Humor

Awatar użytkownika
Lost Paradise

Post 20 lis 2005 13:22

o_O
Awatar użytkownika
Erwartungen

Post 20 lis 2005 21:42

tam nie ma Kaczyńskiej w tym kawale tylko jest Jacek Krzynówek :!: :)
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 20 lis 2005 21:44

ja cytowalam mojego sora od wosu i historii, to nie ja wymyslalam ten kawal....... :P
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
Awatar użytkownika
gilles
Ulubiony utwór: Enjoy the silence

Post 21 lis 2005 01:45

Erwartungen pisze:tam nie ma Kaczyńskiej w tym kawale tylko jest Jacek Krzynówek :!: :)
Krzynówek ostatnio trochę wyładniał, już nie pasuje do kawału, teraz przyszła moda na kogoś innego :)
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 21 lis 2005 02:23

To juz nie wygląda jakby chorował na świnkę? :lol:
Awatar użytkownika
Erwartungen

Post 21 lis 2005 13:22

wiesz co Eves... 'trochę wyładniał" w przypadku Krzynówka to tak jakby powiedzieć że Pimpf "trochę zbrzydł" ani pierwszemu to nie pomoże, ani drugiemu nie zaszkodzi :lol:
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 21 lis 2005 13:28

Hmmmm.....kwestia gustu ;)
Awatar użytkownika
gilles
Ulubiony utwór: Enjoy the silence

Post 21 lis 2005 15:28

Podoba ci sie Krzynówek? :)
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 21 lis 2005 15:31

Nie, raczej miałam na mysli...eh, nevermind, kiedyś chyba ci mówiłam ;) Zresztą, ja nawet nie mam pojęcia, jak gosć wyglada :lol:
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 24 lis 2005 10:26

Ja wiem jak wyglada Krzynowek :) Najprosciej mowiac to taki.....swiniak :lol:

[ Dodano: 24 Lis 2005 10:29 ]
Teraz cos smisznego na pochmurny dzien :)
http://www.joemonster.org/article.php?s ... ad&order=0

Obejrzyjcie do samego konca,bo tam jest najlepsze zdjecie ;) :D
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 27 lis 2005 22:14

Awatar użytkownika
pimpf_101

Post 29 lis 2005 15:42

Nareszcie!!!... chciałoby się powiedzieć. Tyle już słyszeliśmy o boskim tańcu @Erwarta, o kobietach wylewających łzy przed jego obliczem, o tabunach wszelkiej maści samic, które szloachają pod jego domem... Ale ciagle , poza moimi zeznaniami, nie było żadnych materialnych dowodów na nieziemskość koordynacji jego ruchów..
Do dziś... Kamera przemysłowa w Kolporterze, nagrała jego codzienny trening, który doprowadził do perfekcji... Oto DEJV
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 29 lis 2005 16:10

Piekny ten Erwart w Kolporterze,poprosze o wiecej :haha: :haha: :haha:

Ps.Erw :arrow: ja zawsze wiedzialam ,ze jestes najlepszym tancerzem :grins: (z tej radosci az z krzesla spadlam...jestes NAJLEPSZY :!: :!: :!: ) :D
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 30 lis 2005 00:52

KORESPONDENCJA MAŁŻEŃSKA

Drogi Mężu:

Piszę do Ciebie ten list, aby powiedzieć, że opuszczam Cię na dobre. Byłam dla Ciebie dobrą kobietą przez ostatnie siedem lat i nie otrzymałam za to nic dobrego. Ostatnie dwa tygodnie były dla mnie piekłem. Twój szef
zadzwonił do mnie i powiedział, że rzuciłeś dziś robotę. Ostatniego tygodnia wróciłeś? do domu i nawet nie zauważyłeś, że mam nową fryzurę, pięknie zrobione paznokcie, przygotowałam Twoje ulubione mięso i mam na sobie nową, piękną i kuszącą bieliznę. Przyszedłeś sobie, zjadłeś w dwie minuty, i poszedłeś spać zaraz po obejrzeniu meczu. Nigdy nie mówiłeś mi też, że mnie kochasz czy czegoś podobnego. Zatem albo mnie zdradzałeś, albo nigdy nie kochałeś. Ale to już nieważne, ponieważ odchodzę.

P.S. Jeżeli masz ochotę mnie szukać, to nie rób tego. Twój BRAT i ja
przeprowadziliśmy się razem do Szczecina! Mamy nowe wspaniałe życie!

Twoja Była Małżonka.

Droga Była Małżonko:

W życiu nie spotkało mnie nic wspanialszego niż Twój list. To prawda, że
byliśmy małżeństwem przez siedem lat, jednak do dobrej kobiety było Ci
naprawdę daleko. Oglądałem mecze za każdym razem, kiedy epatowałaś mnie swoją żałosną nagością, chodząc po domu w bieliźnie, aby na to nie
patrzeć. Szkoda że to nie działało. Zauważyłem kiedy obcięłaś włosy w ubiegłym tygodniu i pierwszą rzeczą którą pomyślałem było "wyglądasz jak facet!". Moja matka nauczyła mnie, żeby lepiej nie mówić nic, kiedy nie jestem w stanie powiedzieć czegoś miłego. Kiedy przygotowywałaś moje ulubione mięso,musiałaś pomylić mnie z MOIM BRATEM, ponieważ zaprzestałem jedzenia wieprzowiny już siedem lat temu. Poszedłem sobie spać, kiedy zobaczyłem Twoją nową bieliznę, ponieważ była na niej jeszcze metka z ceną.Modliłem się, żeby to był przypadek, że tego samego dnia, którego rano pożyczyłem mojemu bratu dwieście złotych, Twoja bielizna miała na metce 199,99 zł. Po tym wszystkim nadal Cię kochałem i czułem, że jeszcze możemy to naprawić.
Zatem kiedy zorientowałem się, że właśnie wygrałem w totka dziesięć
milionów, rzuciłem robotę i zakupiłem dwa bilety na Jamajkę. Kiedy jednak przyszedłem do domu, Ciebie już nie było. Jak sądzę, wszystko to stało się nie bez powodu. Mam nadzieję, że właśnie ułożyłaś sobie życie, tak jak zawsze chciałaś.Mój prawnik powiedział, że list, który do mnie napisałaś jest wystarczającym powodem, aby orzec rozwód z Twojej winy i nie dzielić majątku. Zatem trzymaj się.

P.S. Nie wiem czy Ci mówiłem, że mój brat Karol urodził się jako Karolina.
Mam nadzieję, że to nie problem.

I jest beka :D
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 10 gru 2005 11:58

Historyjka z szatanistami :twisted:

Obrazek

:haha: :haha: :haha:

[ Dodano: 12 Gru 2005 14:58 ]
Teraz coś wyjątkowego :D

http://www.cfaniacy.com/pko/monk.html

Życzę miłej zabawy :lol: (mój rekord to 237km/h :grins: )
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 28 gru 2005 11:27

Obrazek

Eistein przychodzi do bram nieba. Święty Piotr otwiera bramę i pyta go:
- Musisz mi udowodnić, że jesteś Einsteinem. Chcę mieć pewność, że wpuszczam właściwą osobę.
- Rozumiem. Poproszę o tablicę i kredę.
Po chwili Einstein zaczyna kreślić na tablicy skomplikowane wzory i objaśnia zasady fizyki i matematyki.
- Wchodź, już mam pewność, że to ty - mówi Świety Piotr.
Następnie do bram nieba przychodzi Pisasso i ten też musi Świetemu Piotrowi udowodnić kim jest. Prosi o tablicę i kredę, po czym zaczyna malować piękny obraz. Oczywiście został wpuszczony do nieba. Następnie przychodzi Lepper. Świety Piotr mówi:
- Byli tu już Einstein i Picasso i musieli udowodnić kim są, więc i ciebie to czeka.
- A kto to Einstein i Picasso?
- Wchodź, Andrzej!
Awatar użytkownika
Dark Fate

Post 30 gru 2005 19:18

ale historia, ciekawe czy prawdziwa:
Kierowca autobusu w Zimbabwe, który wiózł z Harare do Bulawayo 20 pacjentów chorych psychicznie zatrzymał się na drinka w nielegalnym barze. Gdy wrócił, okazało się, że wszyscy uciekli.

Nie chcąc przyznawać się do rażącej niekompetencji, mężczyzna podszedł do pobliskiego przystanku autobusowego i zaproponował czekającym tam ludziom podwiezienie.

Gdy uzbierał 20 osób, zawiózł ich do szpitala psychiatrycznego. Tam uprzedził pielęgniarzy, że pacjenci są bardzo podnieceni i mają dziwne przywidzenia.

Mimo, że pasażerowie tłumaczyli, w jakich okolicznościach znaleźli się w szpitalu, lekarze nie dali im wiary. Oszustwo kierowcy zostało wykryte dopiero po 3 dniach, gdy zaczęli się odnajdywać prawdziwi pacjenci.
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 30 gru 2005 20:03

Bardzo możliwe, ze prawdziwe. Nie tylko Polacy słyną z nieodpowiedzialności :haha:
Awatar użytkownika
Dark Fate

Post 30 gru 2005 20:46

ok, nie jestem cudzoziemcem...nie mam nic zlego na mysli
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 30 gru 2005 20:48

Dziewczyno, wyluzuj, nic takiego nie napisałam...To po prostu był mój komentarz do sytuacji, którą opisałaś...takie poczucie humoru mam ;)