Polityka

Awatar użytkownika
kawoszka

Post 15 wrz 2005 14:39

Czlowieku....Niech Cie reka Bossska broni przed tym :evil: :evil: :evil:
Jakie inwestycje?Czy ty wiesz o czym mowisz......rece opadaja.Tak sie sklada ,ze ja mieszkam w tej stolicy i jakos wspanialy Pan Kaczynski NIC NIE ROBI dla tego miasta.BOZE.....owszem.....wybudowal pare pomnikow-nic wiecej :x Slyszalam niedawno rozmowe dwoch kierowcow z Warszawskiego ztm i narzekali,ze Pan Kaczyski w ciagu calego roku nie oddal ani jednego nowego autobusu do uzytku,wrecz przeciwnie-skasowno pare linii gdyz pieniazkow brak :| Nastepny przyklad....mieszkam spory kawalek od centrum i zeby dojechac gdzies w tamta strone jestem bardzo czesto skazana na ogromne korki,gdyz......Pan Kaczynski do tej pory nie zrobil nic w sprawie wybudowania nowego mostu,ktory bardzo by ulatwil ludziom dojazd do pracy lub gdziekolwiek......takich przykladow jest mnostwo.....Wszyscy warszawiacy narzekaja na Pana Kaczynskiego bo widza ile on robi dla swojego miasta :evil: Nigdy w zyciu na niego nie oddam glosu...... :x :x :x

piszesz,ze Tusk podniesie podatki......a myslisz,ze jak Kaczor wygra to bedzie inaczej?

W koncu sie wkurze i oddam glos na Iljasza :evil:
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 15 wrz 2005 16:37

Wszystko to jest shit. Przydał by się taki Piłsudski, albo Clinton.
Awatar użytkownika
Bartini

Post 15 wrz 2005 17:04

E tam.

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35769,2897880.html

Polecam wszystkim, ktorzy chca zaglosowac na Leppera, Kaczyńskiego, Giertycha lub innego debila.

Jak ktorys z nich zrobi tyle dla kraju ile zrobil Władek, Józek i Piotrek, a potem dostanie za to w podziekowaniu pała po dupie to wtedy uznam ze jest godny mojego głosu.
Awatar użytkownika
ksioonc

Post 15 wrz 2005 22:23

kawoszka pisze:Czlowieku....Niech Cie reka Bossska broni przed tym :evil: :evil: :evil:
Jakie inwestycje?Czy ty wiesz o czym mowisz......rece opadaja.Tak sie sklada ,ze ja mieszkam w tej stolicy i jakos wspanialy Pan Kaczynski NIC NIE ROBI dla tego miasta.BOZE.....owszem.....wybudowal pare pomnikow-nic wiecej :x Slyszalam niedawno rozmowe dwoch kierowcow z Warszawskiego ztm i narzekali,ze Pan Kaczyski w ciagu calego roku nie oddal ani jednego nowego autobusu do uzytku,wrecz przeciwnie-skasowno pare linii gdyz pieniazkow brak :| Nastepny przyklad....mieszkam spory kawalek od centrum i zeby dojechac gdzies w tamta strone jestem bardzo czesto skazana na ogromne korki,gdyz......Pan Kaczynski do tej pory nie zrobil nic w sprawie wybudowania nowego mostu,ktory bardzo by ulatwil ludziom dojazd do pracy lub gdziekolwiek......takich przykladow jest mnostwo.....Wszyscy warszawiacy narzekaja na Pana Kaczynskiego bo widza ile on robi dla swojego miasta :evil: Nigdy w zyciu na niego nie oddam glosu...... :x :x :x

piszesz,ze Tusk podniesie podatki......a myslisz,ze jak Kaczor wygra to bedzie inaczej?

W koncu sie wkurze i oddam glos na Iljasza :evil:

powiem tak , moje zdanie jest takie jakie jest i nie bede z Tobą polemizował co do wyczynów Kaczyńskiego i Tuska ,bo nie w tym sęk żeby krytykować kogoś za czyjeś poglądy i zarazem zniżać się do twojego poziomu , ty wiesz swoje i ja wiem swoje , dla mnie Kaczyński to osoba , która nie da się jakimś tam ruskom i innym i za to go cenie , przede wszystkim Prawo i Sprawiedliwość
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 15 wrz 2005 22:50

I tak wygra PO, poczekamy zobaczymy.
Awatar użytkownika
Bartini

Post 16 wrz 2005 08:40

ksioonc pisze:dla mnie Kaczyński to osoba , która nie da się jakimś tam ruskom i innym i za to go cenie , przede wszystkim Prawo i Sprawiedliwość
Usiadz. Tak, dobrze. Napij sie zimnej wody. Dobrze. A teraz przeczytaj pogrubione fragmenty i sie dobrze zastanów nad sensem.

Dla mnie wystarczy ze dla kaczora "prawo i sprawiedliwość" to "prawo zawsze musi byc po naszej stronie", i ze z tego powodu ze sam nienawidzi gejów to nie pozwoli im zrobic demonstracji. No i sławetne "spieprzaj dziadu".

Acha, no i powiedz mi co kaczory robily w latach 80-tych? I co zrobil kaczor dla Warszawy od kiedy jest jej prezydentem? Pokazal sie z pieskiem w reklamówce?

Ja dla kaczynskich mam tylko jedno zdanie "Spieprzaj dziadu!"
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 16 wrz 2005 08:52

Bartini :arrow: dobrze mowisz :beer:
Awatar użytkownika
ksioonc

Post 16 wrz 2005 16:37

Usiadz. Tak, dobrze. Napij sie zimnej wody. Dobrze. A teraz przeczytaj pogrubione fragmenty i sie dobrze zastanów nad sensem.

