Kobiety, mężczyźni.

Awatar użytkownika
Bartini

Post 14 paź 2005 17:20

napisalem bardzo smieszne z ikonka : / czyli nie bardzo smieszne raczej
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 14 paź 2005 17:35

czy ktos zna facetow ktorym podobaja sie dziewczyny z nadwaga, albo po prostu nie zwracaja na to uwagi? ja zaczynam watpic w facetow...... wiekszosc tych ktorych znam nie bedzie z dziewczyna ktora ma 5 kilo za duzo lub 2 cm za szerokie biodra........
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
Awatar użytkownika
Bartini

Post 14 paź 2005 17:38

dobrze wiesz ze ja bardzo lubie dziewczyny ktore maja za duzo 2 cm i wiecej w biodrach :grins:
Awatar użytkownika
olz

Post 14 paź 2005 17:38

nie wiem, nie widzialam twoich bylych :P
Awatar użytkownika
Disease

Post 14 paź 2005 18:40

@ olz :arrow: Ostatnie zdanie jest bossskie :haha: . Hmm, może byłych nie widziałaś, ale (o ile dopsz mysle) obecna oglądasz codziennie ;) . Jeżeli on zapewnia, ze lubi, to co Cie obchodza te 2 cm za duzo w biodrach ;) ? A niech będzie i 10 cm, jeżeli jemu i Tobie bedzie to odpowiadać :twisted: .
Wracajac do tematu, uważacie, że wyjścia z tej szopki nie ma, ale to chyba najprostsze wytłumaczenie :| . Kiedy facet sie wkurza, to wszystko jest oko, ale kiedy robi to kobieta, to słyszy: czy ty zawsze musisz tak ze mną rozmawiać? Pa-ra-no-ja, Wam wolno, nam nie, gdzie tu sprawiedliwość, równouprawnienie, zrozumienie :x ?
Awatar użytkownika
olz

Post 14 paź 2005 18:57

wlasnie o tym nie ma, ze nie ma zadnego rownouprawnienia :S
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 26 kwie 2006 16:58

Kobiety sa jak akwizytor, zawsze, wszedzie i w kazdy sposob cie zbajeruja. :roll:
Awatar użytkownika
JIGGA_SOUND_GEAR

Post 11 maja 2006 21:24

Bardzo łatwo, jednak gdy kogoś spotykam nie mówię o sobie od razu wszystkiego. Zazwyczaj testuję tzw. 'nowe nabytki', a wówczas stwierdzam czy są godni tego, aby się z nimi przyjaźnić.
Awatar użytkownika
Gocek

Post 11 maja 2006 21:35

olz pisze:czy ktos zna facetow ktorym podobaja sie dziewczyny z nadwaga, albo po prostu nie zwracaja na to uwagi? ja zaczynam watpic w facetow...... wiekszosc tych ktorych znam nie bedzie z dziewczyna ktora ma 5 kilo za duzo lub 2 cm za szerokie biodra........
A co rozumiesz przez słowo nadwaga? Mi tam by te 3-4kg więcej nie przeszkadzało ;] lubie jak dziewczyny mają normalny wygląd a nie jak przypominają patyki :grins: ,albo jak spasione za przeproszeniem świnie chodzące ze swoim sadełkiem na wierzchu. Wtedy zbiera mi się na hafta, jak dziewczyna ma co pokazać to luz, ale jeśli nie to niech zachowa to dla siebie ;F bo to jest obrzydliwe.
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 12 maja 2006 00:11

JIGGA_SOUND_GEAR pisze:Bardzo łatwo, jednak gdy kogoś spotykam nie mówię o sobie od razu wszystkiego. Zazwyczaj testuję tzw. 'nowe nabytki', a wówczas stwierdzam czy są godni tego, aby się z nimi przyjaźnić.
To test wilokrotnego wyboru ? :D:D :8 :8
Awatar użytkownika
_precious_
Ulubiony utwór: Barrel of a Gun

Post 12 maja 2006 00:19

Gocek pisze:
olz pisze:czy ktos zna facetow ktorym podobaja sie dziewczyny z nadwaga, albo po prostu nie zwracaja na to uwagi? ja zaczynam watpic w facetow...... wiekszosc tych ktorych znam nie bedzie z dziewczyna ktora ma 5 kilo za duzo lub 2 cm za szerokie biodra........
A co rozumiesz przez słowo nadwaga? Mi tam by te 3-4kg więcej nie przeszkadzało ;] lubie jak dziewczyny mają normalny wygląd a nie jak przypominają patyki :grins: ,albo jak spasione za przeproszeniem świnie chodzące ze swoim sadełkiem na wierzchu. Wtedy zbiera mi się na hafta, jak dziewczyna ma co pokazać to luz, ale jeśli nie to niech zachowa to dla siebie ;F bo to jest obrzydliwe.
...a najlepiej jak by wogóle sie światu na oczy nie pokazywała CO :!: :!: :!:
To Ty jesteś obrzydliwy :x
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 12 maja 2006 12:50

