzy wpisujący się w konwencję dipeszów typu "ochy i achy" z góry odpuszczają sobie nasze forum bo przecież tutaj (o zgrozo!) można krytykować DM :shock: ale widzę że wolisz działać niesiony psychologią tłumu :grins: bo gdybyś chciał to mógłbyś olać fakt że inicjatywa koncertowa no nie została przyjęta tłumnie jakbyś tego chciał i niezrażony tym spróbować się normalnie udzielać ale najwyraźniej wolisz pozostać w swoim klubie wzajemnej adoracji. Z pozdrowieniami ale bez szacunku, cya.
Krytykować nie znaczy wyśmiewać przez 3 strony w mało wyszukany sposób :) A jeśli we mnie więcej jest jak to nazwałeś "Ochów i achów" dla twórczości DM to co w tym złego, że nie poczuwam się do uczestniczenia w krytyce czegoś czym ja się "zachwycam" czy jak inaczej to nazwiesz?? Simply ;) A co do normalnego udzielania się to też nie należę do tych co mają po kilka tyś postów, raczej więcej czytam i to i tamto i siamto forum (co by nazw o zgrozo nie wymieniać) i czasem coś wrzucę gdzieś przy okazji...wrzuciłem i tu. Czym się to skończyło? każdy widzi. Więc nie dziwcie się docinkiem "...Bez szacunku" i od razu zaznaczam, żę nie jest to do wszystkich...
Jari

Post 18 maja 2009 23:36

Możecie już się zamknąć? :dont: Ja tu jestem od zadym! Nie odbierać mi roboty...
Awatar użytkownika
Ddrummer
Ulubiony utwór: But Not Tonight

Post 18 maja 2009 23:38

Jari pisze:Możecie już się zamknąć? :dont: Ja tu jestem od zadym! Nie odbierać mi roboty...
Że do mnie to niby było?? Jeśli tak to odpowiem dyplomatycznie: "Milcz"
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 18 maja 2009 23:43

shodan pisze:
stripped pisze:niektórzy wpisujący się w konwencję dipeszów typu "ochy i achy"
Depesz typu "och i ach" - ciekawy gatunek. :lol: ;)

mnie to się kojarzy z tymi chórkami och ach pod koniec koncertowego ''mercy in you'' :8 :D
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Jari

Post 18 maja 2009 23:46

Z dyplomancją to ty masz tyle wspólnego co ja z najnowszymi produkcjami Depeche Mode :8 Możesz już po prostu nie kontynuować swoich wywodów w temacie wyższości forum A nad forum B? Wiadomo, że tu jest fajniej, tam liczniej. Tu normalnie, tam fanatycznie, tu ja robię zadymy, tam nie bo mnie wraz z kolegą Hienem wyrąbali na zbity pysk...
Awatar użytkownika
Czez
Ulubiony utwór: Cala masa

Post 18 maja 2009 23:47

Trzeba zadzwonic po straz, bo sie atmosfera zaognila :D
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
Choin
Ulubiony utwór: Living On Video

Post 18 maja 2009 23:49

Jari, dupa jesteś nie prowokator ;( (ze skojarzeniami) :lol: Wiadomo nie od dzis, ze najwiekszym aferzystą jest Slick ;( Trzęsie całym dolnośląskim i połową Czech ;(
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga ;( / http://www.lastfm.pl/user/choin
astiz

Post 18 maja 2009 23:49

Ddrummer pisze: Krytykować nie znaczy wyśmiewać przez 3 strony w mało wyszukany sposób :)
Czasem trzeba rozładować atmosferę, zwłaszcza, kiedy większość osób (w tym także mnie) paraliżuje strach przed odwołaniem koncertu. Przynajmniej mogę się uśmiechnąć, czytając Jariego czy Rajcę :)
Nie masz poczucia humoru :)
Awatar użytkownika
shodan

Post 18 maja 2009 23:51

Jari pisze:tu ja robię zadymy, tam nie bo mnie wraz z kolegą Hienem wyrąbali na zbity pysk...
To ładnie żeście tam zadymili.
Swoją drogą nie wiedziałem, że Hien to taki zadymiacz? ;)
Awatar użytkownika
Hien

Post 18 maja 2009 23:53

Niektórzy myla mało wyszukane sposoby wypowiedzi z bardzo wyszukanym cynizmem. "Są ciężkie czasy dla wrażliwych" jak to Muniek śpiewał a ja do tego dodam "...i kumatych".

@Shodan - stare dzieje, już się zmęczyłem i już jęzor nie taki ostry jak kiedyś ;)
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 19 maja 2009 00:00

Ależ proszę pokazywac pazur, byle nie przeginac ;p bo jeszcze wybuchnie wojna między myślnikiem i brakiem myślnika ;p
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
shodan

Post 19 maja 2009 00:09

Hien pisze:@Shodan - stare dzieje, już się zmęczyłem i już jęzor nie taki ostry jak kiedyś ;)
Krótko mówiąc - zmiękliście kolego na starość. ;)
Awatar użytkownika
Hien

Post 19 maja 2009 00:32

Prawdaż. Kiedyś to smoki padały na kolana, rycerze uciekali, kobiety wzdychały, dzieci płakały... a teraz już nawet cięte riposty się kończą (no ale drugi Alan Alda nie istnieje) i jak człowiek (mimo, że wciąż młody) ma się kosic z kimś przez kilka stron tematu o koncercie w Warszawie to jednak wybiera ciepłą herbatkę, muzyczke i lulu ;) Życie zmienia ludzi.
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 19 maja 2009 08:11

Jari pisze:... tam nie bo mnie wraz z kolegą Hienem wyrąbali na zbity pysk...
mnie nie zdazyli, bo sam sie wczesniej ino zraziłem i dałem nogę jak sie skapowałem co tam sie kreci.