Jaka pogoda jest u Devotees?
-
Hien
Re: Jaka pogoda jest u Devotees?
I to jest to co lubię.
Nareszcie jesień przychodzi jak trzeba.
Kasztany powoli zwijają interes, niedługo dołączą inne drzewa i w końcu mój park zacznie jakoś wyglądać.
Nareszcie jesień przychodzi jak trzeba.
Kasztany powoli zwijają interes, niedługo dołączą inne drzewa i w końcu mój park zacznie jakoś wyglądać.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Fen.
masz na myśli złotą jesień czy atmosferę siąpioco-błotnistą i łysiejące drzewa ?
Here's where the fun begins.
-
Hien
jedno i drugie, przy czym błoto i chlapa to bardziej domena post-zimowego, wczesno-wiosennego okresu
-
Fen.
listopad też jest taki nie tego
Ogólnie nic nie mam do deszczu, w wydaniu majowym uwielbiam, jesień złocistą też, ale jak się robi totalnie błotniście i szarawo to moja sentymentalna psychika ma nadmiar pożywki
To tylko dla mega optymistów.
Ogólnie nic nie mam do deszczu, w wydaniu majowym uwielbiam, jesień złocistą też, ale jak się robi totalnie błotniście i szarawo to moja sentymentalna psychika ma nadmiar pożywki
To tylko dla mega optymistów.
-
Hien
i narcyzów
Chlapa na jesieni jest inna, to wszystko gdzies znika pod nawałem liści, człowiek nie tonie w tym gównie i jakoś ten landszaft wygląda. Jak się kończy zima i snieg topnieje to zostaje tylko błoto.
Swoją droga, rok temu jesieni w ogóle nie było.
Lato waliło do połowy października a potem przywalił mróz i puścił zaraz przed świętami.
Zima i tak jest na pierwszym miejscu ale troche mi było tego "przejścia" szkoda.
Bo mi wtedy wszystko lepiej idzie, nauka, gitara, zdjęcia, głowa jakas taka trzeźwiejsza i dupa nie płonie na słońcu.
Chlapa na jesieni jest inna, to wszystko gdzies znika pod nawałem liści, człowiek nie tonie w tym gównie i jakoś ten landszaft wygląda. Jak się kończy zima i snieg topnieje to zostaje tylko błoto.
Swoją droga, rok temu jesieni w ogóle nie było.
Lato waliło do połowy października a potem przywalił mróz i puścił zaraz przed świętami.
Zima i tak jest na pierwszym miejscu ale troche mi było tego "przejścia" szkoda.
Bo mi wtedy wszystko lepiej idzie, nauka, gitara, zdjęcia, głowa jakas taka trzeźwiejsza i dupa nie płonie na słońcu.
-
em.
HihihiHien pisze:Kasztany powoli zwijają interes
Może być chłodno, no ale bez deszczu. Bo ja się wtedy wściekam, mokre buty, włosy zaraz się skręcają i wyglądam jak pajac, nie wiem co potem zrobić z mokrym parasolem, nie chce mi się go nosić i w ogóle, ble.
Ale z drugiej strony, lubię jesienny klimat ciepłoty okazałej w kolorach liści, w grzejniczku, przy którym siedzę i czytam książkę, popijając herbatę.
Podobno mają być upały jeszcze we wrześniu.
gwiazdy...
-
Fen.
otóż toem. pisze: Może być chłodno, no ale bez deszczu. Bo ja się wtedy wściekam, mokre buty, włosy zaraz się skręcają i wyglądam jak pajac, nie wiem co potem zrobić z mokrym parasolem, nie chce mi się go nosić i w ogóle, ble.
nieeeeeem. pisze: Podobno mają być upały jeszcze we wrześniu.
Też mi szkoda "przejść", bo są najciekawsze. ( z tym, że ciągła szara chlapa to już nie do końca przejscie )Hien pisze: Zima i tak jest na pierwszym miejscu ale troche mi było tego "przejścia" szkoda.
Bo mi wtedy wszystko lepiej idzie( ...) zdjęcia
Akurat zdjęcia to mi najlepsze wychodzą jak mam dobre światło, chociaż odrobinę promieni słonecznych. Deszcz no way.
Najfajniejsze w jesieni są poranki, jak już wyjdzie słońce lub jak wschodzi. Zwykle robią się cuda na niebie i jeszcze ta mgła
Ostatecznie nie będę narzekać. Wszystko lepsze niż skwar.
-
dejmien
I psie kupy.Hien pisze:Jak się kończy zima i snieg topnieje to zostaje tylko błoto.
Btw, w Tatrach spadło 10 cm śniegu.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
A u mnie leje i leje. W sumie nie narzekam, ale te wakacje mogłyby się skończyć lepiej.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Mintaj, pozamykaj okna, zasłoń zasłony i schowaj się pod kołdrę. CZego oczy nie widzą tego sercu nie żal 

Już o tym rozprawiałem na tym forum, odpowiednie ćwieczenia i mozna biegać drogą jak maratończyk, sprytnie omijając przeszkody
A ten śnieg to dzisiaj dzisiaj?
Wy Górale macie fajnie
E tam, psie kupy to nie problemdejmien pisze:I psie kupy.Hien pisze:Jak się kończy zima i snieg topnieje to zostaje tylko błoto.
Btw, w Tatrach spadło 10 cm śniegu.
Już o tym rozprawiałem na tym forum, odpowiednie ćwieczenia i mozna biegać drogą jak maratończyk, sprytnie omijając przeszkody
A ten śnieg to dzisiaj dzisiaj?
Wy Górale macie fajnie
-
dejmien
Dzisiaj, dzisiaj. 
-
Rajca
Dzisiaj, ilekroć słyszę ten wyraz to myślę o tym, jak wkręcam mojej szanownej babci, iż mówi "dzisieŃszy" "wczoraŃsze" i tym podobne 
A w tej zakichanej stolnicy faktycznie jesiennie, tylko zielone drzewa zdają się stawiać kłam tej tezie.
A w tej zakichanej stolnicy faktycznie jesiennie, tylko zielone drzewa zdają się stawiać kłam tej tezie.
-
em.
Zimno jest, kołdra + herbata gorąca na dziś zestawem obowiązkowym.
Lepsze to niźli upał, skwar potworny, ale ołowiane niebo też nie czyni mnie szczęśliwą.
Dla mnie chłodek i lekkie promyki to idealny stan.
Lepsze to niźli upał, skwar potworny, ale ołowiane niebo też nie czyni mnie szczęśliwą.
Dla mnie chłodek i lekkie promyki to idealny stan.
gwiazdy...
-
Hien
.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
jest łądnie 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
em.
Jest spoko. Nie jest ciepło, ale nie leje też.
gwiazdy...
-
walking
dziwna pogoda. nie wiadomo jak się ubrać.
-
mintaj
Chłodno und mokro. Nie jest źle, ale czekam na prawdziwą, złotą, polską jesień. 
PACZKA
PACZKA
-
em.
Chłodno, bez mokro. Może być.
gwiazdy...
-
mintaj
Zależy u kogo. W Małopolsce akurat dziś lało ostro.
PACZKA
PACZKA