Kobiety, mężczyźni.
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
czy ktos zna facetow ktorym podobaja sie dziewczyny z nadwaga, albo po prostu nie zwracaja na to uwagi? ja zaczynam watpic w facetow...... wiekszosc tych ktorych znam nie bedzie z dziewczyna ktora ma 5 kilo za duzo lub 2 cm za szerokie biodra........
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
Bartini
dobrze wiesz ze ja bardzo lubie dziewczyny ktore maja za duzo 2 cm i wiecej w biodrach 
-
olz
nie wiem, nie widzialam twoich bylych 
-
Disease
@ olz
Ostatnie zdanie jest bossskie
. Hmm, może byłych nie widziałaś, ale (o ile dopsz mysle) obecna oglądasz codziennie
. Jeżeli on zapewnia, ze lubi, to co Cie obchodza te 2 cm za duzo w biodrach
? A niech będzie i 10 cm, jeżeli jemu i Tobie bedzie to odpowiadać
.
Wracajac do tematu, uważacie, że wyjścia z tej szopki nie ma, ale to chyba najprostsze wytłumaczenie
. Kiedy facet sie wkurza, to wszystko jest oko, ale kiedy robi to kobieta, to słyszy: czy ty zawsze musisz tak ze mną rozmawiać? Pa-ra-no-ja, Wam wolno, nam nie, gdzie tu sprawiedliwość, równouprawnienie, zrozumienie
?
Wracajac do tematu, uważacie, że wyjścia z tej szopki nie ma, ale to chyba najprostsze wytłumaczenie
-
olz
wlasnie o tym nie ma, ze nie ma zadnego rownouprawnienia :S
-
Jacek DM
Kobiety sa jak akwizytor, zawsze, wszedzie i w kazdy sposob cie zbajeruja. 
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Bardzo łatwo, jednak gdy kogoś spotykam nie mówię o sobie od razu wszystkiego. Zazwyczaj testuję tzw. 'nowe nabytki', a wówczas stwierdzam czy są godni tego, aby się z nimi przyjaźnić.
-
Gocek
A co rozumiesz przez słowo nadwaga? Mi tam by te 3-4kg więcej nie przeszkadzało ;] lubie jak dziewczyny mają normalny wygląd a nie jak przypominają patykiolz pisze:czy ktos zna facetow ktorym podobaja sie dziewczyny z nadwaga, albo po prostu nie zwracaja na to uwagi? ja zaczynam watpic w facetow...... wiekszosc tych ktorych znam nie bedzie z dziewczyna ktora ma 5 kilo za duzo lub 2 cm za szerokie biodra........
-
Jacek DM
To test wilokrotnego wyboru ?JIGGA_SOUND_GEAR pisze:Bardzo łatwo, jednak gdy kogoś spotykam nie mówię o sobie od razu wszystkiego. Zazwyczaj testuję tzw. 'nowe nabytki', a wówczas stwierdzam czy są godni tego, aby się z nimi przyjaźnić.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
...a najlepiej jak by wogóle sie światu na oczy nie pokazywała COGocek pisze:A co rozumiesz przez słowo nadwaga? Mi tam by te 3-4kg więcej nie przeszkadzało ;] lubie jak dziewczyny mają normalny wygląd a nie jak przypominają patykiolz pisze:czy ktos zna facetow ktorym podobaja sie dziewczyny z nadwaga, albo po prostu nie zwracaja na to uwagi? ja zaczynam watpic w facetow...... wiekszosc tych ktorych znam nie bedzie z dziewczyna ktora ma 5 kilo za duzo lub 2 cm za szerokie biodra........,albo jak spasione za przeproszeniem świnie chodzące ze swoim sadełkiem na wierzchu. Wtedy zbiera mi się na hafta, jak dziewczyna ma co pokazać to luz, ale jeśli nie to niech zachowa to dla siebie ;F bo to jest obrzydliwe.
To Ty jesteś obrzydliwy
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Koledze chyba nie chodziło o to, ze jak grube to nie musza od razu chodzic kanałami w habitach po kostki, tylko o to (tak mi sie wydaje) zeby dostosowaly stroj do swojej tuszy. Jak widzę za przeproszeniem taką dziewczynę z pontonem na brzuchu i tyłkiem jak szafa ubrana w bluzkę odsłaniającą pępek, biodrowki z ktorych wystaja stringi, to kazdemu chcialoby sie zwrocic obiad.
Jeszcze denerwują mnie inne zwyczaje ubraniowe, abstrahując już od tuszy: skarpetki pod sandały, minispódniczka i nogi bez rajstop, japonki założone na pokaleczone, zrogowaciałe tudzież brudne stopy oraz te irytujące wszechobecne szaliczki noszone nawet do bezrękawników.
Jeszcze denerwują mnie inne zwyczaje ubraniowe, abstrahując już od tuszy: skarpetki pod sandały, minispódniczka i nogi bez rajstop, japonki założone na pokaleczone, zrogowaciałe tudzież brudne stopy oraz te irytujące wszechobecne szaliczki noszone nawet do bezrękawników.
-
Bartini
co do skarpetek pod sandały - fajnie wyglada jak te skarpety sa dziurawe 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
EveS, podpisuje sie calym obiadem pod druga czescia twojego postu.
Pod pierwsza zreszta tez...
-
Gocek
Dokładnie mi o to chodziło, zrobiło się ciepło i krótkie bluzeczki "są modne", ale bez przesady, są jakieś granice dobrego smaku, nie wiem czy takie dziewczyny w obcisłych spodniach z brzuchem na wierzchu czują się dobrzeEveS pisze:Koledze chyba nie chodziło o to, ze jak grube to nie musza od razu chodzic kanałami w habitach po kostki, tylko o to (tak mi sie wydaje) zeby dostosowaly stroj do swojej tuszy. Jak widzę za przeproszeniem taką dziewczynę z pontonem na brzuchu i tyłkiem jak szafa ubrana w bluzkę odsłaniającą pępek, biodrowki z ktorych wystaja stringi, to kazdemu chcialoby sie zwrocic obiad.![]()
-
olz
taaaak, ja tez sie zgadzam z EveS i Gockiem.
-
Jacek DM
Tylko się śmiać, bo patrzeć nie wypada - zwłaszcza po obiedzie.Gocek pisze: Dokładnie mi o to chodziło, zrobiło się ciepło i krótkie bluzeczki "są modne", ale bez przesady, są jakieś granice dobrego smaku, nie wiem czy takie dziewczyny w obcisłych spodniach z brzuchem na wierzchu czują się dobrze
-
olz
jestescie obrzydliwi xD"
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Eeee tam gadanie...

EveS o to chodzilo?

EveS o to chodzilo?

-
kawoszka
Cóż za dziwny zbieg okolicznościGocek pisze: spasione za przeproszeniem świnie chodzące ze swoim sadełkiem na wierzchu. Wtedy zbiera mi się na hafta, jak dziewczyna ma co pokazać to luz, ale jeśli nie to niech zachowa to dla siebie ;F bo to jest obrzydliwe.
Wracając z roboty,patrząc na większość "modnych" pań miałam tak samo
Czy tak trudno spojrzeć w lustro?
Siedząc w tramwaju miałam tuż przed swoim nosem wielgachny tyłek jakiejś blondyny