2006-03-14 Spodek, Katowice, Poland
-
Erwartungen
a słyszeliście co powiedziano w teleexpresie? Bono pisząc new year's day miał na myśli Polaków i wydarzenia w naszym kraju jakie miały wtedy miesce! Ja o tym osobiście nie wiedziałem. Depeche Mode nie uderzało w swoich utworach jakoś specjalnie w polską stronę, dlatego zgadzam się ze stwierdzeniem że będzie to jakieś zgapialstwo...
Wiadomość o New Year's Day przekazano, opowiadając że BONO nie zgodził się na to aby Elton John zaśpiewał ten kawałek. Swoją drogą takie Zeraphine się nie pytało o zgodę i po prostu New Year's Day przerobili
. I przypuszczam że nie tylko oni.
Wiadomość o New Year's Day przekazano, opowiadając że BONO nie zgodził się na to aby Elton John zaśpiewał ten kawałek. Swoją drogą takie Zeraphine się nie pytało o zgodę i po prostu New Year's Day przerobili
-
Higher_MR
Tyle, że ta płytka Eltona miałaby być sprzedawana w jakimś charytatywnym celu... Może chłopaki z U2 tak się wzruszyli tą "żywą flagą", że utwór New Year's Day zarezerwowali tylko dla Polaków.....hmmm.... 
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
wiesz, DM to glownie muzyka, i tylko muzyka, oni sa typowymi muzykami bez checi ingerowania w jaies sprawy spoleczne czy ekonomiczneErwartungen pisze: Depeche Mode nie uderzało w swoich utworach jakoś specjalnie w polską stronę, dlatego zgadzam się ze stwierdzeniem że będzie to jakieś zgapialstwo...
U2 to inna spiewka, Bono zwolennik antyglobalizacji robi dzieki temu globalna kariere, jest przecinikiem wojen, zwlaszcza teraz w Iraku a pierwszy leci sciskac grabe Blairowi i mowi ze to jego przyjaciel itd. itp.
Mozna dac wiele przykladow zagrywek Panow U2, zwlaszcza Bono ze robiac to i owo ugruntowuja sobie kariere i nabijają konta bankowe
-
Jacek DM
Z tym ubiorem to chyba nie wyjdzie. Nie wszyscy, którzy mają bilety należą także do tego forum.
Z różą fajny pomysł byle tylko wpuścili. Taką różą można przecież zabić człowieka:):):)
Z różą fajny pomysł byle tylko wpuścili. Taką różą można przecież zabić człowieka:):):)
-
szajajaba
Tia... chyba wpychając ja komuś do gardła... Albo zatruwając kolce i kłujac kogos 
-
kawoszka
Zalezy z czego taki kwiatek jest zrobiony... 
-
Jacek DM
Można zrobić lepsza akcję. Po prostu nie przyjść na koncert 
Cała Europa by pamiętała.
A tak na serio to myślę, że można by jakąś piosenke od początku do końca zaśpiewać razem z DM. Tylko tak żeby było głośno i wyraźnie. Bo wówczas jak jedni zaczną chociaż śpiewać to wtedy pójdzie to dalej i może wszyscy zaczną ( tzn. cała sala śpiewa razem ).
Cała Europa by pamiętała.
A tak na serio to myślę, że można by jakąś piosenke od początku do końca zaśpiewać razem z DM. Tylko tak żeby było głośno i wyraźnie. Bo wówczas jak jedni zaczną chociaż śpiewać to wtedy pójdzie to dalej i może wszyscy zaczną ( tzn. cała sala śpiewa razem ).
-
bARREL
kiedys byl odcinek Colombo, na haslo "różyczka" 2 psy zajadały ludzi :]
-
kawoszka
Rozy nie planuje ciagnac,ale jakiegos wielkiego kolege,ktory w razie czego bedzie mnie oslanial przed tlumem ludzi....
-
Erwartungen
zupełnie tak na marginesie..... na forum siedzę ja i szajajaba (sprawdzałem przed MINUTĄ!) teraz wchodzę - na forum siedzę ja i szajajaba, a nowego posta napisała... Kawoszka 
-
kawoszka
Uhuhuuuuuu.....Oczywiscie ja siedze i dzialam na szkode forum...Knuje za plecami....Zartuje 
-
bARREL
nie, kawoszka nie dziala na niczyja szkode, musze ja meznie bronic :]
-
kawoszka
My Hero

-
Erwartungen
znowu się oftop robi, ale tym razem z mojej winy 
-
kawoszka
Offtopy sa najlepsze....Przychodza z nienacka,niespodziewanie,eh.... 
-
Sheldon
pf pewnie jako ukryta jest 
-
szajajaba
No bo ja mam forumowy nałóg po prostu
A wracając do tematu... jak kogos jeszcze można zabić różą????????????
A wracając do tematu... jak kogos jeszcze można zabić różą????????????
-
kawoszka
NIEMOZLIWE.....Raczej dzieje sie to tak:
Pojawia sie gesty oblok dymu i z niego wynurzam sie ja,a co....
[ Dodano: Dzisiaj o godz. 23:42 ]
Szajabko-czy Twoj nalog jest czysto forumowy,he
Pojawia sie gesty oblok dymu i z niego wynurzam sie ja,a co....
[ Dodano: Dzisiaj o godz. 23:42 ]
Szajabko-czy Twoj nalog jest czysto forumowy,he
-
Alison
A ja czekam jeszcze na bilety