Twórczość własna (artystyczna)
-
Hien
Re: Twórczość własna (artystyczna)
Zaśpiewałbyś? Ale super! Czekamy zatem na nagranie! 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
W duecie z Marią Peszek
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Broń Panie Boże, gdzie ja z tym głosem... 
-
Hien
z Marią Puszek koniecznie
-
Malkolit
Nie znoszę pani MP, dziecinada i zabawa w "cierpiętnika". Nie kupuję tego. 
Tam nie ma miejsca na dwa głosy...
Tam nie ma miejsca na dwa głosy...
-
Hien
O już Cię lubimy Melczet 
Lubiliśmy wcześniej, ale teraz bardziej
Lubiliśmy wcześniej, ale teraz bardziej
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Marian Peszek to bardzo uzdolniona i utalentowana osoba, jesteście po prostu zazdrośni, bo nigdy nie osiągnięcie nawet w połowie takiego sukcesu, co ona.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Nie to, że Ci po matce jedziemy jak coś 
-
Malkolit
Trochę potrułem... i proszę, zdjęcia się znalazły: na zdjęciach paru ludzi, którzy występowali i pomagali zorganizować występ:

Wszystko odbyło się w kameralnej sali Stara Kotłownia, całość jest niewiele szersza ponad to, co widać na zdjęciach (i porównywalnie długa). Nikt nie zrobił zdjęcia publiki.

Wszystko odbyło się w kameralnej sali Stara Kotłownia, całość jest niewiele szersza ponad to, co widać na zdjęciach (i porównywalnie długa). Nikt nie zrobił zdjęcia publiki.
-
dejmien
Który to Ty?
-
Hien
Impreza skromna, nie widzę żarcia 
Ale kobiety były, a to już jest coś.
Ale kobiety były, a to już jest coś.
-
dejmien
Czy mi się wydaje czy wszystkie laski rude?
-
Rajca
Już wiemy w czym Melki gustuje 
-
Malkolit
Pora podsumować sobotę:
Udało się nam (Syndykatowi) zorganizować imprezę w gliwickim MDK (w sali Stara Kotłownia). Publiczność dopisała, było około 25 osób, parę nowych twarzy widziałem. Wystąpiło sześciu autorów (w zasadzie to pięciu autorów i jedna autorka). Trema była, nie obyło się bez wpadek, ale występ możemy uznać za udany. Po występie sprzedaliśmy kilka tomików z autografami, potem kontynuowaliśmy imprezę w Da Grasso.
Zaprezentowaliśmy pełen przekrój przez naszą twórczość, autorzy dali z siebie wszystko. Statystycznie rzecz ujmując, 38 utworów pojawiło się wczorajszego wieczoru (mam kompletną listę tytułów), myślę, że są one reprezentatywne i z grubsza da się wyczuć indywidualny styl każdego z nas (zwłaszcza, że o każdym twórcy i utworze kilka słów zostało powiedziane). Ojciec Karoliny uwiecznił cały występ (trwał bodaj około 1,5 godziny), kiedy go otrzymam (w ciągu paru najbliższych dni zapewne), podzielę się nim.
Subiektywnie: podziękowania należą się panu Aleksandrowi Smolińskiemu (za udostępnienie sali, krótką lekcję obsługi technicznej sali i reklamowanie nas wśród znajomych), ojcu Roberta - naszemu najwierniejszemu fanowi, ojcu Karoliny - kamerzyście, Przemkowi - za dawkę niezapomnianych wrażeń i prezentację Tryptyku (chyba najmocniejszy punkt występu) i... innym. Myślę, że wiele dobrego przyniosły nam próby przed występem. Idziemy w dobrym kierunku. Będzie co wspominać.
Ciąg dalszy - w tej czy innej formie - nastąpi...
Udało się nam (Syndykatowi) zorganizować imprezę w gliwickim MDK (w sali Stara Kotłownia). Publiczność dopisała, było około 25 osób, parę nowych twarzy widziałem. Wystąpiło sześciu autorów (w zasadzie to pięciu autorów i jedna autorka). Trema była, nie obyło się bez wpadek, ale występ możemy uznać za udany. Po występie sprzedaliśmy kilka tomików z autografami, potem kontynuowaliśmy imprezę w Da Grasso.
Zaprezentowaliśmy pełen przekrój przez naszą twórczość, autorzy dali z siebie wszystko. Statystycznie rzecz ujmując, 38 utworów pojawiło się wczorajszego wieczoru (mam kompletną listę tytułów), myślę, że są one reprezentatywne i z grubsza da się wyczuć indywidualny styl każdego z nas (zwłaszcza, że o każdym twórcy i utworze kilka słów zostało powiedziane). Ojciec Karoliny uwiecznił cały występ (trwał bodaj około 1,5 godziny), kiedy go otrzymam (w ciągu paru najbliższych dni zapewne), podzielę się nim.
Subiektywnie: podziękowania należą się panu Aleksandrowi Smolińskiemu (za udostępnienie sali, krótką lekcję obsługi technicznej sali i reklamowanie nas wśród znajomych), ojcu Roberta - naszemu najwierniejszemu fanowi, ojcu Karoliny - kamerzyście, Przemkowi - za dawkę niezapomnianych wrażeń i prezentację Tryptyku (chyba najmocniejszy punkt występu) i... innym. Myślę, że wiele dobrego przyniosły nam próby przed występem. Idziemy w dobrym kierunku. Będzie co wspominać.
Ciąg dalszy - w tej czy innej formie - nastąpi...
-
Rajca
Przyłączam się do podziękowań dla ojca Karoliny 
-
dejmien
Pozdrowienia dla Pana Smolińskiego. Fajny gość.
-
Hien
Ale Melczet, Karolina wie, że kręcisz z Fen? Żeby nie było kwasów bo filmu nie będzie!
-
Rajca
Albo wręcz przeciwnie. Będzie, ale innyHien pisze:Ale Melczet, Karolina wie, że kręcisz z Fen? Żeby nie było kwasów bo filmu nie będzie!
-
Malkolit
To wyłudzę od chłopaków... oni na pewno będą mieli...
Swoją drogą właśnie zauważyłem, że są jakieś dziwne problemy z ostrością zdjęć (robił je jeden z widzów).
Dziwna sprawa, ale da się je oglądać. Później wrzucę parę (tzn. zapewne jutro).
Swoją drogą właśnie zauważyłem, że są jakieś dziwne problemy z ostrością zdjęć (robił je jeden z widzów).
-
Rajca
Chłopcy zawsze mają filmyMalkolit pisze:To wyłudzę od chłopaków... oni na pewno będą mieli...![]()