Co męczy Devotees w tym momencie?
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Mnie przez lata męczył ból głowy na tle nerwowym, ale dziś, jak do tej pory nic się do mnie nie przykleiło negatywnego.
-
dejmien
Ja tak jak Shodan póki co nie uskarżam się na żadne dolegliwości. Ale bezstresowe życie to narazie utopijne marzenie. Ciężko jest żyć lekko.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja Wam powiem , że mam życie jak w Madrycie. No ale jak można inaczej, jak w pracy dca mówi do ciebie "dziadku"? 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Chcialem cos napisac, ale nie wiem co. Shodan chyba juz napisal wszystko. Szkoda mi Was i przykro, ze macie takie problemy. Duzo zdrowka, co najmniej jak Shodana ... i moje. W zyciu nawet w szpitalu nie bylem. A propo chorob, akurat teraz jestem batdzo mocno przeziebiony, moze nawet grypa, nie wiem. I lecze sie tak: co dzien czosnek z oliwa, sok z czarnego bzu, amol, syrop z cebuli i mialem bańki. Juz choroba jest w odwrocie.
Enjoy The Silence
-
shodan
Powiem Wam, że ja jedynie kiedyś potrafiłem zdychać z powodu alergii. Dopadało mnie w miesiącach luty-marzec. I dopóki nie wiedziałem, że to alergia, to się męczyłem. Lekarze przepisywali mi przeróżne antybiotyki, które oczywiście nie działały. Dopiero jak jeden lekarz trafił z diagnozą i przepisał mi tabletki przeciwalergiczne, to wszystko się ucięło jak ręką odjął.
Teraz jak na wiosnę czuję jakiekolwiek dziwne dolegliwości, to biorę tabletkę na alergię i mam z bani. Poza tym właściwie nie choruję. Nawet jak covida miałem, to nawet o tym nie wiem. A penie miałem, bo żona i córka rok temu straciły węch (poza tym nic więcej), więc nie wierzę, że mieszkając z nimi w jednym domu ja nie załapałem.
Teraz jak na wiosnę czuję jakiekolwiek dziwne dolegliwości, to biorę tabletkę na alergię i mam z bani. Poza tym właściwie nie choruję. Nawet jak covida miałem, to nawet o tym nie wiem. A penie miałem, bo żona i córka rok temu straciły węch (poza tym nic więcej), więc nie wierzę, że mieszkając z nimi w jednym domu ja nie załapałem.
-
Hien
Pozazdrościć zdrowia, ale Panowie Czez, Dejmien, Shodan, niech Was to nie usypia i badajcie się regularnie. Z wiekiem nawet najtwardszy organizm zaczyna pękać.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Ból gardła, zatok (tych zwłaszcza!) i całej tej sfery; zwolnienie do końca tygodnia. Chyba nic szczególnego, ale jednak nieciekawie jest. 
-
dejmien
Zdrowia Melki! Swoją drogą też posiedziałbym sobie na chorobowym.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Ja mam już dość a jeszcze 2 tygodnie mi zostały zwolnienia. Melki a koronkę już przerabiałeś?
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Malkolit
Korony nie przerabiałem, ale panowie w mojej rodzinie już to mieli, a mieliśmy też problem z człowiekiem w szpitalu na początku pandemii (chory, w zasadzie śmiertelnie już chory człowiek, a tu nie idzie się niczego dowiedzieć z powodu restrykcji, a jeszcze leży na drugim końcu Polski i nie można tam być przez cały czas
)
Ja jestem po jednej dawce, a drugą musiałem przełożyć, bo nie ma co się dobijać (przełożyłem na 20); moje koleżanki chorują i to może być jakaś przyczyna, bo tam co chwila ktoś coś łapie.
Ja jestem po jednej dawce, a drugą musiałem przełożyć, bo nie ma co się dobijać (przełożyłem na 20); moje koleżanki chorują i to może być jakaś przyczyna, bo tam co chwila ktoś coś łapie.
-
stripped
A zatoki zawalone masz? Pewnie każdy ma inaczej, mnie to kaszel dusił a zatoki paliło a wydzieliny zero. No ale smak i zapach zginął na jakieś 5 dni wtedy i już nie było wątpliwości.
-
Malkolit
Zatoki to jakiś koszmar, zdecydowanie najgorsze z tego wszystkiego (+mocno podejrzane gardło z mdłym suchym kaszlem, który się rzadko objawia). Jakaś tam wydzielina jest, najdziwniejsze w sumie jest to, że gdyby nie te zatoki, to reszta byłaby do zniesienia. Mięśnie też pobolewają.
Smak i zapach czuję, zwłaszcza jak wczoraj ktoś coś lakierował u mnie w pracy, to myślałem, że mnie to z nóg zwali, taki był smród, więcej się nie dało?
Smak i zapach czuję, zwłaszcza jak wczoraj ktoś coś lakierował u mnie w pracy, to myślałem, że mnie to z nóg zwali, taki był smród, więcej się nie dało?
-
Czez
Melki, zycze Ci duzo zdrowia.
A mialby Ci kto postawic banki?
A mialby Ci kto postawic banki?
Enjoy The Silence
-
Malkolit
Dzięki, chłopaki.
Jakby się uprzeć, to jest.
A jak tam u Ciebie, Stripped?
Jakby się uprzeć, to jest.
A jak tam u Ciebie, Stripped?
-
Hien
Ja węch straciłem może na pół dnia, smaku nigdy, a covid miałem. Tylko test jest odpowiedzią, a nie wróżenie z wielkiego wora objawów.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
To prawda, już wobec takiego uziemienia warto ten test sobie sprawić i się sprawdzić.
-
Czez
Od soboty nie mam wechu, miesnie nog mnie bola jakbym co dzien wchodzil na Rysy. W ubieglym tygodniu mialem wysoka goraczke przez kilka dni. Ogolnie dziesiec dni juz choruje, a z domu sie nie ruszam, bo jestem na kwarantannie. W tym czasie mialem 5 testow na koronke, ostatni dwa dni temu. Wszystkie oczywiscie negatywne. I jak tu zyc.
Enjoy The Silence
-
stripped
Nom. Pozostaje tylko forum!
Zdrowia życzę, te testy to o kanty d... rozbić heh
-
shodan
Twój covid się dobrze kamufluje.
Zdrowia życzę.