DEPESZWIZJA - SEZON 3
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Spoko, faktycznie mogłem rozpoznać po tekście
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
mintaj
Dzień dobry wieczór PT forumowiczom.
Widzimy się w poniedziałek, 12 sierpnia. Słońce dziś wzeszło jakoś o 5:13 (że też mu się chciało lol) i zaszło o 20:07 (lol ale wcześnie).
Imieniny obchodzą Anicet, Bądzsław, Digna, Eunomia, Fotyn, Largus i Makary - wszystkiego najlepszego!
Obchodzimy dziś Światowy Dzień Słonia - z tej okazji wszystkiego najlepszego dla posiadaczy słoni!
Ale nie to jest dziś najważniejsze. Najważniejszy jest finał dwudziestej czwartej Depeszwizji - niestety, kolejny w niepełnym składzie. Niemniej czy głosy siedmiu wybranych i sprawiedliwych doprowadzą do sytuacji historycznej jaką niewątpliwie byłaby wygrana mnie w tej zabawie? A może od razu ktoś dostanie ZŁOTEGO ZIOBRĘ?
Nie powiem. Jeszcze nie teraz.
Na razie tylko pozwolę sobie przekleić SWOJE głosy.
KLASYFIKACJA:
A może to jednak Mentos będzie miał historyczne złote jajo? <MYŚLI>
Widzimy się w poniedziałek, 12 sierpnia. Słońce dziś wzeszło jakoś o 5:13 (że też mu się chciało lol) i zaszło o 20:07 (lol ale wcześnie).
Imieniny obchodzą Anicet, Bądzsław, Digna, Eunomia, Fotyn, Largus i Makary - wszystkiego najlepszego!
Obchodzimy dziś Światowy Dzień Słonia - z tej okazji wszystkiego najlepszego dla posiadaczy słoni!
Ale nie to jest dziś najważniejsze. Najważniejszy jest finał dwudziestej czwartej Depeszwizji - niestety, kolejny w niepełnym składzie. Niemniej czy głosy siedmiu wybranych i sprawiedliwych doprowadzą do sytuacji historycznej jaką niewątpliwie byłaby wygrana mnie w tej zabawie? A może od razu ktoś dostanie ZŁOTEGO ZIOBRĘ?
Nie powiem. Jeszcze nie teraz.
Na razie tylko pozwolę sobie przekleić SWOJE głosy.
Ty, no….5 pkt. - 7
4 pkt. - 6
3 pkt. - 3
2 pkt. - 5
1 pkt. - 1
Wrzucam Kedr Livanskiy. Może i nie powinienem tego robić, bo artystka z tego niefajnego kraju na wschodzie którego nazwy nie chcę podawać, ale z tego co wiem to nie popiera inwazji na Ukrainę, więc pozwolę sobie przymknąć na to oko. Z racji tego, że to edycja, którą wygrać mam ja postanowiłem skorzystać z przepisu na wygraną czyli ulokowania swojego numeru jako jednego z pierwszych na trackliście oraz wrzucenie bezpiecznej elektroniki. Jak się nie uda, to nie wiem - chyba będę płacić wam za głosowanie na mnie czy coś…
Kandydatów do jajca miałem wytypowanych gdzieś w okresie zbierania utworów i młoda sprawiła że miałem ciężki zgrzyt musząc wybierać między jedynką a ósemką. Ta druga ma przezabawne backstory, które wkrótce tu przeczytacie, ale niech będzie, że z dwojga złego to to niemieckie kaczenzeug party bardziej przypomina muzykę i po kilku odsłuchach robi się WZGLĘDNIE akceptowalne.
Dwa punkty dla Shazzy, choć ode mnie mogłaby wziąć co chce. Trzy dla kawałka o MENTOSIE autorstwa Lilu, bo całkiem to jest FRESH i podobało mi się bardziej niż jej duża część jej płyty z 2008 tbh.
