Jaka pogoda jest u Devotees?
-
walking
-
dejmien
Dyszcz, wiater, armagiedon. 
-
FREE STATE
U mnie tyż wiater... 
-
Lucza
- Ulubiony utwór: Shake
Do dupy pogoda... i tyle 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Cieplo i bezwietrznie, choc ostatnio i tak sie ochlodzilo do 14.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Rano mżawka, teraz wieje i jest 13 stopni.
-
walking
witam słonesio z powrotem! 
-
FREE STATE
Ja też! W końcu... ten dzień przyniósł coś dobrego - w tym wypadku słońce... 
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Was też rano tak oślepiło? Viva la Okna na Wschód...
A już przez te dwa dni przyzwyczaiłam się do zapalania lampki obok łóżka, a tu seprajs. Ale od razu lepiej się wstaje - masz motywację, żeby wstać (i zasłonić w końcu to okno
). Nie za ciepło u mnie.
-
FREE STATE
Oj, szykuje się długa noc.
Zaczęło mocno wiać...
Zaczęło mocno wiać...
-
Miri
A co, na placu śpisz że ci wiatr doskwiera?
.
Mam nadzieję, że jutro biometry i te sprawy będą lepsze niż dziś, bo cały dzień nawalała mnie głowa i mimo słonecznej pogody czułam się jakaś dobita i dopiero po puszczeniu sobie SOFAD na cały regulator udało mi się jakoś podnieść z fotela i ogarnąć mieszkanie. Dżiz, niby już po egzaminach ale ja jakaś taka... bez życia. Może jak się wyśpię, będzie lepiej.
Byłam chwilę temu z psem, ładnie tam. Wilgotno trochę, podoba mi się.
Mam nadzieję, że jutro biometry i te sprawy będą lepsze niż dziś, bo cały dzień nawalała mnie głowa i mimo słonecznej pogody czułam się jakaś dobita i dopiero po puszczeniu sobie SOFAD na cały regulator udało mi się jakoś podnieść z fotela i ogarnąć mieszkanie. Dżiz, niby już po egzaminach ale ja jakaś taka... bez życia. Może jak się wyśpię, będzie lepiej.
Byłam chwilę temu z psem, ładnie tam. Wilgotno trochę, podoba mi się.
-
FREE STATE
Bardzo śmieszne, ale nie.Miri pisze:A co, na placu śpisz że ci wiatr doskwiera?.
Nawet przy zamkniętym oknie strasznie gwiżdże. Oj ja biedny...
-
Rajca
Może wystarczy wziąć coś co na przykład podniesie ciśnienie? Kofeina, guarana, kardiamid... 
-
FREE STATE
Wiesz - akurat na kofeinę nie mam ochoty. Tylko dzisiaj poszły 3 puszki N-Gine'a. 
Tak na poprawę nastroju przy słonecznej pogodzie w dzień.
Tak na poprawę nastroju przy słonecznej pogodzie w dzień.
-
Rajca
3 puszki? Cóż, gratuluję z całego serca. Tak...
W Gdańsku częściowe zachmurzenie było w ciągu dnia, wiało nieco, a teraz altostratusy zasłoniły całe niebo i nie widać gwiazd
W Gdańsku częściowe zachmurzenie było w ciągu dnia, wiało nieco, a teraz altostratusy zasłoniły całe niebo i nie widać gwiazd
-
em.
Ostatnio obserwowałam pogodę na trasie Warszawa-Łódź-Kraków i szczerze mówiąc-może być. Trochę słońca, trochę zimna, drzewa ładnie wypuszczają listki.
gwiazdy...
-
Miri
Śpij w domu z ogrzewaniem piecowym, poznaj co to bólFREE STATE pisze: Nawet przy zamkniętym oknie strasznie gwiżdże. Oj ja biedny...
Kawy nie preferuję, obojętnie jaka ale mi nie podchodzi (chyba, że "to w butelce" z Lidla, ale prawdziwą kawą tego nie można nazwać), więc to odpada. A jakimiś redbullami czy innymi rzeczami nie chcę sobie wątroby uszkodzić - jest na to wiele przyjemniejszych sposobów
Mam nadzieję, że jutro będzie padać - nie będzie mnie ciągnęło na dwór, bo muszę odrabiać zadania z fizyki, a mam ich dwadzieścia z hakiem. Biedna ja...
-
Rajca
Guarana (czyli tak naprawdę kofeina
), czy kofeina to nie tylko kawa i ścierwo jakim są energy drinki. Pozostaje jeszcze prześwietna Yerba Mate...
Polska jest w układzie wysokiego ciśnienia, fronty są dość daleko, więc ja bym się specjalnie ulewnego deszczu nie spodziewał
Polska jest w układzie wysokiego ciśnienia, fronty są dość daleko, więc ja bym się specjalnie ulewnego deszczu nie spodziewał
-
em.
Rajca pisze:Pozostaje jeszcze prześwietna Yerba Mate...
Ja poproszę troszkę słonka z rana, żeby się dobrze biegało
gwiazdy...
-
Rajca
Ji-ee-ee-ss-tt... słońce!
A ja i tak muszę się uczyć
A ja i tak muszę się uczyć