nie ma powodu żeby się bićHien pisze: A Dev ze Slickiem to się tu zaraz pobiją![]()
Proponuje chłopaki, zróbcie to w stylu "Różowej Pantery"
tak sądzę
nastrój dobry. bardzo, bardzo dobry. tylko za dużo na obiad zjadłam i brzuszek mi zaraz pęknie
nie ma powodu żeby się bićHien pisze: A Dev ze Slickiem to się tu zaraz pobiją![]()
Proponuje chłopaki, zróbcie to w stylu "Różowej Pantery"
Możemy.slick pisze:Mozemy isc.
na mnie możeszem. pisze: Nastrój mam lichy.
Mam ochotę się powyzłośliwiać,a już nie mam na kim.
To czekam na PM'a.em. pisze:Nic nie powiem publicznie.
To mogę Ciebie pocieszyć: Kngijczyk-zgodnie z moimi przewidywaniami-nie dostał się do PE.Rajca pisze:Losie, zgrozo i amebo. To jak z glosowanie na Samooborne dla jaj. Zagłosowałeś na niego bo jest inny, tylko żeby udowodnić sobie samemu jaki to alternatywnie myślący jesteś? A wiesz co ten koleżka z kongo zrobi, co planuje, jakie mógłby mieć układy itd?newdress pisze:Też bym nie poszedł na wybory,bo nie interesuję się dziś polityką,ale w moim okręgu startuje Kongijczyk,więc zrobiłem wyjątek i na niego zagłosowałem.
Błagam, powiedz, ze wiesz na kogo zagłosowałeś a nie na co...
Ja idę poszukać obsranego kibla i się w nim utopić...
(Nie mam polskich znakow, inglisz windows)
Przeciez ta mala wderodkaem. pisze:Maciej, jaki kupon?
Aaaa...ja szczęśliwa, dwie piątki zgarnęłam, z siostrzyczką rozmawiałam (niestety tylko) przez telefon godzinę ponad, co mnie pozytywnie nastroiło.
Dla siostruni ma drugi, specjalny telefon, na który tylko ja mogę dzwonić.slick pisze:ma ponoc zepsuty telefonik i nie slyszy rozmowcy...![]()
Pffff...em. pisze:Dla siostruni ma drugi, specjalny telefon, na który tylko ja mogę dzwonić.slick pisze:ma ponoc zepsuty telefonik i nie slyszy rozmowcy...![]()
Jak coś siostrze do przekazania to ja mogę...![]()