No i samo gęste. Nie wykluczam, że gdyby Livv partycypowała w tej edycji, to by pewnie panów Roberta i Musiała pogodziła. Tak czy siak oba kawałki wyborne. Dragon dał ładny, pejzażowy instrumental który na luzie słyszałbym w STAREJ TELEWIZJI, a Musiał coś gęstego, mrocznego, dziwnego i fajnego. Jak chce, to chłopina potrafi zapodać coś ciekawego.
Ty, no, w sumie fajniejsza ta kolejka niż się spodziewałem.
KLASYFIKACJA:
Kod: Zaznacz cały
1. DEV - Low Sea - Berlin - 5 pkt.
2. DRAGON - Christopher Franke - Black Garden View - 4 pkt.
3. MURZYN - Gonix feat. Lilu - Fresh - 3 pkt.
4. CZEZ - Shazza - Bierz co chcesz - 2 pkt.
5. SHODAN - Die Woodys - Fichtl's Lied - 1 pkt.
6. MENTOS - Kedr Livanskiy - Sgoraet (Burning Down)
HIEN - Mamoru Samuragouchi - Narrow and Close (Resident Evil Director's Cut OST) - 0 pkt.
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
mintaj
Bez zbędnęgo przeciągania - głosy CZEZA. Tak. Tu i teraz.
pewno nie na numer osiem xd xd xd
Dzięki czemu klasyfikacja po dwóch kolejkach układa się tak:
Na razie układa się jak w tej słynnej przypowieści o talentach: ci, którzy łapali punkty ode mnie w pierwszej kolejce je mnożą, ci którzy nie łapali, nie łapią. Niemniej Musiał idzie jak burza i po swoje. Ja w środku, ale kto wie - może się rozkręcę. ZOBACZYMY. Dnem tabeli szoruje Hieniacz - pytanie czy i teraz pójdzie po swoje?
I tu tylko nadmienię, że w związku z dyskwalifikacją czwórki rezerwowy głos Czeza ląduje na…1. 1
2. 2
3. 0
4. 5
5. Moj
6. 3
7. 4
8. 0
pewno nie na numer osiem xd xd xd
Dzięki czemu klasyfikacja po dwóch kolejkach układa się tak:
1. DEV - Low Sea - Berlin - 10 pkt.
2. DRAGON - Christopher Franke - Black Garden View - 8 pkt.
3. MURZYN - Gonix feat. Lilu - Fresh - 4 pkt.
4. MENTOS - Kedr Livanskiy - Sgoraet (Burning Down) - 3 pkt.
5. SHODAN - Die Woodys - Fichtl's Lied
CZEZ - Shazza - Bierz co chcesz - 2 pkt.
7. HIEN - Mamoru Samuragouchi - Narrow and Close (Resident Evil Director's Cut OST) - 0 pkt.
Na razie układa się jak w tej słynnej przypowieści o talentach: ci, którzy łapali punkty ode mnie w pierwszej kolejce je mnożą, ci którzy nie łapali, nie łapią. Niemniej Musiał idzie jak burza i po swoje. Ja w środku, ale kto wie - może się rozkręcę. ZOBACZYMY. Dnem tabeli szoruje Hieniacz - pytanie czy i teraz pójdzie po swoje?
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Goł mentos, goł munlup
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
mintaj
Tymczasowo powstrzymam fenomenalny rajd DEVA, bo właśnie czas na jego głosy.

Zgadnijcie na kogo swój rezerwowy głos oddał kolega Musiał? Podpowiem: nie jest to utwór numer 8.
Miała być edycja Mentosa, a póki co rywalizacja toczy się między duetem D-D. Tym razem komplet dla Dragona (póki co nie schodzi ponizej 4 punktów/kolejkę). Tymczasem PRAWDZIWA GWIAZDA zaledwie na miejscu trzecim, chociaż punktuję całkiem obiecująco. Shodan jakimś cudem w środku stawki, EGZEKWO z Murzynem - póki co głównym beneficjentem braku Livv w tej edycji. Ostatnie miejsce zajmuje HIEN.
