DEPESZWIZJA - SEZON 10
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Wpol do
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
Zgodne z nową świecka tradycja nie tylko nie dostałem głosów na czas, ale też żadnej informacji na ten temat. Na ten moment nie widzę sensu dalszej zabawy, bo mam wrażenie że chyba trochę straciliśmy do niej serce - jak coś to ja nie będę ukrywać że też się nią trochę wypaliłem.
Czekam na ostatnią osobę, ale skoro widzę że wszyscy traktują tutaj terminy jako luźna propozycje, to nie spodziewajcie się finału dzisiaj. Może go zrobię dziś, może w czwartek o 11, może w święta jak będę mieć taki kaprys.
Czekam na ostatnią osobę, ale skoro widzę że wszyscy traktują tutaj terminy jako luźna propozycje, to nie spodziewajcie się finału dzisiaj. Może go zrobię dziś, może w czwartek o 11, może w święta jak będę mieć taki kaprys.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Lol....
Tzn chyba wiem kogo brakuje
Tzn chyba wiem kogo brakuje
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
No, ja wysłałem wczoraj trochę w ostatniej chwili, ale cały dzień byłem w rozjazdach i trochę tego nie przewidziałem. Niemniej, serducho do zabawy nadal jest.
Jednocześnie, zabawa w 4 osoby ma niewiele sensu, zwłaszcza jeśli sam Seba traci chęci.
Szkoda. Środkowy palec w kierunku osoby, która olała bez słowa.
Jednocześnie, zabawa w 4 osoby ma niewiele sensu, zwłaszcza jeśli sam Seba traci chęci.
Szkoda. Środkowy palec w kierunku osoby, która olała bez słowa.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Zapomniałem i nie dałem znaku, sorry, szczególnie że to moja edycja... Zero wytłumaczenia poza zapomnieniem.
-
stripped
kurdebele nie róbcie takich jaj Panowie, edycje bywają lepsze lub gorsze ale człowiek jednak czeka weekendu i tego finału co tydzień
-
mintaj
no jak dostane wszystkie głosy to finał sklece, ale już jutro
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Dragon
ja nie będę w stanie wysłać niestety, praca praca praca, lećcie w takiej formie
-
mintaj
no kaman xd
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
To nie wiem Smoku, przypisz punkty randomowo? Jprdl
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
mintaj
mam dziwne przeczucia ze niektore osoby robily tak w czasach swietnosci tej zabawy ale jak cos to tylko moje przeczucia
a ja tam wole serio juz poczekac troche na smoka niz bawic sie w 4, bo imo juz edycje z 5 osobami sa smiesznie slabo obsadzone i dla mnie to jest to minimum ponizej ktorego nie chce schodzic
a ja tam wole serio juz poczekac troche na smoka niz bawic sie w 4, bo imo juz edycje z 5 osobami sa smiesznie slabo obsadzone i dla mnie to jest to minimum ponizej ktorego nie chce schodzic
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Ta praca to chyba na 4 zmiany codziennie, w japońskim korpo, przy hipotecznym na miliony, bo inaczej proszę mnie nie rozśmieszać xd
-
stripped
Skoro i tak czekamy to może warto byłoby przedyskutować sprawę tak żeby nie zdarzały się nawet te edycje w 5 osób. Jak dla mnie 6 powinno być tym niezbędnym minimum przy którym jeszcze jest jakiś fun. Może jak ludzie są tak zajęci wrócić do edycji 2 tygodniowych albo zastanowić się nad jakimś kompromisem ws. tematów jeśli niektórzy się czują wykluczeni przez nie, np. dając jakieś prawo weta czy coś w ekstremalnych przypadkach bo też niby można dać coś od czapy ale jest to też zerowa radocha z takiego udziału tak naprawdę
-
Hien
A skąd weźmiesz 6 osób jako niezbędne minimum? Panie kochany. Jak zaczniemy piętrzyć zasady, obrażać się na nieobowiązkowe tematy (prawo weta xd pls) i udawać, że dwa tygodnie cokolwiek zmienią poza tym, że cały pierwszy tydzień Seba będzie czekał na mp3, to zabawa zdechnie po jednej edycji. Jeżeli brakuje ludziom czasu żeby pary razy w tygodniu przesłuchać paczkę niecałych 30 minut muzyki, to tym bardziej nie pomoże komplikowanie zabawy.
-
Dragon
Może macie doskonale zaplanowane rzeczy, zawsze jesteście dostępni, zawsze gotowe soczyste riposty i odpowiednio przekonujące uzasadnienia rzeczy. Jak nie rozumiecie wypadania czysto losowych rzeczy lub napiętrzenia się rzeczy w tygodniu to nawet nagabywanie prywatnie nie pomoże (widzę Cię Wuja, choć to inna kwestia). Mogę wjechać jutro, ale póżniej. Jeśli to problem, lećcie ten finał w okrojonym składzie.
Jeśli mam znowu czytać te jałowe uwagi i mierne zgrywy to z góry dziękuję.
Jeśli mam znowu czytać te jałowe uwagi i mierne zgrywy to z góry dziękuję.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Naprawdę bez pierdół ziom, ja np. nie mam zawsze doskonale zaplanowanych rzeczy, niejednokrotnie byłem poganiany i czasem wjeżdżałem na ostatnią zupełnie chwilę, ale to robiłem koniec końców, nawet uchodząc za głównego hamulcowego. Po prostu wyślij głosy.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Dobra, Musiał, i tak się wydało. Wszyscy tu siedzimy na zasiłku żeby móc grać w depeszwizje, a Robert płaci za nas podatki.
-
Dragon
Zbędne i żałosne. Tutaj bawcie się sami.
-
mintaj
Jeśli ktoś to czyta a z jakichś przyczyn nie bierze udziału, bo nwm boi się nas czy coś, to mimo wszystko zapraszam. MY NIE GRYZIEMY
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA