O czym w tym momencie myślą Devotees
-
Depecha
Myślę o:
- Alanie
- keyboardzie
- jutrze
- osobie
- Alanie
- keyboardzie
- jutrze
- osobie
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Trzy godziny temu zawiozlem do szpitala córeczke z silna biegunką i odwodnieniem więc nie myśle o niczym innym jak tylko o niej
i chociaż jest z nia mama to serce mi sie kraje na myśl , ze sie tak maleńswo musi męczyć zamiast spać w swoim kolorowym pokoiku otoczona swoimi ulubionymi pluszakami .
Chciałem tyko jeszcze dodac , że przez jakis czas nie bedzie mnie na forum (przynajmniej do powrotu do domku Martynki)

Chciałem tyko jeszcze dodac , że przez jakis czas nie bedzie mnie na forum (przynajmniej do powrotu do domku Martynki)
-
Depecha
Wspóczucia. Przy takich problemach to moje się nawet nie liczą......Życzę Martynce rychłego powrotu do zdrowia!_precious_ pisze:Trzy godziny temu zawiozlem do szpitala córeczke z silna biegunką i odwodnieniem więc nie myśle o niczym innym jak tylko o nieji chociaż jest z nia mama to serce mi sie kraje na myśl , ze sie tak maleńswo musi męczyć zamiast spać w swoim kolorowym pokoiku otoczona swoimi ulubionymi pluszakami .
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Precious:
Oby Malutka jak najszybciej wyzdrowiała wróciła do domu 
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
@precious - wszystko bedzie dobrz 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
cam101_little15
O mój Gorze... Współczucie... oby szybko wyzdrowiała. Życze jej tego z całego serca._precious_ pisze:Trzy godziny temu zawiozlem do szpitala córeczke z silna biegunką i odwodnieniem więc nie myśle o niczym innym jak tylko o nieji chociaż jest z nia mama to serce mi sie kraje na myśl , ze sie tak maleńswo musi męczyć zamiast spać w swoim kolorowym pokoiku otoczona swoimi ulubionymi pluszakami .
-
puma
Oby malutka szybko wróciła do zdrówka życze tego ze wszystkich sił
-
Ania Depeszka
Szybkiego powrotu do zdrowia życze małej Martynce.
-
Fanta
@precious: z calego serducha zycze Martynce szybkiego powrotu do zdrowka,a Tobie mnostwa wiary i sily
bedzie dobrze,zobaczysz 
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
cam101_little15
O pewnym osobniku, który mi obiecał coś... Ciekawe czy nie zapomniał...
No i o tym że mam 500 pościk...

No i o tym że mam 500 pościk...
-
puma
Ja mysle sobie o moim dobrym znajomym z którym już od dawna nie utrzymuje kontaktu ,może w najblizszych dniach cos sie zmieni 
-
cam101_little15
No to powodzonka 
-
puma
Dzieki :)Zobaczymy jak to wszystko będzie :)Takbym chciała sie z nim zobaczyć ale ja nawet nie wiem gdzie teraz mieszka i juz zmienił swój numer komórkowy i tylko dowiaduje sie od naszego wspólnego jak mu życie płynie
-
kredka
jak w kazdy poniedzialek... o kolejnym weekendzie

-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
o Kamyku ;d
-
cam101_little15
Myślę... Myślę o tej cudownej nocy, która nastanie ostatniego dnia grudnia... Zaś rozpier.dyl... 
-
kredka
co tu zrobic z sylwestrem

-
puma
Ja mysle czy jak będe lecieć samolotem do mojej siostry juz niebawem czy nie wydarzy sie nic złego
-
cam101_little15
O tym że chwilę przed tem film mi się urwał... Na chwilę. Ale chyba nic mi nie jest. Za ciepło tutaj...