Robię co mogę kolego Adrianie.Numer 1 - Okurwa, to tych dwóch odjechanych Bawarczyków i Fichtl Lied, czy jak to się tam nazywało. Nie ma jak niemiecki schlager do picia browarów i wzdychania do pewnego austriackiego akwarelisty (jestem przekonany, że tak robią pod wpływem). Wesoło, 3 pkt
Numer 2 - Jakaś Saada Bonaire na kiju słyszę, ale udany klimat, głównie z powyższego powodu (albo pokrewnego, nigdy nie przesłuchałem ich jedynego albumu w całości). Robi klimacik i robotę z tego samego powodu, wręczam 4 pkt
Numer 3 - Damn, polski hip-hop "śpiewany" przez kobietę. Niby tanie, ale spoko. Niby spoko, ale tanie. Chyba trochę zbyt tanie jak na moje gusta (niemniej jednak bicik i muza w tle całkiem spoko, no i lekkie nawiązania do bycia Mentosem). Uciekam od pretensjonalnych rzeczy, 0 pkt
Numer 4 - Czy powinienem to znać? Bo się zastanawiam, coś gdzieś dzwoni... Fajne, mroczniejszy synthpopik, zalatuje mi paroma wykonawcami, których słucham. Nie no, serio fajne to jest, wajbuję i w ogóle. Będę wracał. Git gut, 2 pkt
Numer 5 - Eurodance, tego zdecydowanie brakowało, a przecież mamy lato. W dodatku polski eurodance, to może być zarówno Shazza, jak i Super Girl & Romantic Boys. Jakieś głosy w głowie mówią mi, że powinienem wiedzieć, kto to. Nie wiem. 1 pkt
Numer 6 - To słodkopierdzące pykanie na różnych instrumentach klawiszowych wyzwoliło we mnie tak gęste pokłady nostalgii (nawet nie wiem, dlaczego), że mi odwaliło. Mam dziwne skojarzenia, np. z soundtrackiem do filmu z lat 90., który powstał tylko w mojej głowie (film, ale soundtrack trochę też). Albo z taką pewną internetową encyklopedią i paraanimacjami z tejże... Wysoki, biały blok, ulica, a w tle burza. Żebym tylko potrafił rysować, to bym to odtworzył. Prześladuje mnie od dawien dawna, ale w necie tego nie znajdę, żebym skisł. Gęsto w głowie mej, i dlatego 5 pkt
Numer 7 - Widzę, że na wszelki wypadek ląduję wysoko, żeby mi ktoś jeszcze punktów nie dał (choć właśnie zaprzeczyłem temu patternowi). Low Sea to irlandzki duet, laska i koleś, nie pamiętam, jak się nazywają (poza tym, że Low Sea lol). Wydali chyba 3 płyty, a ten numer pochodzi z ich EP z bodaj 2011 roku. Odpaliłem przez przypadek na YT, bo kupił mnie tytuł (Berlin) i przyjemne, niemal czarno-białe wideo. Dziwną muzykę grają momentami, laska ma też czasem denerwujący głos, ale jakoś to przeżyłem i do paru rzeczy z przyjemnością wracam. Np. do tego. 0 pkt
Numer 8 - Nie mam pojęcia co to, ani kto to wrzucił, ale mam pewne podejrzenia zarówno kto, jak i w jakim celu. Dziwne i wykręcone, ale trochę nazbyt, za bardzo mem, za mało Depeszwizja. Takie Akerstache, ale zdecydowanie bez polotu. Ot, lot pijanego trzmiela. 0 pkt
Zgadnijcie na kogo swój rezerwowy głos oddał kolega Musiał? Podpowiem: nie jest to utwór numer 8.
1. DRAGON - Christopher Franke - Black Garden View - 13 pkt.
2. DEV - Low Sea - Berlin - 10 pkt.
3. MENTOS - Kedr Livanskiy - Sgoraet (Burning Down) - 7 pkt.
4. SHODAN - Die Woodys - Fichtl's Lied
MURZYN - Gonix feat. Lilu - Fresh - 5 pkt.
