A to ze teraz niby partia pozbyla sie skorumpowanych czlownkow zbytnio mnie nie przekonuje. To byly czerwone komuchy i beda a takim mowie stanowcze nie! a nawet WON!
Polityka
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Z tą skifą zdecydowanie się nie zgadzam: po rządach SLD mamy bardzo dobry wzrost gospodarczy, za czasów AWS mieliśmy, ale ujemny
A po drugie nikogo nie zmuszam żeby głosował na SLD: szkoda, że Cimoszewicz nie kandyduje, ale to co zrobił Tusk za pośrednictwem płk Miodowicza, to sie po prostu nie mieści w głowie. Nie maja powodów do jakich doczepić się do Cimoszki, to zaczęli obrzucać błotem jego rodzinę. A te wszystkie publikacje Wprost opisujące Małgorzatę Cimoszewicz-Harlan jako złodziejkę, są po prostu obrzydliwe. Owszem, córka Cimoszewiccza złamałaby prawo kupując akcje za pośrednictwem ojca jedynie w przypadku gdyby była obywatelką USA. A nią nie jest, jak twierdzi np żałosny dziennikarz Sadowski.
A po drugie primo, jaki tam u nas był komunizm po 53 roku? Prawie żaden
Sikam ze śmiechu jak przyrównują nasz ówczesny ustrój do Korei Pln czy Chin. Nie twierdzę, że wszystko było super, ale po prawdzie to większość społeczeństwa woli poprzedni system. Co do samego socjalizmu, to najbogatsze kraje europejskie sa właśnie krajami socjalistycznymi, np kraje skandynawskie.
Poza tym ja dziękuję za pseudoliberalizm w wydaniu PO, bo zapłacę wyższe podatki i będę mieć prezydenta sepleniącego alkoholika co w latach 80-tych zamiatał chodniki.
Wracając do samych wyborów parlamentarnych będzie niezła jatka a i burdel po 4 latach taki jak po rzadach AWS. Disneyland mamy gotowy
Najbardziej ze wszystkiego podobał mi się Marysia Rokita, który wyskoczył z tym, że na maskotki będzie 15% VAT
To dobra wiadomość dla zyjących na granicy ubóstwa. I jeszcze jedno: w zeszłym roku PO chwaliło się, że jako jedyna partia nie bierze dotacji z budżetu. Dziekuję za takie kłamstwa: oficjalnie wiadomo, że PO z budżetu dostała zwrot w wysokości ponad 8mln zł
W tym roku wezmą więcej, bo billboardów z Donaldem jest multum. Nawet krąży dowcip, notabene sprzedany przez Olejniczaka: -Gdzie jest apteka? -3 billboardy za Tuskiem w prawo
W tym roku dziabną więcej kretacze
O wiele więcej...
Jeszcze się wypowiem o samych Kaczorach: już gazety niemieckie wyrazają niepokoj, kto u nas będzie rzadzić.
Sama prawica w sejmie to niebezpieczne zjawisko i świadectwo uwstecznienia umysłowego naszego narodu. Geje są ble, Polska dla Polaków itp, itd. Jesteśmy bardzo nowoczesnym narodem
Hej
Populistyczne gadki o karze smierci (niewykonalne ze względu na umowy międzynarodowe), 800 złotych dla każdego (to mi przypomina Kazika: Wałęsa, oddawaj moje sto milionów
) i dwóch kurdupli co ukradło księżyc, będzie wesoło
I jeszcze jedno: multum osób deklaruje poparcie dla Korwina-Mikke, absolutnego mega fantasy-wizjonera ekonomicznego i społecznego. Tylko gdzie ci ludzie są jak dochodzi do wyborów?
Ale w końcu głosuj na Korwina-Mikke, 1% wyborców nie może się mylić

A po drugie primo, jaki tam u nas był komunizm po 53 roku? Prawie żaden
Poza tym ja dziękuję za pseudoliberalizm w wydaniu PO, bo zapłacę wyższe podatki i będę mieć prezydenta sepleniącego alkoholika co w latach 80-tych zamiatał chodniki.
Wracając do samych wyborów parlamentarnych będzie niezła jatka a i burdel po 4 latach taki jak po rzadach AWS. Disneyland mamy gotowy
Jeszcze się wypowiem o samych Kaczorach: już gazety niemieckie wyrazają niepokoj, kto u nas będzie rzadzić.
Populistyczne gadki o karze smierci (niewykonalne ze względu na umowy międzynarodowe), 800 złotych dla każdego (to mi przypomina Kazika: Wałęsa, oddawaj moje sto milionów
I jeszcze jedno: multum osób deklaruje poparcie dla Korwina-Mikke, absolutnego mega fantasy-wizjonera ekonomicznego i społecznego. Tylko gdzie ci ludzie są jak dochodzi do wyborów?
-
EveS
A żeby rozładować napięcie powyborcze - pożegnajmy Romana

-
Jacek DM
1. Wzrost gospodarczy to bardziej zasługa tego, że jesteśmy w Unii Europejskiej. Ale już niedługo. Kiedy wyrównają się ceny, zmniejszy się eksprort i import. A więc dalej będzie jak było.
2. Ludzie nie głosują w krk na tych samych frajerów, ponieważ podczas zeszłych wyborów górowało SLD.
2. Ludzie nie głosują w krk na tych samych frajerów, ponieważ podczas zeszłych wyborów górowało SLD.
-
Bartini
Tak przy okazji chcialem przekazac troszke spoznione pozdrowienia dla tych ktorzy glosowali na PO i PiS.
Jak to mowil przyszly premier kaczor - "TERAZ KU.RWA MY!"
http://www.joemonster.org/article.php?s ... ad&order=0
Jak to mowil przyszly premier kaczor - "TERAZ KU.RWA MY!"
http://www.joemonster.org/article.php?s ... ad&order=0
-
EveS
-
Bartini
hehehe, amadeusz i grupa trzymajaca wladze rządzą 
-
Jacek DM
Już zaczynają mnie męczyć gęby tych wszystkich polityków, niezależnie z jakiego są ugrupowania.
-
kawoszka
Rozwalila mnie na lopatki wypowiedz pani Lepperowej sprzed godziny.Wyjasnila wszystkim widzom,ze to nic,ze jej malzonek nie wygral w pierwszej turze...dodala,ze rowniez w drugiej turze pewnie nie wygra.....ale za to TRZECIA TURE wygra,bez zadnego ale....
Brawa dla tej pani

