Polityka
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ale jaka skifa, co to za sondaze.
Tak jak na parlamentarnych i Donald i PO zawsze prowadzilo a przy wyborach wszystko na odwrot
Ktos zafalszowal wyniki czy co.
Tak jak na parlamentarnych i Donald i PO zawsze prowadzilo a przy wyborach wszystko na odwrot
Ktos zafalszowal wyniki czy co.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
To proste: ludzie tak jak w przypadku Samoobrony wstydzili się mówić, że będą głosować na Kaczora.
Swoje zrobił rydzykowy elektorat, który teraz serdecznie pozdrawiam słowami "siusiak wam w ucho".
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
A co miał do tego wielmożny ojciec Maybach?
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Wielmożny ojciec Maybach oficjalnie poparł w eterze Kaczorenkę, czyli parę milionów zdewociałych babć oddających połowę emerytury na Radio Ma Ryja polazło zagłosowac po mszy na naszego nowego prezia, sic! 
-
Bartini
Ewelina, ja wyjezdzam z toba...
no to qrva macie ludzie IV rzeczpospolita obojga kaczorów...
no to qrva macie ludzie IV rzeczpospolita obojga kaczorów...
-
slick
od Donalda sie odwal
-
Bartini
IV RP obojga kaczorow czyli Lecha i Jaroslawa...
rozumiesz?
sam namawialem wszystkich zeby glosowali na tuska w drugiej turze...
a teraz mamy dwie swinie z jednego chlewu przy korycie i bedzie jak w tym dowcipie, gdzie obie żrą a jedna narzygała do koryta
"nie dolewaj wiecej bo nie zjemy"
rozumiesz?
sam namawialem wszystkich zeby glosowali na tuska w drugiej turze...
a teraz mamy dwie swinie z jednego chlewu przy korycie i bedzie jak w tym dowcipie, gdzie obie żrą a jedna narzygała do koryta
"nie dolewaj wiecej bo nie zjemy"
-
slick
aha chyba ze tak 
-
kawoszka
To samo wczoraj powiedzialam tuz po ogloszeniu wstepnych wynikow....TO SAMOEveS pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pakuję walizki i wypierdalam z kraju oszołomów
Oto,kto teraz bedzie rzadzic Polska....zgroza

-
DT
tez mnie zasmucil wczorajszy wynik glosowania.....
chociaz przewidywalem to bo moj kandydat na prezydenta (takze w poprzednich wyborach) nigdy nie wygrywal zawsze byl drugi
ciekawe czy nastąpią jakies zmiany(na lepsze oczywiscie) w Polsce osobiscie nie sądze ale chcialbym sie mylic
coż czas pokaze....
chociaz przewidywalem to bo moj kandydat na prezydenta (takze w poprzednich wyborach) nigdy nie wygrywal zawsze byl drugi
ciekawe czy nastąpią jakies zmiany(na lepsze oczywiscie) w Polsce osobiscie nie sądze ale chcialbym sie mylic
coż czas pokaze....
fu..'em and their law
-
SweetLittleGirl
Jestem zdruzgotana wynikami wyborów...
-
szajajaba
Tak wiec witamy w IV Rzeczpospolitej Kościelnej...
-
SweetLittleGirl
-
ksioonc
co niektórym gul skacze że mamy takiego a nie innego prezydenta
no wg. niektórych jestem debilem bo głosowałem na niego , mówcie mi jak chcecie , śmiało możecie się wyładować na takich jak ja , mi to lata koło du... najlepiej ci zirytowani niech wyjdą na ulice i zaczną protestować
... Kaczke proponuje osądzać w trakcie jego kadencjii , bo jeszcze nic nie zrobił , wiadomo że z wszystkich obietnic się nie wywiąże , bo inni na to nie pozwolą ... pozostaje tylko obserwować jego poczynania , może jednak bedzie dobrym prezydentem (jak Wałęsa nie został wybrany na drugą kadencje , to podobnie jak teraz , ludzie mieli wiele obaw , a okazało się że Kwaśniewski nie był taki zły) , osobiście jestem ciekaw jak on da sobie rade , trzymam kciuki za Niego
-
kawoszka
Duzy jest ten Rzeszow?

-
SweetLittleGirl
Obawy zawsze będą. Jakby Tusk wygrał też by były jakieś obawy.
A co do faktu, że Kaczyński nic nie zrobił to... właśnie w tym rzecz, że nic nie zrobił. Więc czemu ma zrobić coś będąc prezydentem?
A co do faktu, że Kaczyński nic nie zrobił to... właśnie w tym rzecz, że nic nie zrobił. Więc czemu ma zrobić coś będąc prezydentem?
-
szajajaba
Dobrze mówi, polać jej
Zastanawiające...skoro był takim super prezydentem stolycy, to dlaczemu ludziska tam na niego nie głosowali 
-
kawoszka
@Ksioonc
a jak skomentujesz fakt ,ze warszawiacy glosowali przeciwko niemu w wyborach? Mysle,ze inny komentarz jest zbedny....to chyba najwyrazniej swiadczy o tym, ile to Pan Kwak zrobil dla Warszawy,jako prezydent miasta

Gdzie jest ten pieprzony most,ktory to juz pare lat buduje mi kaczka?
Gdzie jest ten pieprzony most,ktory to juz pare lat buduje mi kaczka?
-
ksioonc
może bym miał inne poglądy gdybym mieszkał w Wa-wie , to ze Warszawiacy głosowali przeciw niemu , no cóż musieli mieć swoje powody , w które nie wnikam ... różne regiony różna mentalność , w każdym razie Kaczyński na Podkarpaciu wywarł dużo lepsze wrażenie od Tuska , potrafił być bardziej przekonywujący , Podkarpacie nie jest krezusem i nie może sobie pozwolić mi. na cięcia socjalne , mój region to jeden z uboższych w Polsce , zawsze tutaj Solidarnościowcy otrzymywali duże poparcie , Kaczka dzięki swojej "solidarnej " kampanii mógł liczyć na poparcie naszego regionu ... co do mojego miasta , to prosze bez głupich min ... Rzeszów ma 150-200 tyś mieszkanców i zdecydowana większość głosowała tu na Lecha , jak widać to nie wszystkie miasta opowiedziały się za Tuskiem ...