6. CZEZ - Shazza - Bierz co chcesz - 2 pkt.
7. HIEN - Mamoru Samuragouchi - Narrow and Close (Resident Evil Director's Cut OST) - 0 pkt.
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
mintaj
Zobaczmy czy teraz DRAGON włoży sobie kij w szprychy. Lub nie.
KLASYFIKACJA:
W każdym razie - nie, Dragon nie włożył se kija we szprychy. Nadal prowadzi, nadal ma przewagę nad Devem, chociaż wynosi zaledwie punkt. Ojciec prowadzący na bezpiecznym, trzecim miejscu, co ciekawe - na równi z kawałkiem o sobie. Czez wziął co chciał i zajmuje solidne piąte miejsce. Shodan ma 6 punktów - kolejny raz dużo zawdzięcza Livv (śmiech). A co do HIENA - idzie twardo po złote jajco. Czy je dostanie? Dowiecie się tego niedługo.... <suspens3>
Tak mieliście faworyzować prowadzącego, a jak co do czego nie dostał ani razu kompletu….1 widzę kolejny sezon goło i wesoło na Pulsie... chociaż z tą hoch mową to jakiś tytuł zakupiony z dojczlandu, za pierwszym razem zaśmiane na głos, szanuję (akcenty łowiecko-myśliwskie to już wyższy poziom psychodeli)
2 ałtsajdernyj elektronicki hałs krasnoje całkiem nawet udany muzykalnyl sałnd choć te cięcia czasem dość chamskie... ok co tam się odjebavszy w drugiej części z tymi brejkami?!?
3 oj czasem zdarzą się bardziej żeżu linijki, no ale panie ładnie dojeżdżają... nie ma siusiak.ni, Jacku
4 ajj tym razem taki banger i bez głosów... tak się nie robi - minimal z brzmieniem z przełomu 80/90, stylowy wokal i duppa biskuppa
5 shazza bazza, choć ma lepsze numery w repertuarze
6 wcześniej był Franks, a teraz Franke, a to ci heca! trochę przypadkowo, bo na świeżo wróciła ciekawość i może przebiję się przez cały solowy debiut, choć jest utrzymany w podobnych słodkopierdzących tonach typu new age... ostatnie ślady TD w jego muzyce, choć jak dla mnie to drugi równie ważny fundament zespołu w latach największych artystycznych popisów - ciekawe jak się spodoba? ja tam lubię
7 spooky numer uszedłby, gdyby nie wokale psujące efekt i jakiekolwiek pozytywne wrażenie
8 bierzesz to hienę, za pierwszym razem wyłączyłem przed końcem
3 (5)
5 (4)
2 (3)
7 (2)
1 (1)
8 (+)
4 (5 [*])
6 (no to ja lol)
KLASYFIKACJA:
1. DRAGON - Christopher Franke - Black Garden View - 13 pkt.
2. DEV - Low Sea - Berlin - 12 pkt.
3. MENTOS - Kedr Livanskiy - Sgoraet (Burning Down)
MURZYN - Gonix feat. Lilu - Fresh - 10 pkt.
5. CZEZ - Shazza - Bierz co chcesz - 8 pkt.
6. SHODAN - Die Woodys - Fichtl's Lied - 6 pkt.
W każdym razie - nie, Dragon nie włożył se kija we szprychy. Nadal prowadzi, nadal ma przewagę nad Devem, chociaż wynosi zaledwie punkt. Ojciec prowadzący na bezpiecznym, trzecim miejscu, co ciekawe - na równi z kawałkiem o sobie. Czez wziął co chciał i zajmuje solidne piąte miejsce. Shodan ma 6 punktów - kolejny raz dużo zawdzięcza Livv (śmiech). A co do HIENA - idzie twardo po złote jajco. Czy je dostanie? Dowiecie się tego niedługo.... <suspens3>
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
mintaj
SHODAN wjechał dość późno, ale nie mam pretensji - też by mnie trzymało, gdybym musiał jechać do Warszawy…
KLASYFIKACJA:
Dragon nie włożył sobie kija w szprychy, ale za to dostał lutę od Wuja, przez którą spadł na miejsce trzecie. Lideruję EGZEWKO ja i Musiał i co ciekawe, idąc zgodnie z regułami które ustaliłem.. przegrałbym, ponieważ kolega Musiałowski dostał dwa komplety oczek, a ja mam dopiero jeden. Fresh co chcesz w środku, Shodan raczej bez szans na miejsce przedostatnie i póki co dzielnie po Złotego Ziobrę idzie Hien…
JESZCZE BARDZIEJ NIE MAM PRETENSJI I KOCHAM TAYLOR SWIFTD2 - 5
D3 - 2
D5 - 4
D6 - 1
D7 - 3
KLASYFIKACJA:
1. DEV - Low Sea - Berlin
MENTOS - Kedr Livanskiy - Sgoraet (Burning Down) - 15 pkt.
