Czego nie lubią Devotees?
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Czego nie lubią Devotees?
No i dobrze. Może to takie moje dziwactwo, ale nie cierpię, kiedy ktoś nosi ubrania nie na swoją figurę, a już zupełnie mnie szlag trafia, jak widzę bladą jak ściana koleżankę o wzroście >175cm, która a) nosi cielistą bluzkę z dekoltem, przez którą jej szyja wygląda jak u żyrafy b) zakłada koturny, w których ma ze dwa metry, chociaż lepiej wyglądałaby w balerinach. Może sama nie zawsze ubieram się najbardziej stylowo (chociaż kto na forum może o tym wiedzieć
), ale przynajmniej znam defekty i atuty swojej figury i nie zakładam na siebie wszystkiego jak leci, "bo modne". Trzeba wiedzieć, jak się w tym wygląda (może moja nagła zmiana podejścia ma związek z stojącą u mnie od niecałego roku szafą lustrzaną 2x3...
)
-
dejmien
Teraz już wszyscy.Miri pisze: Może sama nie zawsze ubieram się najbardziej stylowo (chociaż kto na forum może o tym wiedzieć))
-
Miri
Oj tam oj tam. Nie noszę skarpetek do sandałów i nie zakładam bluzy z kapturem do bluzki galowej, jak moje zacne koleżanki
. A to była tylko "wrodzona skromność", przecież każdy wie, że jestem królową stylu niczym te dwie mądre z "Kto was tak ubrał?" 
-
dejmien
Skarpetki do sandałów to zbrodnia równie wielka jak białe skarpetki do czarnych butów. 
-
FREE STATE
Ale pospolitemu Polakowi tego nie wytłumaczysz. (odnośnie pary "sandały + skarpety") 
-
dejmien
Nie lubię kiedy jest za ciepło żeby spać pod kołdrą a za zimno by spać bez. 
-
Rajca
Nie jęcz 
-
dejmien
Zacytuję pewnego żula spod sklepu, któremu ktoś powiedział żeby się tak nie wydzierał
"Beeedeee, bo mie wolno, qrwa!"
"Beeedeee, bo mie wolno, qrwa!"
-
Miri
Śpij pod prześcieradłem tak jak ja
. Albo ten słynny kompromis - jedna noga pod kołdrą a druga na kołdrze i się wyrówna temperatura
.
Nie lubię ludzi, którzy próbują całować mnie w policzek na powitanie, a nie są moimi krewnymi/bliskimi przyjaciółmi. Mam jedną taką znajomą, zawsze mnie tak wita w ten sposób a ja zastanawiam się, kiedy nie wytrzymam i trafi mnie szlag. Pal licho wejście w "przestrzeń osobistą", ja sobie po prostu nie życzę, żeby mnie dotykała (kto wie co miała w ustach *facepalm*).
Nie lubię ludzi, którzy próbują całować mnie w policzek na powitanie, a nie są moimi krewnymi/bliskimi przyjaciółmi. Mam jedną taką znajomą, zawsze mnie tak wita w ten sposób a ja zastanawiam się, kiedy nie wytrzymam i trafi mnie szlag. Pal licho wejście w "przestrzeń osobistą", ja sobie po prostu nie życzę, żeby mnie dotykała (kto wie co miała w ustach *facepalm*).
-
Rajca
Miri, co insynuujesz? 
-
Miri
Ostatnim zdaniem...? A niiiiic

Chociaż to w ogóle dotyczy wszystkich ludzi. Dopóki nie gadałeś ze mną chociaż trzy razy - won! A ona tylko cześć mi mówi i myśli że się lubimy.
Chociaż to w ogóle dotyczy wszystkich ludzi. Dopóki nie gadałeś ze mną chociaż trzy razy - won! A ona tylko cześć mi mówi i myśli że się lubimy.
-
Rajca
Toż to już po 20. Dobranocka już dawno się skończyła

-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Golenia.
Ile razy mam to zrobić, tyle razy jestem ciężko chory. <popatrzył w lustro na swoją brodę i policzki i stwierdził, że wytrzyma bez żyletki jeszcze ze trzy dni (itd.)>.
-
Hien
Też nie lubię się golić. Melkuś, wstaw zdjęcie. Jak już się ogoliłeś to się pochwal 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Malkolit
Nie ma czym.
Zaś się zaciąłem i boli jak cholera. Okropieństwo.
-
Hien
No, już nie brzmisz jak prawdziwy facet 
-
Malkolit
Kto to w ogóle jest "prawdziwy facet"? 
-
Hien
Na pewno nie płaksa