Nasze sny
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
ja lunatykuję, ale od dawna już mi się to nie zdarza, co najwyżej machnę reką i zrzucę ubrania pozostawione na krześle przy łóżku. sny zawsze mam porąbane, bo ciągle zmienia się sceneria i to nie wiadomo kiedy, niby jestem w autobusie, a za chwilę są w nim ławki szkolne i jestem na lekcji matmy, ale ciągle w tym cholernym autobusie
i inne takie...
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Czas snu: a tak z 7-8 godzin temu.
Czas akcji: nie znam konkretnej daty ale na bank rok 1990 - World Violation Tour.
Robi sie ostro co?
Lecimy...
Chlopaki zaczynaja grac Clean, obok Fletcha za samplerem slick.
Z glosnikow zaczynaja sie wydobywac pierwsze sample, spogladam na palce Andy'ego i co widze? To jego robota.
Napier**ala jak dziki. Alan stoi jak wryty i nic nie robi, jedynie ograniczyl sie do wlanczenia tasmy z podkladem na samym poczatku, reszta to wymiatanie rudego. Utwor leci, Dave spiewa no a ja?
No a ja sobie z Rudym rozmawiam i odkrywczo sie go pytam (wszystko na zywo przy ludziach) "Andy wiec jednak to Ty grasz!" Andy pacnal mnie w ucho i dodal z bananem na ustach: "No gram a Ty sie nie opierd**aj slick tylko pomoz grac bo Wilder nic nie robi."

Przysiegam, ze nic nie bralem przed snem, tylko umylem zeby pasta Colgate Total 12. Jesli po niej sa takie efekty to bede myl zeby co godzine.

Czas akcji: nie znam konkretnej daty ale na bank rok 1990 - World Violation Tour.
Robi sie ostro co?
Chlopaki zaczynaja grac Clean, obok Fletcha za samplerem slick.
Przysiegam, ze nic nie bralem przed snem, tylko umylem zeby pasta Colgate Total 12. Jesli po niej sa takie efekty to bede myl zeby co godzine.
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
pacnal mnie w ucho i dodal z bananem w ustach... ? 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
a ja zasnęłam na biologii. słyszę coś o dietach, naglę stoję w strzegomiu i coś krzyczę i znów się budzę. znowu diety;/
-
Choin
Dzis mi sie snilo, ze scigalem sie z Paul'em Scholes'em na 100 metrów stylem klasycznym (żabką) 
-
cam101_little15
Dzisiaj w nocy śnił mi się wielki włochaty i obrzydliwy pająk! BLEEe
Skończyło się tym, że nie spałam od 3 nad ranem. A zasnęłam około 1. Dupa kwas.
Skończyło się tym, że nie spałam od 3 nad ranem. A zasnęłam około 1. Dupa kwas.
-
Młody
@slick: i tak oto zburzyłeś mit o tym, że Flecz nic nie umie grać...
Kurde, ja jak zwykle nie pamiętam dokładnie co mi się śniło. Wiem tylko, że znowu coś durnego
Kurde, ja jak zwykle nie pamiętam dokładnie co mi się śniło. Wiem tylko, że znowu coś durnego
-
cam101_little15
Też tak mam. No chyba że mój sen to totalny odjazd, albo koszmar... (jak widać powyżej)
-
Młody
No dobra, ale zapominanie o tym co się śniło 10 minut po obudzeniu to jednak chyba lekka przesada 
-
cam101_little15
To rada-jak się obudzisz nie patrz się na swiatło. To pomaga udowodnione naukowo czytałam to w jakiejś ksiązce typu discovery.
-
Młody
Próbowałem
I tak zapominam... Chociaż i tak śnią mi się takie pierdoły, że to nie ma znaczenia.
-
Arashy
- Ulubiony utwór: ETS
Pocieszę Cie: mnie też sie snia pierdoły i nawet cieszę sie, ze ich nie pamiętam. Świat rzeczywisty mi wystarcza jako senny koszmar 
-
puma
Ja właśnie zapomniałam co mi sie śniło
ale czasem też mi sie śnią takie pierdoły że głowa mała 
-
cam101_little15
Dokładnie. Najgorsza pierdoła jaka się wam śniła? Bo mi że byłam moim nauczycielem historii.
-
Ania Depeszka
A mnie sie sniło że po kilku latach spotkałam kumpla-gota ale jak się okazało wcale już nie był gotem tylko....zagorzałym wielbicielem reggae.
-
cam101_little15
o rany...
ja reggage nie znoszę... to takie skiełzłe jest...
-
Ania Depeszka
A moja siostra tego słucha,jeszcze ragga,punka itp.Ale spoko nie ma między nami żadnych wojen-ek 
-
cam101_little15
punk moze byc.
a ja i tak wolę DM
ale to wiadomo... 
-
Młody
Tja, ciekawe jaki gatunek muzyki można lubić jak się siedzi na forum DM
Wracając do tematu: śniło mi się dzisiaj, że się huśtam na zielonej huśtawce z Wisławą Szymborską
Mówiłem, że śnią mi się porąbane rzeczy...
Wracając do tematu: śniło mi się dzisiaj, że się huśtam na zielonej huśtawce z Wisławą Szymborską
-
Choin
Oj jeszcze bys sie zdziwilMłody pisze:Tja, ciekawe jaki gatunek muzyki można lubić jak się siedzi na forum DM
PS. Proponuje zeby EveS przedstawila swoj sen..."Studnia"