3. DRAGON - Christopher Franke - Black Garden View - 14 pkt.
4. MURZYN - Gonix feat. Lilu - Fresh
CZEZ - Shazza - Bierz co chcesz - 12 pkt.
6. SHODAN - Die Woodys - Fichtl's Lied - 6 pkt.
Dragon nie włożył sobie kija w szprychy, ale za to dostał lutę od Wuja, przez którą spadł na miejsce trzecie. Lideruję EGZEWKO ja i Musiał i co ciekawe, idąc zgodnie z regułami które ustaliłem.. przegrałbym, ponieważ kolega Musiałowski dostał dwa komplety oczek, a ja mam dopiero jeden. Fresh co chcesz w środku, Shodan raczej bez szans na miejsce przedostatnie i póki co dzielnie po Złotego Ziobrę idzie Hien…
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
mintaj
Kwestia Złotego Ziobry rozstrzygnie się dopiero w finale, bowiem czas na głosy HIENA.
W związku z tym, że historia mnie zaciekawiła i rozbawiła kolega Munlup dostaje bonus specjalny od prowadzącego w postaci 20000 pkt.
KLASYFIKACJA:
Na prowadzeniu HIEN z kosmiczną przewagą - w pełnie niezasłużoną i ofc cofnę te punkty w finałowej kolejce, bo to nie jest aż tak zabawny żart. Tak szczerze, to w ogóle nie jest prostytutka zabawny - nic a nic. Jakimś cudem mam zaskakująco niezłą końcówkę i właściwie to już jedną nogą witam się z gąską i wygraną, bo PT forumowicze od miejsca piątego w dół nie mają już matematycznych szans, Murzyn - prawa głosu (hehe) i w zasadzie to może mi zaskodzić tylko Musiał…
Historia historią, ale jak kolega Munlup zamieszał jak łysy grzywą w klasyfikacji.. No i dziękuję za komplet uWu!!!5 pkt – utwór 2
4 pkt – utwór 1
3 pkt – utwór 3
2 pkt – utwór 5
1 pkt – utwór 7
0 pkt – utwór 6
Wyjątkowo trochę więcej o mojej wrzucie, bo o ile brzmi ona jak gówno, to nie jest to wcale jakiś uratowany cudem podkład z flashowej wersji strony o gównie, tylko coś co powstało na serio i za ciężkie pieniądze. Tu jest cała historia
https://www.inverse.com/gaming/resident ... i-impostor
ale jeśli w razie tldr, moja wersja skrócona. Autorem numeru jest, teoretycznie, legendarny, japoński kompozytor Mamoru Samuragochi, którego w swoim czasie okrzyknięto japońskim Bethovenem, bo był głuchy. Kiedy szykowano wznowienie gry Resdient Evil w formie „Director’s Cut”, mimo że oryginał miał fenomenalny i uwielbiany soundtrack, ktoś w Capcom wpadł na pomysł, żeby cały ost podmienić na nowy, skomponowany właśnie przez Smuragochiego. Efekt jest taki, jak mój numer wrzucony do Depeszwizji xD No ok, nie wszystko jest aż tak chujowe, ale generalnie jest to naprawdę komicznie słaby ost, a „Narrow and Close”, znany również popkulturowo, jako „clowns farting”, jest szczytem żenady „Resident Evil Director’s Cut”. To jeszcze nie koniec. Jakiś czas później, Samuragochi zdradził się, że tak naprawdę słyszy, a stało się to podczas wywiadu, w trakcie którego ktoś zadzwonił do drzwi, a „japoński Bethoven” wstał żeby otworzyć xD To jeszcze nie jest koniec. Do tego wszystkiego, okazało się, że sporą część muzyki, w tym legendarny OST do Residenta DC, komponował i nagrywał za niego ghostwriter – Takashi Niigaki. Hitosria ta jest legendarna i przez to, żeby było zabawniej, „Clowns Farting” zna chyba więcej osób, niż oryginalny soundtrack Makoto Tomozawy. W każdym razie, historia elewuje ten numer na kompletnie nowe rejony, ALE, liczę na to, że i tak uda mi się wygrać ziobrowskiego. Jak nie teraz, to nie wiem kiedy.