Koledze chyba nie chodziło o to, ze jak grube to nie musza od razu chodzic kanałami w habitach po kostki, tylko o to (tak mi sie wydaje) zeby dostosowaly stroj do swojej tuszy. Jak widzę za przeproszeniem taką dziewczynę z pontonem na brzuchu i tyłkiem jak szafa ubrana w bluzkę odsłaniającą pępek, biodrowki z ktorych wystaja stringi, to kazdemu chcialoby sie zwrocic obiad. :/

Jeszcze denerwują mnie inne zwyczaje ubraniowe, abstrahując już od tuszy: skarpetki pod sandały, minispódniczka i nogi bez rajstop, japonki założone na pokaleczone, zrogowaciałe tudzież brudne stopy oraz te irytujące wszechobecne szaliczki noszone nawet do bezrękawników.
Awatar użytkownika
Bartini

Post 12 maja 2006 15:07

co do skarpetek pod sandały - fajnie wyglada jak te skarpety sa dziurawe :D
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 12 maja 2006 15:13

EveS, podpisuje sie calym obiadem pod druga czescia twojego postu. :/ :roll: Pod pierwsza zreszta tez...
Awatar użytkownika
Gocek

Post 12 maja 2006 15:58

EveS pisze:Koledze chyba nie chodziło o to, ze jak grube to nie musza od razu chodzic kanałami w habitach po kostki, tylko o to (tak mi sie wydaje) zeby dostosowaly stroj do swojej tuszy. Jak widzę za przeproszeniem taką dziewczynę z pontonem na brzuchu i tyłkiem jak szafa ubrana w bluzkę odsłaniającą pępek, biodrowki z ktorych wystaja stringi, to kazdemu chcialoby sie zwrocic obiad. :/

Jeszcze denerwują mnie inne zwyczaje ubraniowe, abstrahując już od tuszy: skarpetki pod sandały, minispódniczka i nogi bez rajstop, japonki założone na pokaleczone, zrogowaciałe tudzież brudne stopy oraz te irytujące wszechobecne szaliczki noszone nawet do bezrękawników.
Dokładnie mi o to chodziło, zrobiło się ciepło i krótkie bluzeczki "są modne", ale bez przesady, są jakieś granice dobrego smaku, nie wiem czy takie dziewczyny w obcisłych spodniach z brzuchem na wierzchu czują się dobrze :grins:
Awatar użytkownika
olz

Post 12 maja 2006 16:51

taaaak, ja tez sie zgadzam z EveS i Gockiem.
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 12 maja 2006 17:01

Gocek pisze: Dokładnie mi o to chodziło, zrobiło się ciepło i krótkie bluzeczki "są modne", ale bez przesady, są jakieś granice dobrego smaku, nie wiem czy takie dziewczyny w obcisłych spodniach z brzuchem na wierzchu czują się dobrze :grins:
Tylko się śmiać, bo patrzeć nie wypada - zwłaszcza po obiedzie. :8
Awatar użytkownika
olz

Post 12 maja 2006 17:03

jestescie obrzydliwi xD"
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 12 maja 2006 17:31

Eeee tam gadanie... ;) :D

EveS o to chodzilo?
Obrazek
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 12 maja 2006 17:33

Gocek pisze: spasione za przeproszeniem świnie chodzące ze swoim sadełkiem na wierzchu. Wtedy zbiera mi się na hafta, jak dziewczyna ma co pokazać to luz, ale jeśli nie to niech zachowa to dla siebie ;F bo to jest obrzydliwe.
Cóż za dziwny zbieg okoliczności :)
Wracając z roboty,patrząc na większość "modnych" pań miałam tak samo :|
Czy tak trudno spojrzeć w lustro?
Siedząc w tramwaju miałam tuż przed swoim nosem wielgachny tyłek jakiejś blondyny :/ :/ Miała na sobie białe rybaczki(oczywiście zgodnie z modą,pod nimi stringi :/ ),które były tak opięte na kuprze,że zastanawiałam się przez bite pół godziny,kiedy szew tych spodni, łączący oba połacie wieprza nie wytrzyma parcia i......modna pani zostanie z bebechami na wierzchu :D