Peja tak, ale tylko na koncerty. Już by wiedział, co zrobić z krnąbnymi antyfanami.dejmien pisze:Ja bym do kontaktu z fanami zatrudnił Peje.I nie mylił wypowiedzi Jariego z wypowiedziami FS.
Delta Machine
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Re: Następny album DM - Wasze oczekiwania..?
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Jari
Staszewski nigdy w życiu. Wonder na teledyski, w sumie można... ma chłop oko. Peja też nie wchodzi w grę odkąd nagrywa z Clarkiem w Yazoo. Ale można by rozszerzyć skład o jeszcze kilku gości:
Czesiu Mozil (nauczyciel dykcji i śpiewu), Drupi (kolejny duet, jakaś balladka) i dodatkowo na klawiszach któryś z chłopaków z Top One.
Czesiu Mozil (nauczyciel dykcji i śpiewu), Drupi (kolejny duet, jakaś balladka) i dodatkowo na klawiszach któryś z chłopaków z Top One.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Zapomnieliscie jeszcze o Vanilla Ice. Korygowalby wokal Gore'a.
Enjoy The Silence
-
Fen.
No tak utwór DM z wstawką "Ice ice baby Ice ice baby" zyskał by w końcu pożądaną jakość.
Here's where the fun begins.
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ej, a Marcin Miller? Trzeba Dave'a nauczyć się ruszać na live'ach, chłop sobie nie radzi
.
-
Czez
Juz slysze to zrapowane Home 
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Przynudzacie tak że głowa mała. Zmarnowałem parę minut życia czytając te bzdety.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
No, to już się trochę nudne zrobiło.
Cały czas czekam na jakieś powazne propozycje co do producenta nowej płyty.
Cały czas czekam na jakieś powazne propozycje co do producenta nowej płyty.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
Ja nic nowego nie wymysle. U mnie top kandydat Alan Wilder zostaje na swojej pozycji, pomimo tych ciekawych dywagacji.
Enjoy The Silence
-
em.
Jari pisze:Wonder na teledyski, w sumie można... ma chłop oko.
I konieczna zmiana imidżu na blichtr tanich garniturów
gwiazdy...
-
Hien
Czez, dlaczego Alan Wilder?
Skąd wiesz, że sprawdziłby się jako producent?
Robił to raptem raz lub dwa i sam stwierził, że tego nie lubi.
Skąd wiesz, że sprawdziłby się jako producent?
Robił to raptem raz lub dwa i sam stwierził, że tego nie lubi.
-
Czez
Z grubsza przyswieca mi w glowie jedna mysl. Moglby powstac ciekawy mariaz DM post wilderowski przyprawiony jego osobistym doswiadczeniem z DM. Moglaby powstac piorunujaca hybryda. Takie stare i nowe DM w jednym, czyli wszystko co najlepsze.
Enjoy The Silence
-
Jari
Oby nie. Mam nadzieję, że Wilder nigdy tego nie zrobi. Pierwszy dzień jego pracy ponownej dla DM to jednocześnie mój ostatni dzień wspierania jego działań muzycznych. Albo jest facet z jajami i trzyma się rzeczonego słowa, albo jest pazerna na kasę pi*da.
-
Fen.
w sumie racjastripped pisze:Przynudzacie tak że głowa mała. Zmarnowałem parę minut życia czytając te bzdety.
Jak słyszę Alan Wilder w kontekście Dm to mi się już
-
Hien
Ja myśle, że by nic z tego nie wyszło. Dwa zupełnie inne światy. Martin ze swoimi analogowymi syntezatorami i Alan, który ma wyraźnie parcie na cyfrowy sprzęt.
Nie widze tu miejsca na kompromis, zarówno artystyczny jak i sprzętowy.
Z resztą produkcja płyty a powrót do zespołu to rózne rzeczy. Równie dobrze mógłbyś go znienawidzić za zrobienie remiksu. Facet nie podpisał cyrografu tylko postąpił jak wtedy mu pasowało. To się może zmienić, jego decyzja.
Nie widze tu miejsca na kompromis, zarówno artystyczny jak i sprzętowy.
Ale to takie ważne? Nawet jak będzie nagrywał płyty Recoil, które będą Ci sie podobac to i tak będziesz je bojkotował bo współpracował z DM?Jari pisze:Pierwszy dzień jego pracy ponownej dla DM to jednocześnie mój ostatni dzień wspierania jego działań muzycznych.
Ludzie się zmieniają, nie zawsze ma to cokolwiek wspólnego z byciem pizdą.Jari pisze:Albo jest facet z jajami i trzyma się rzeczonego słowa, albo jest pazerna na kasę pi*da.
Z resztą produkcja płyty a powrót do zespołu to rózne rzeczy. Równie dobrze mógłbyś go znienawidzić za zrobienie remiksu. Facet nie podpisał cyrografu tylko postąpił jak wtedy mu pasowało. To się może zmienić, jego decyzja.
-
Jari
Ja go szanuje za muzykę, ale i szanuję za decyzje, które podejmował. W okolicach Violatora powiedział, że nie będzie grał w Dm w 2000 roku. Słowa dotrzymał. Potem powiedział, że never again i nie wróci i nuty nie tknie... Nadal mu wierzę i nie chce się rozczarować. Jasne, że nuta Recoil zawsze będzie fajna i ni ema nic wspólnego z robotą dla DM, ale... liczy się też twórca, nie tylko tworzywo. Jak się mówi 'a' to trzeba powiedzieć też i 'b' a nie robić z gęby cholewy. Niech kmioty z DM radzą sobie sami, wystarczająco się dorobili na Wilderze i jego wkładzie w brzmienie.
-
Hien
W sumie, gdyby Wilder nie miał porządnych piosenek do pracy to nikt by się tutaj niczego nie dorobił.
-
Fen.
Nie rozumiem po co tak absolutyzować czyjąś osobę. Przecież to tylko człowiek. Ma strzelać focha do śmierci, bo kiedyś tam się poróżnili
Nawet gdyby zgodził się na współpracę i podszedł do niej, jak do każdego swojego dobrego projektu, to nie świadczyłoby o nim źle w żaden sposób. Po prostu ma ochotę robić dany utwór, ma na to pomysł i robi. Jak dostałby za to super kasę to tylko chwalić.
Zdanie można zmienić, szacunek traci tylko osoba, która zdradza swoje wartości (nie mylić z zasadami).
Nawet gdyby zgodził się na współpracę i podszedł do niej, jak do każdego swojego dobrego projektu, to nie świadczyłoby o nim źle w żaden sposób. Po prostu ma ochotę robić dany utwór, ma na to pomysł i robi. Jak dostałby za to super kasę to tylko chwalić.
Zdanie można zmienić, szacunek traci tylko osoba, która zdradza swoje wartości (nie mylić z zasadami).
-
Jari
A zasady nie są wartością samą w sobie? 
-
Fen.
Zasady wypływają z wartości. Jak ludzie nie znają swoich prawdziwych wartości to tworzą sobie głupie zasady i potem się dziwią, że ich życie jest takie a nie inne.