Dla mnie wystarczy ze dla kaczora "prawo i sprawiedliwość" to "prawo zawsze musi byc po naszej stronie", i ze z tego powodu ze sam nienawidzi gejów to nie pozwoli im zrobic demonstracji. No i sławetne "spieprzaj dziadu".
Tak się bulwersujesz że mam inne zdanie od Ciebie ? :lol: nie bede się rozpisywał już w tym temacie , bo widzę że niektórym żyłka wyskakuje na czole , jak ktoś wypowie się na jakis temat :lol: , ktoś się wypowie i tylko potraficie kogoś zjechać , brak wam klasy , a szczególnie adminowi ona jest potrzebna :/ to tyle z mojej strony w tym temacie
Awatar użytkownika
Bartini

Post 16 wrz 2005 16:46

A czy ja cie gdzies zjechalem? Napisalem wyraznie zebys sie zastanowil nad co napisales.

Wwoje zdanie kolo tylka mi lata, tylko ze niestety ty glosujesz, a ja bede musial ogladac idiote kaczynskiego jezeli zostanie wybrany.

Jeszcze jedno: czy gdzies rzeczowo i zgodnie z prawda napisales DLACZEGO bedziesz glosowal na kaczora, czy po prostu tak bo tak?
Awatar użytkownika
ksioonc

Post 16 wrz 2005 22:10

a oto słowa które uznaje za obrażające , napisałes to tak jakbyś miał mi za złe , że wybieram tak a nie inaczej , napisałeś te słowa bez szacunku do drugiej osoby , zwracasz się w nich do mnie jak do dziecka , które trzeba pouczyć o tym że źle wybrało , pozatym juz napisałem we wcześniejszych postach dlaczego na niego będe głosował i nie mam zamiaru ponownie tego pisać :/ , czytaj uważnie

Jeśli ci tak moje zdanie koło tyłka lata to po co komentujesz moje wypowiedzi ? :lol:
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 17 wrz 2005 15:09

Chyba prawda jest taka, że mało kto w naszym wieku zna się na polityce. I większość głosuje praktycznie w ciemno.
Awatar użytkownika
slick

Post 17 wrz 2005 15:12

Bo nie kazdego to interesuje. Najgorzej ze ci co nie maja sprecyzowanego glosu ida do urny tylko aby sobie skreslic krzyzyk i wrzucic kartke do urny :/
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 17 wrz 2005 15:17

Tu nawet samo zainteresowanie polityką nie zawsze pomoże. To chyba wiąże się z jakimś życiowym doświadczeniem. Pewną znajomością prawa,ekonomii,itp. I dlatego mało kto może w racjonalny sposób wytłumaczyć swój wybór. :):)
Awatar użytkownika
slick

Post 17 wrz 2005 15:29

Dlatego najbardziej mnie smiesza spoty reklamowe, Beda glosowac na Lige Polskich Rodzin :D Tylko Liga :D Na Lige, na Giertycha :haha:
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 17 wrz 2005 15:42

Niestety, przedwyborcza kampania przedwyborcza idzie po najsłabszej linii oporu. Mówią to, co ludzie chcą usłyszeć. Aż szkoda słów.
Ja jestem gorącym zwolennikiem Unii Polityki Realnej (UPR). Czyli Korwina-Mikke, uznawanego przez kolegów z innych partii za oszołoma. No cóż...
Awatar użytkownika
slick

Post 25 wrz 2005 13:32

Ide oddac swoj glos na PO, see you :papa:
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 25 wrz 2005 13:38

ja uż swój głos na PO byłam oddać :)
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 26 wrz 2005 19:36

Nie bylam na glosowaniu,czuje sie winna :/ Teraz same cholery dorwa sie do wladzy.....A jak jeszcze odpukac dwa braciszki dorwa sie do wladzy,brrrr....Jak ja ich..... :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 26 wrz 2005 20:40

Ale kwas. Ja głosowałem na UPR. A Kaczyńskich nawet nie słucham bo męczą mnie ich długie wywody.
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 26 wrz 2005 21:28

Ciekawostka zoologiczna: jak Kaczor w ramach kampanii prezydenckiej odwiedził Łódź to parę dni szukano babek, które mogłyby wręczać mu kwiaty, bo chodziło o to, żeby laseczki były niższe od Lecha :lol: W końcu wzięli dzieci :lol: :lol:

A propos wyników wyborów, w okręgu łódzkim PO nawet na podium sie nie załapało :lol: Ludzie zwyczajnie mają dość kolesi z prawicy, którzy zaliczają pińcet partii. Za to w Krakowie Marysia Rokita (ex AWS :/ - tego fenomenu nie kumam - ludzie zapomnieli jaki rozpiździel nam ta partia zafundowała, a teraz głosują na tych samych frajerów pod nazwą PO i PIS, ale to tylko świadectwo politycznej ignorancji naszego narodu) podkur**ł ludzi plakatami z napisem "Premier z Krakowa" i zdobył tam zadziwiająco mało głosów.

Dostrzegam parę plusów z wyborów: zaoszczędzimy na pani premierowej :lol: No i pozdrawiam zmobilizowany elektorat LSD (11%), ja swój cenny głos oddałam na Wojtusia Olejniczaka, który jako najmłodszy minister w historii dał sobie świetnie radę z Ministerstwem Rolnictwa i za to wielki respect. O walorach estetycznych nie pomnę :8

Szkoda jedynie demokratów, bo z każdym dniem coraz bardziej lubie Frasyniuka.

Na koniec najserdeczniej pozdrawiam Warszawiaków :!: Dzięki Wam Romano Italiano nie zasiądzie w ławach sejmowych co równa się z jego politycznym końcem :D Alleluja :fletch: Młodzież Wszechpolska będzie biegać teraz opłotkami :lol: