eee, tak też sie nie powinno robić. To nie jest sposób, tak samo jak wstawianie dodatkowych obrońców przy chęci bronienia wyniku. Każdy chyba dobry trener wie takie rzeczy. Oglądaliście finał ligi mistrzów rok temu przecież, nie zauważyliście, że niezależnie od różnicy goli pomiędzy Milanem a Liverpoolem ustawienie Liverpoolu cały czas wyglądało tak samo?EveS pisze:Poza tym nasz ulubiony trener Janas: II połowa rozpoczęła się bez żadnych zmian, a taki trener WKS jak nie szło to zmienił 3 napastników i od razu strzelili bramkę.
Piłka Nożna
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
-
MontanaDM
Nie obraźcie się ale jeszcze na tym mundialu nie widziałem żadnego ciekawego meczu. Żałosne jest to że grają jeszcze takie stare dziadki jak Zidane, Roberto Carlos, Barthez, Kovac itd. Trzeba stawiać na młodych wilków.
-
Crash
Były ciekawe mecze... Portugalia-Angola. Bardzo mi się podobał ten mecz.
-
gilles
właśnie się skończył ciekawy mecz, poza tym mecz Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej... do końca siedziałem bez chwili znudzeniaMontanaDM pisze:Nie obraźcie się ale jeszcze na tym mundialu nie widziałem żadnego ciekawego meczu. Żałosne jest to że grają jeszcze takie stare dziadki jak Zidane, Roberto Carlos, Barthez, Kovac itd. Trzeba stawiać na młodych wilków.
-
Erwartungen
ponieważ problemy z kompem mam GIGANTYCZNE a na gg nie byłem kilka dni i kilka następnych bez gg się niestety zapowiada - w tym miejscu zapytuję gillesa i pimpfa CZY JUTRO IDZIEMY OGLĄDAC MECZYCHO DO BABCI?
-
kawoszka
Przepraszam ale.......
Kochani chłopcy
kochana babcia 
Kochani chłopcy
-
DT
wczorajszy mecz Brazylia vs. Chorwacja byl ciekawy i zaskoczyla mnie gra Chorwacji w 2 połowie az sie zastanawiam jakim cudem Polska wygrała z nimi ten towarzyski mecz
ale najwaznieszy mecz dzis wieczorem nadal trzymam kciuki za Polske i na nastepnym tez bede
P.S. na koncercie w piatek ktos z tlumu rzucil teks ,,polska prowadzi 1:0" juz ludzie krzyczeli Polska Polska(ja tez sie ucieszylem z tego wyniku) ale za chwile dostalem smsa ok kumpla <<1:0 w plecy...>>
po meczu jak jeszcze trwal koncert to w tlumie bylo slychac bardzo ostre okrzyki pod adresem trenera....
ale najwaznieszy mecz dzis wieczorem nadal trzymam kciuki za Polske i na nastepnym tez bede
P.S. na koncercie w piatek ktos z tlumu rzucil teks ,,polska prowadzi 1:0" juz ludzie krzyczeli Polska Polska(ja tez sie ucieszylem z tego wyniku) ale za chwile dostalem smsa ok kumpla <<1:0 w plecy...>>
po meczu jak jeszcze trwal koncert to w tlumie bylo slychac bardzo ostre okrzyki pod adresem trenera....
fu..'em and their law
-
kawoszka
Mam już skrzynke piwa i ......zaczynam,czas się znieczulić

-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Moim skromnym zdaniem damy d... Niestety...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Pędzel
Moim zdaniem to byl piekny mecz! Nasi chlopcy bardzo sie starali! Grrr, wiecej nie napisze bo zla jestem!
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Specjalnie na ten mecz czekalem caly dzien i powiem, ze dupska nie dali. Fakt, ze od poczatku niemcy byli lepsi od nas ale skutecznie nawiazywalismy z nimi gre. Klinsmann przez caly mecz wygladal klebek nerwow i dobrze bo nie sadzil, ze polacy az tyle nerwow mu pokaza.devotional pisze:Moim skromnym zdaniem damy d... Niestety...
A wg. mnie czemu padla bramka? Nie dlatego ze naszym juz sie nie chcialo i ze grali w 10. Pytanie jest takie: Dlaczego Janas zwlekal ze zmianami? Klinsmann szybciej od nas pozmienial graczy przez co kilku niemieckich zawodnikow bylo "swiezysz" podczas gdy my ledwo sie ruszalismy. Ostatnie 3 minuty to byla juz istna salwa szwabska i stalo sie to co musialo. Coz. Mecz jednak byl zaciety a polakom sie remis nalezal.
PS. Boruc mnie pozytywnie zaskoczyl. Niezle.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Hmm, ogółem mecz był dobry, nasi grali naprawdę dobrze (czmu dopiero teraz?), Boruc też faktycznie zaskakikwał, aczkolwiek 1:0 jest, to już koniec. Nasza największa porażka od czasów ostatniej wojny ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
kawoszka
Wszedł obrońca k**a mać,świeży,wypoczęty i ........................gol
Nie,nie mogę......jeszcze mnie nosi
Nie,nie mogę......jeszcze mnie nosi
-
Erwartungen
bo dudka to przyj e b jakiś i tyle! 
są nazwiska które słyszę i znam i takie o których dowiedziałem się ze składu polskiej kadry... nie dzięki ich super grze w polsce czy zagranicą tylko z magicznych - maciornych rzec by można - powołań janasa
w 60 minucie uważałem że ma wejść Brożek - tamtym niech da spokój, pożniej pomyslałem że niech ten Szymkowiak też wejdzie bo środek jest padnięty... doczekałem się tego że wlazł nasz ulubieniec lewandowski....... i to dopiero po czerownej kartce
są nazwiska które słyszę i znam i takie o których dowiedziałem się ze składu polskiej kadry... nie dzięki ich super grze w polsce czy zagranicą tylko z magicznych - maciornych rzec by można - powołań janasa
w 60 minucie uważałem że ma wejść Brożek - tamtym niech da spokój, pożniej pomyslałem że niech ten Szymkowiak też wejdzie bo środek jest padnięty... doczekałem się tego że wlazł nasz ulubieniec lewandowski....... i to dopiero po czerownej kartce
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
No i kutwa jak zwykle zostaje kibicować Brazileiros 
I zagadka: jaki klub piłkarski ma największą liczbę reprezentantów na Mistrzostwach?
I zagadka: jaki klub piłkarski ma największą liczbę reprezentantów na Mistrzostwach?
-
slick
Barcelona zapewne lub Real.EveS pisze:I zagadka: jaki klub piłkarski ma największą liczbę reprezentantów na Mistrzostwach?
-
Erwartungen
ciotmeni? 
-
slick
Nic innego mi nie przychodzi do glowy. Fakt ze Real to powoli kapa ale Zizu, Carlos, Ronaldo, Beckham...
tylko ten zespol mi pasuje na to miejsce. Badz co badz gwiazdy w nim sa. 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Jaki tam Real
ARSEEENAAAAL
15 graczy 
ARSEEENAAAAL
-
gilles
Tylko, że pewnie ponad połowa z tego to reprezentanci Wybrzeża Kości Słoniowej, którego aktualną potęgę Arsenal sam sobie stworzył.
a wracając do Polski:
Oglądaliście konferencję prasową Janasa?? Ten człowiek jest nienormalny, twierdzi uparcie że jest dobrym trenerem i to nie on zawinił tlyko piłkarze.
a wracając do Polski:
Oglądaliście konferencję prasową Janasa?? Ten człowiek jest nienormalny, twierdzi uparcie że jest dobrym trenerem i to nie on zawinił tlyko piłkarze.