Brawa dla tej pani
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Donald jest malo rzeczowy, pieprzy bezsensu, w ogóle nie nadaje się na prezydenta. Jest zbyt ulegly. Ja bym teraz glosowal na Kaczora :cisza: .
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Bartini
Z dwojga kaczorów wole Donalda.
Faszystom mowimy nie. Nie chce IV RP
Faszystom mowimy nie. Nie chce IV RP
-
EveS
Zbliża się druga tura wyborów prezydenckich i nie sądziłam, że to powiem, ale cholera jasna pójdę zagłosować na Donalda, co prawda jak Jerzy Urban z pełnym obrzydzeniem, ale mimo wszystko pójdę
. A propos Urbana to przytoczę parę słów z doskonałego artykułu "Wybieram AIDS"
"Niezbalansowana przez Platformę premierowska i prezydencka władza PiS może doprowadzić do dominacji Kaczyńskich nad wszystkimi ogniwami władzy. Zmarginalizowanie PO może doprowadzić do koalicji PiS z podporzadkowana mu w tkaim układzie drobnicą: LPR, Samoobroną i PSL. Przyniesie to Polsce KLERYLALNY NACJONALIZM, BIGOTERIĘ, PAŃSTWO TOTALNE WTRĄCAJĄCE SIĘ DO WSZYSTKICH DZIEDZIN ŻYCIA, STOPNIOWE WYCOFYWANIE SIĘ Z EUROPY, IZOLACJĘ MIĘDZYNARODOWĄ, GRZĘŹNIĘCIE W ZAŚCIANKOWYCH SMRODACH(...). Wobec takiej perspektywy nijakość, drugorzędność i liberalizm gospodarczy Tuska są skazami mniejszego znaczenia.(...) Żyć pod Kaczyńskim to przytulniej byłoby pod nagrobkiem"
Żeby tylko trzeźwo myślący ludzie w niedziele nie zostali w domu, bo rydzykowy elektorat jest zwarty i gotowy do szturmu urn.
"Niezbalansowana przez Platformę premierowska i prezydencka władza PiS może doprowadzić do dominacji Kaczyńskich nad wszystkimi ogniwami władzy. Zmarginalizowanie PO może doprowadzić do koalicji PiS z podporzadkowana mu w tkaim układzie drobnicą: LPR, Samoobroną i PSL. Przyniesie to Polsce KLERYLALNY NACJONALIZM, BIGOTERIĘ, PAŃSTWO TOTALNE WTRĄCAJĄCE SIĘ DO WSZYSTKICH DZIEDZIN ŻYCIA, STOPNIOWE WYCOFYWANIE SIĘ Z EUROPY, IZOLACJĘ MIĘDZYNARODOWĄ, GRZĘŹNIĘCIE W ZAŚCIANKOWYCH SMRODACH(...). Wobec takiej perspektywy nijakość, drugorzędność i liberalizm gospodarczy Tuska są skazami mniejszego znaczenia.(...) Żyć pod Kaczyńskim to przytulniej byłoby pod nagrobkiem"
Żeby tylko trzeźwo myślący ludzie w niedziele nie zostali w domu, bo rydzykowy elektorat jest zwarty i gotowy do szturmu urn.
-
Jacek DM
Ja chyba też na Dojnalda.
-
slick
Wreszcie po olej do glowy poszli 
W parlamentarnych trzeba bylo zrobic to samo.
Niemniej jednak Donald po raz drugi otrzyma moj glos.
W parlamentarnych trzeba bylo zrobic to samo.
Niemniej jednak Donald po raz drugi otrzyma moj glos.
-
szajajaba
Wreszcie się skuszę i oddam swój głosik na pięknego Donaldzika
Dlatego, że tak pięknie się odganial od natrętnej muchy...

-
EveS
A czy ja mówię, że lubię Donalda. Nie. Ja tylko wybieram mniejsze zło.Slick pisze:Wreszcie po olej do glowy poszli
W parlamentarnych trzeba bylo zrobic to samo.![]()
Wwracam dziś do domu i od razu nasuwa mi się jedna krótka myśl: prostytutka MAĆ
BĘDZIE SŁODKO, BEZTROSKO I BARDZO WSZECHPOLSKO
-
EveS
Pakuję walizki i wypierdalam z kraju oszołomów
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
No! Może w końcu coś się ruszy i będzie działo w tym kraju...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
slick
Tak, ruszy sie, obywatele sie rusza i spierdziela z kraju.
No co ten debil moze dac obywatelom? Jak da jednym to zabierze drugim.
Idioci glosowali, bez obrazy ale idioci glosowali na kaczora - moje prywatne zdanie.
No co ten debil moze dac obywatelom? Jak da jednym to zabierze drugim.
Idioci glosowali, bez obrazy ale idioci glosowali na kaczora - moje prywatne zdanie.
-
Jacek DM
Dali tyłka Samoobronie.I zyskali głosów. A potem na TVN chrzanił jaki to Lepper jest dobry polityk.Ja pier... bez komentarza.