Jaka pogoda jest u Devotees?
-
FREE STATE
Re: Jaka pogoda jest u Devotees?
A u mnie słońce i wiatrzysko... 
-
walking
wiosna wróciła!!!!!!!!!! 
-
FREE STATE
Grzeje jak cholera, dopiero przed chwilą pojawiły się pierwsze chmury... 
Najgorzej było około 15:00.
Najgorzej było około 15:00.
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ty to byś tylko narzekał. U mnie ładnie, w granicach przyzwoitości ciepło. A tobie, Freestate, to się radzę do Suwałk przeprowadzić, tam ci będzie dobrze
.
-
Rajca
Mimo wszystko takie najchłodniejsze poza sezonem zimowym to Suwałki nie są
Latem i wiosną są miejsca stanowczo chłodniejsze od Suwalszczyzny 
-
Miri
Tzn te, w których się pojawię?
.
-
Hien
Najlepsza pora roku to zima, wtedy wszystko mi pasuje i na nic nie narzekam.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Jedyne co mi się nie podoba w zimie to to, że nie nie da się pić na dworze. Poza tym to prawdopodobnie najlepsza pora roku na świecie, parafrazując pewną reklamę pewnego piwa.
Choć ostatnia zima była dla mnie wyjątkowo beznadziejna, a ostatnie wakacje - wyjątkowo udane
Choć ostatnia zima była dla mnie wyjątkowo beznadziejna, a ostatnie wakacje - wyjątkowo udane
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Hien
E tam, da się 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
No niby da się, ale to nie to samo. 
Pamiętam, że wszystkie próby picia zimą na dworze kończyły się powrotem do domu po 20 minutach, bo było za zimno i nawet nie czuliśmy alkoholu (serio, raz pół litra wypiłem na mrozie ze znajomym i dopiero w domu coś mi weszło do głowy).
A picia w samochodzie nie uznaję, to półśrodek.
Pamiętam, że wszystkie próby picia zimą na dworze kończyły się powrotem do domu po 20 minutach, bo było za zimno i nawet nie czuliśmy alkoholu (serio, raz pół litra wypiłem na mrozie ze znajomym i dopiero w domu coś mi weszło do głowy).
A picia w samochodzie nie uznaję, to półśrodek.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
FREE STATE
Chciałbym Ci przypomnieć, że wolę chłód niż upał bez granic. Kiedy jest cholernie gorąco, to szlag mnie trafia.Miri pisze:A tobie, Freestate, to się radzę do Suwałk przeprowadzić, tam ci będzie dobrze.
Mróz jeszcze potrafię wytrzymać.
-
Miri
Ludzie, co wy widzicie w tej zimie? W normalnym kraju, gdzie śnieg nie leży w czarnych kupach na chodnikach do marca i jakieś służby drogowe działają jak powinny, to zima może by mi się jeszcze podobała, ale jak to trwa pół roku i za każdym razem "zaskakuje drogowców", to sorry, ale dziękuję. Pogodowo to najbardziej mi odpowiada upał+deszcz albo jakby ubrać kurtkę dżinsową i żeby nie było ani za ciepło, ani za chłodno.
-
Hien
Łatwo na zimę narzekać, trudniej zrozumieć co w niej piękne.
Ja nienawidzę upałów, to najgorszy okres w roku.
Ja nienawidzę upałów, to najgorszy okres w roku.
-
Miri
Zima jest ładna, owszem. Jak śnieg wszystko przykryje i nikt go nie zadepcze, to nawet człowiek się inaczej czuje. Raz pojechałam na ogródek gdy śniegu było prawie po kolana, porobiłam dużo zdjęć i byłam zadowolona. Ale umówmy się - mówimy o zimie w Polsce. Jak już napada śniegu, to cały kraj jest sparaliżowany, a jak się trochę ociepli, to się robi chlapa i już nie jest tak ładnie. Lubię zimę, ale na zdjęciach.
Upał zniosę, kiedy mogę leżeć bez życia na kocyku na wsi u dziadka. Jak mam siedzieć w szkole, to cierpię (nie można się lżej ubrać jak w rybaczki i krótki rękaw, ale i tak bez rewelacji) i naprawdę żal mi osób siedzących w biurach czy pracujących fizycznie. Niestety, nasz klimat jest wykańczający - mamy to za ciepło, to za zimno. Lepiej byłoby mieszkać na Ukrainie - z tego, co mi pisze przyjaciółka, śniegu praktycznie nie widzą a drzewa dopiero teraz u nich kwitną, więc mają optymalnie. Chociaż... Brzydko tam jest
.
Upał zniosę, kiedy mogę leżeć bez życia na kocyku na wsi u dziadka. Jak mam siedzieć w szkole, to cierpię (nie można się lżej ubrać jak w rybaczki i krótki rękaw, ale i tak bez rewelacji) i naprawdę żal mi osób siedzących w biurach czy pracujących fizycznie. Niestety, nasz klimat jest wykańczający - mamy to za ciepło, to za zimno. Lepiej byłoby mieszkać na Ukrainie - z tego, co mi pisze przyjaciółka, śniegu praktycznie nie widzą a drzewa dopiero teraz u nich kwitną, więc mają optymalnie. Chociaż... Brzydko tam jest
-
Hien
No ja raczej nie mówię o zimie na Karaibach.Miri pisze:Ale umówmy się - mówimy o zimie w Polsce.
Dla mnie każda zima jest dobra. Zwłaszcza ta polska, szarobura i dla wielu nie wiadomo jak depresyjnie smutna.
Takie klimaty mi bardzo odpowiadają. Nie musi być ładnie.
Liczy się specyficzna atmosfer... nie ważne, z tym się trzeba urodzić.
Mój najlepszy kumpel (ten od nauki przez sen) uwielbia lato i wyzywa mnie od skurwysynów jak tylko śnieg spadnie
Dejmien, takie góralskie podejście mi bardzo odpowiada. Wy się nie cackacie.
Z resztą jak ktoś mi mówi, że go zima zaskoczyła w zimie to mi ręce opadają.
-
Miri
Wiesz, nie miałam na myśli zimy na Karaibach, ale w takich Alpach pewnie wszystko ładniej wygląda. Mniejsza z tym. Jedni lubią pomarańcze, a drudzy jak im nogi śmierdzą. Chciałabym tylko jeszcze powiedzieć, że moje podejście typu "zimo, wypier..." jest chyba podyktowane tym, że jestem już znudzona tym śniegiem i zimnem, ale po lecie i jesieni, kiedy spadnie pierwszy śnieg, pewnie i tak będę się cieszyć jak dziecko. Tu właśnie wychodzi jedna z moich wad - szybko się nudzę. Depresyjność pogody akurat mnie tak nie irytuje, jak jej monotonia, ale natury nie da się zmienić.
-
dejmien
Hien to jest najbardziej absurdalny komunikat ogłaszany w mediach w okresie zimowym, że zima zaskoczyła w zimie. Wielkie mi qrwa zakoczenie, że śnieg spadł w grudniu. 
-
walking
u mnie dziś 25 stopni 
-
Fen.
Ładna słoneczna i w ogóle. Wolne by się przydało 
Here's where the fun begins.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Strasznie gorąco.