Sporty zimowe
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Sporty zimowe
Mnie podczas tego wywiadu też zrobiło się tak potwornie żal, iż Pan Rudziński odchodzi, że aż łzy się zakręciły.
Genialny sezon Krafta. To jest skoczek kompletny. Cieszy, że mój ulubieniec Kobayashi wciąż w formie. Mam nadzieję, że wygra jeszcze niejedną kryształową kulę i nie jeden medal. Miło było znów oglądać inną japońską legendę skoków, Noriakiego Kasai. Cieszy mnie też taki kosmiczny wyskok formy na koniec sezonu Hubera, któremu przez cały sezon ewidentnie nie szło. Widać było podczas hymnu, jak bardzo był wzruszony. Fajnie, że takie kraje jak USA i Włochy mają skoczków zdolnych zadomowić się w czołówce.
No i cieszy wysoka forma Zniszczoła. Wreszcie i on zasmakował tej przyjemności stania na podium wśród największych.
Genialny sezon Krafta. To jest skoczek kompletny. Cieszy, że mój ulubieniec Kobayashi wciąż w formie. Mam nadzieję, że wygra jeszcze niejedną kryształową kulę i nie jeden medal. Miło było znów oglądać inną japońską legendę skoków, Noriakiego Kasai. Cieszy mnie też taki kosmiczny wyskok formy na koniec sezonu Hubera, któremu przez cały sezon ewidentnie nie szło. Widać było podczas hymnu, jak bardzo był wzruszony. Fajnie, że takie kraje jak USA i Włochy mają skoczków zdolnych zadomowić się w czołówce.
No i cieszy wysoka forma Zniszczoła. Wreszcie i on zasmakował tej przyjemności stania na podium wśród największych.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ten sezon pokazal jak wiele radosci daja nam skoki i jak nalezy doceniac wszystkie osiagniecia. Wydawali mi sie, ze w pewnym momencie najwieksze sukc3sy nie robily juz wrazenie. Mam nadzieje, ze ten rok to zmienil.
Enjoy The Silence
-
dejmien
Głos Rudzińskiego towarzyszy mi przy okazji oglądania konkursów skoków od końcowych lat podstawówki. Więc nie będzie przesady w stwierdzeniu, że kończy się pewna epoka.
-
shodan
Piękny finał sezonu w Planicy z rekordem świata Domena Prevca.
-
Hien
I dla Słoweńców warto nadal oglądać skoki. Tymczasem syf jaki wywaliło nasze buractwo w postaci wypowiedzi Kubackiego i zachowania Stocha, to coś, co przebija dla mnie w tym sezonie syf związany z oszustwem Norwegów. Oby Thomas trafił do ekipy, która go ceni i szanuję, a Adam Małysz skończył w przytułku.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Nie widziałem tych wypowiedzi. A polski naród zawsze był niewdzięczny.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Dobrze, że darowałem sobie wczutę na skoki już kilka lat temu. Skaczące dziadki... do domu, okropne reakcje i teksty.
-
Hien
A co to za wczuta jak się tylko na Polaków patrzy? Oni pajacami są od dłuższego czasu, ale oglądanie Słoweńców dzisiaj, to była przyjemność ogromna. Jak często można oglądać bicie rekordu świata, w dodatku w tak wspaniałej atmosferze jaką oni tam mają, zarówno między zawodnikami, w sztabie, jak i wśród fanów? Skoki są super, jak zawsze, a nasi po porostu z wiekiem robią się coraz bardziej polaczkowi.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Skoki to cudowna dyscyplina. Zawsze będę fanem. Nawet jak naszych nie ma w czołówce potrafię sobie znaleźć innych idoli. Dzięki skokom wiele razy zaszkliły mi się oczy. Nawet dzisiaj kilka razy. Od dzisiaj w ogóle jestem wielkim fanem Słoweńców. Laniska od dawna uwielbiam nie tylko jako sportowca, ale i jako człowieka. Domen też dzisiaj wkroczył na dobre do mojego prywatnego panteonu gwiazd. Kobayashi to od dawna mój ulubieniec nr 1.
A Polacy jak to Polacy. Obejrzałem wywiad z Kubackim i przykro mi się zrobiło. Chłopina sporo osiągnął, ale teraz publicznie rujnuje swój wizerunek. Można się z kimś nie zgadzać, nie lubić. Ale okazać klasę też trzeba umieć. Publiczne szkalowanie trenera w tv chwilę po jego zwolnieniu to jest naprawdę żenada. Thomas byłby głupcem, gdyby został u nas. Bo najpierw się go niszczy jako trenera za brak atmosfery i rzucanie kłód pod nogi zawodników, a potem pierd.oli, jak dobrym jest trenerem i jak wiele może dać naszym juniorom. Totalna obłuda.
A Polacy jak to Polacy. Obejrzałem wywiad z Kubackim i przykro mi się zrobiło. Chłopina sporo osiągnął, ale teraz publicznie rujnuje swój wizerunek. Można się z kimś nie zgadzać, nie lubić. Ale okazać klasę też trzeba umieć. Publiczne szkalowanie trenera w tv chwilę po jego zwolnieniu to jest naprawdę żenada. Thomas byłby głupcem, gdyby został u nas. Bo najpierw się go niszczy jako trenera za brak atmosfery i rzucanie kłód pod nogi zawodników, a potem pierd.oli, jak dobrym jest trenerem i jak wiele może dać naszym juniorom. Totalna obłuda.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Miałem pisać bestkę, ostatecznie zrobię to jutro... CO MŁODY SKOKA ZAPODAŁ, brawo! Pierwszy medal dla Polski na ZIO