Co do reszty utworów w edycji, to jestem dumny, że udało mi się tchnąć trochę świeżości w tę zabawę, wszyscy zaszaleli, zaryzykowali, wysłali rzeczy szalone. To chyba najciekawsza edycja Depeszwizji ever. Zanim znowu wrócimy do nudy, wyróżnię pojebane ruskie dramy, niemieckie disco polo i najtańszą, a jednocześnie najbardziej uroczą wersję Lilu, jaką dane nam było słyszeć xD Wszystko tu było tak naprawdę super, żadnej mielizny.
W związku z tym, że historia mnie zaciekawiła i rozbawiła kolega Munlup dostaje bonus specjalny od prowadzącego w postaci 20000 pkt.
KLASYFIKACJA:
1. HIEN - Mamoru Samuragouchi - Narrow and Close (Resident Evil Director's Cut OST) - 20000 pkt.
2. MENTOS - Kedr Livanskiy - Sgoraet (Burning Down) - 20 pkt.
3. DEV - Low Sea - Berlin - 16 pkt.
4. MURZYN - Gonix feat. Lilu - Fresh - 15 pkt.
5. CZEZ - Shazza - Bierz co chcesz
DRAGON - Christopher Franke - Black Garden View - 14 pkt.
7. SHODAN - Die Woodys - Fichtl's Lied - 10 pkt.
Na prowadzeniu HIEN z kosmiczną przewagą - w pełnie niezasłużoną i ofc cofnę te punkty w finałowej kolejce, bo to nie jest aż tak zabawny żart. Tak szczerze, to w ogóle nie jest prostytutka zabawny - nic a nic. Jakimś cudem mam zaskakująco niezłą końcówkę i właściwie to już jedną nogą witam się z gąską i wygraną, bo PT forumowicze od miejsca piątego w dół nie mają już matematycznych szans, Murzyn - prawa głosu (hehe) i w zasadzie to może mi zaskodzić tylko Musiał…
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
mintaj
O wygranej zdecyduje MURZYN. Czy dzięki niemu wygram a Munlup dostanie ZZ? Zobaczmy…
KLASYFIKACJA GENERALNA
O kurde, czy mamy to? Tak, drugie miejsce Dra…
Nie no, dobra, wszyscy wiemy o co cho…
Zwycięzcą 24 edycji, pierwszy raz w historii, zostaje… MENTOS!!!
Ale to nie wszystko, bowiem mamy pierwszego w dziejach tej zabawy
ZŁOTEGO ZIOBRĘ
- jest nim HIEN. Serdeczne gratulacje!
W związku z tym NAGRODA SPECJALNA dla nas obu.
A tu TABELKA - możecie zobaczyć na niej jak równo punktowali obaj laureaci tej zabawy.
To dziękuję wszystkim za udział, to była epicka i epokowa edycja, mam nadzieję, że nie ostatnia. Za chwilę zainauguruję kolejną.
Zanim do niej przejdę jednak proszę o podawanie tytułów waszych wrzut - możecie to zrobić wysyłając go, wysyłając głosy lub w tagach, bo potem prostytutka shazam mi znajduje jakieś kambodzańskie wersje i kończy się jak kończy.
