Co ostatnio kupiłeś/łaś?
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Kup sobie Lorel'a tego podwójnego albo Chanel. Zapłaczesz się naśmierć a się nie rozmarzesz

-
luki07
a ja dzis kupilem bluze czarna z dlugim rekawem i musze ja jutro dac do robienia tatoo Jackowi
ale moja bedzie nieco inna niz jego 
-
kawoszka
Miałam Lorel'a,z jednej strony odżywka,z drugiej tusz....boskość,był idealnyNati pisze:Kup sobie Lorel'a tego podwójnego albo Chanel. Zapłaczesz się naśmierć a się nie rozmarzesz![]()
![]()
-
Nati
Dokładnie 
-
luki07
ach kobiety i te kremy na dzien, na noc, pod oczy, za uszy 
-
Nati
Przecież to głownie robimy dla Was
Kochani Panowie 
-
luki07
no a my co?nie dbamy o siebie? 
-
luki07
mam pytanie wlasnie do Was kochane Panie.
otoz ostatnio moje wlosy staly sie troche rzadkie
czy macie jakis sposob badz preparat zeby cos z tym zrobic?
staram sie scinac w miare czesto wlosy zeby zgestnialy ale ostatnio nie wiem co sie stalo...
nie wiem moze jakas maseczka albo odzywka?
staram sie scinac w miare czesto wlosy zeby zgestnialy ale ostatnio nie wiem co sie stalo...
-
Nati
Kup sobie ampułki Vichy Dercos. Niestety jest to koszt ok 100 zł. Do tego w aptece cynk i wyciąg ze skrzypu polnego (razem ok. 25 zł). Pamiętaj, że nie wystarczy tylko kuracja np. z zewnątrz ale również problem należy zaatakowac od środka. 
-
Erwartungen
to podobno gruby mit z tym że włosy krótkie mniej wypadaja, gęstnieją, etc.
wypadają tak jak długie, tylko wypadnięty długi włos jest bardziej widoczny i to cała prawda o ich szybszym wypadaniu.
M40, 03-C-01 Propecia
ten skrót może coś mówić tylko Gillesowi
w magazynie 40, rzędzie trzecim, półce pierwszej od góry leży lek Propecia - na łysienie właśnie
tylko na receptę i dosyć drogi
za długo robię już w tej porabanej pracy.. zaczynam dokładnie znać lokalizacje preparatów
wypadają tak jak długie, tylko wypadnięty długi włos jest bardziej widoczny i to cała prawda o ich szybszym wypadaniu.
M40, 03-C-01 Propecia
ten skrót może coś mówić tylko Gillesowi
tylko na receptę i dosyć drogi
za długo robię już w tej porabanej pracy.. zaczynam dokładnie znać lokalizacje preparatów
-
Iwonka
A Erw łysieje?
Chcialabym zaznaczyć, że chcialam dzisiaj u Erwa w kolpie kupić Hustlera i nie chcial mi sprzedać...
Chcialabym zaznaczyć, że chcialam dzisiaj u Erwa w kolpie kupić Hustlera i nie chcial mi sprzedać...
-
kawoszka
Ja łykam co jakiś czas takie piguły Skrzyp polnyluki07 pisze:mam pytanie wlasnie do Was kochane Panie.
staram sie scinac w miare czesto wlosy zeby zgestnialy ale ostatnio nie wiem co sie stalo...nie wiem moze jakas maseczka albo odzywka?
@Nati ma rację....trzeba to zwalczyć od środka
-
Iwonka
Ja to mam luz. Włosy mogę myć szamponem z dolnej połki w Carrefourze albo mydłem, a i tak zawsze bedą jednakowo zarąbiste
Sztywne, nigdy niewypadające, gęste i lśniące (jedyna udana część mojego ciała swoją drogą)...
Sztywne, nigdy niewypadające, gęste i lśniące (jedyna udana część mojego ciała swoją drogą)...
-
satelitka
- Ulubiony utwór: I Feel You
Ja sobie zakupiłam dzisiaj takie oto buty.
http://img480.imageshack.us/img480/7240/dscn5336uu7.jpg
To byl bardzo szybki zakup. Weszlam do sklepu, zobaczyłam, przymierzyłam, zaplaciłam, wyszlam.
http://img480.imageshack.us/img480/7240/dscn5336uu7.jpg
To byl bardzo szybki zakup. Weszlam do sklepu, zobaczyłam, przymierzyłam, zaplaciłam, wyszlam.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Wiem , że pytanie było skierowane do pań , ale ja sie udziele - krótko ;luki07 pisze:mam pytanie wlasnie do Was kochane Panie.
staram sie scinac w miare czesto wlosy zeby zgestnialy ale ostatnio nie wiem co sie stalo...nie wiem moze jakas maseczka albo odzywka?
NIE MA JUŻ RATUNKU DLA TWOICH WŁOSÓW ( nie daj sie nabierac na różnego rodzaju SUPER SPECYFIKI )
>>>A rada , to wizyta u fryzjera i ścięcie na zero ( oby Cie nie podkusiło zapuszczac włosów z boku i zaczesywać ich jako grzywke - to jest totalna porażka
-
kredka
przyczyn wypadania wlosow jest wiele;] moze to byc zbyt duzy stres albo zła dieta, szczegolnie czesto wypadają włosy gdy sie nie spożywa wystarczającej ilości miesa, wtedy trza b12, a najlepiej to sie na wstepie do dermatologa udacluki07 pisze:mam pytanie wlasnie do Was kochane Panie.
-
luki07
dzieki za rady!
-
Iwonka
Patrząc na Twoje zdjęcie, śmiem uważać, ze to jest po prostu któryś tam etap łysienia niestety...
I mam to samo zdanie co Precious, albo sie pogodzić albo ogolić...
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Iwonko ty jak zwykle w samo sednoIwonka pisze:... albo sie pogodzić albo ogolić...