Rezerwowy głosy poszedł znowu na nieósemkę. Czy to oznacza w takim razie, że…1 - 0 pkt.
2 - 2 pkt.
4 - 5 pkt.
5 - 3 pkt.
6 - 4 pkt.
7 - 1 pkt.
8 - 0 pkt
KLASYFIKACJA GENERALNA
1. MENTOS - Kedr Livanskiy - Sgoraet (Burning Down) - 23 pkt.
2. DRAGON - Christopher Franke - Black Garden View - 19 pkt.
3. CZEZ - Shazza - Bierz co chcesz
DEV - Low Sea - Berlin - 18 pkt.
5. MURZYN - Gonix feat. Lilu - Fresh - 15 pkt.
6. SHODAN - Die Woodys - Fichtl's Lied - 11 pkt.
O kurde, czy mamy to? Tak, drugie miejsce Dra…
Nie no, dobra, wszyscy wiemy o co cho…
Zwycięzcą 24 edycji, pierwszy raz w historii, zostaje… MENTOS!!!
Ale to nie wszystko, bowiem mamy pierwszego w dziejach tej zabawy
W związku z tym NAGRODA SPECJALNA dla nas obu.
A tu TABELKA - możecie zobaczyć na niej jak równo punktowali obaj laureaci tej zabawy.
To dziękuję wszystkim za udział, to była epicka i epokowa edycja, mam nadzieję, że nie ostatnia. Za chwilę zainauguruję kolejną.
Zanim do niej przejdę jednak proszę o podawanie tytułów waszych wrzut - możecie to zrobić wysyłając go, wysyłając głosy lub w tagach, bo potem prostytutka shazam mi znajduje jakieś kambodzańskie wersje i kończy się jak kończy.
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
BRAWOOOO
-
stripped
Chylę czoła, epokowa edycja, nie sądziłem że to się naprawdę wydarzy (jedno i drugie, hehe)
Piękna animacja!
Piękna animacja!
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Gratulacje Mentos, chyle copke. Jednak marzenia się spełniają.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Gratki 
Enjoy The Silence
-
Hien
Najlepsza edycja ever, marzenia się spełniają <3
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
Jestem wzruszony i zaszczycony. Dziękuję wszystkim którzy na mnie głosowali, z wyróżnieniem tych, którzy dali mi komplet punktów, czyli Wujasa i Hiena. Dziękuję Livv, która dała mi fory, bo pewnie bym z nią przejebał. xd No i spoko że udało się ogarnąć Złotego Ziobrę, chociaż jestem ciekaw czy kiedykolwiek pojawi się drugi heh.
Z racji tego, że jest już po północy pozwolę sobię zainicjować kolejną edycję. Lećmy więc z DEPESZWIZJĄ 25: EDYCJA POMÓŻMY MURZYNOWI WYGRAĆ
OKŁADKA
Tradycyjnie - czekam najpóźniej do środy 24:00, ale liczę na paczkę jutro.
Z racji tego, że jest już po północy pozwolę sobię zainicjować kolejną edycję. Lećmy więc z DEPESZWIZJĄ 25: EDYCJA POMÓŻMY MURZYNOWI WYGRAĆ
OKŁADKA
Tradycyjnie - czekam najpóźniej do środy 24:00, ale liczę na paczkę jutro.
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Znowu prosto z serduszka poleci hehhe
-
stripped
Ehhh a już planowałem sobie co wrzucę no ale teraz to bele czego nie mogę dać, nie ma że fory, trzeba dać z siebie 101%
P.S.
pliz nie wrzucajcie już takich wynalazków jak Fichtl's Lied <3
P.S.
pliz nie wrzucajcie już takich wynalazków jak Fichtl's Lied <3
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Bo pomyślę, że masz coś do niemieckiego disco polo?
-
stripped
Kek. Zabawne określenie. Wrzucajcie po prostu słuchalne ciekawostki jak już :p a wrzutka Hiena jak człowiek zna historię dużo lepiej siedzi