Wieść bardzo smutna.slick pisze:Napisz drugie zdanie jeszcze raz bo ni w zab nie kumam.
Recoil
-
prey
Re: Jaki nastrój mają w tym momencie Devotees? cz. 2
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Sprawa wyjasniona.
-
Jari
edit /tu było info o tym, że pewien gościu co już nie gra w Depeche Mode rozstał się ostatnio ze swoją długoletnią partnerką życiową o dość specyficznym imieniu, ale że ponoć nie można podawać tego info według administratora tego forum więc jej nie podaję i jak widać usunąłem/ 
-
slick
Pozwolil Ci to powiedziec szerszej publiczonosci? Nie sadze...
-
Jari
A robili z tego tajemnicę? Nie sądzę... kilka serwisów netowych podało już to info.
-
prey
-
slick
No kur.wa!

-
prey
Stęsknił się za sceną, fanami. Syndrom bycia w DM ma już dawno za sobą 
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Rozpisują się na forach że Alan byłby za współpracą z DM ,O CO TU K.... CHODZI 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
slick
O to samo, o czym sie na forach rozpisuja, ze DM zagra w ta zime Stories of Old. Wiesz jaki z tego wniosek? P² czyli pi**dol plotki a dobrze na tym wyjdziesz.
Nie sluchaj cwaniakow i nie zaczytuj sie w zrodlach z palca wyssanymi informacjami.
Kazdego dnia widzisz co jest a o czym sie mowilo...

Cytuj, pokaz, wklejaj zrodla, zaraz obadamy kolejnych cwaniakow z (nie tylko szczecinskich) MediaMarktow, Saturnow czy innych geekow wielbiacych Peter'a Allaha z depeche-mode.com.Marcin pisze:Rozpisują się na forach że Alan byłby za współpracą z DM
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
A choćby i ta
http://sopron-depechemode-hungary.blogspot.com/
http://sopron-depechemode-hungary.blogspot.com/
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
prey
Wilder już pracował przy masterach i w tej materii taka współpraca jest wystarczająca
Czekam na nowy album Recoila, reszta mnie nie obchodzi.
-
Jari
Mam tylko nadzieję, że nadal będzie to klasowy gość i nie wróci do tego zespoliku. Ma swój świat i niech w nim siedzi a komerchę pozostawi jednorękim klawiszowcom i super gitarzystom z gitarami w kształcie gwiazdy.
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
Jari nawet nie strasz z tym powrotem. 
tylko przed siebie
-
Jari
-
prey
Z oficjala 
I hope you had a nice x-mas. Some days ago I met Alan and I can tell you that next year will be an exciting year for Recoil. Thx to all fans for her support in this time in advance!
Oliver
I hope you had a nice x-mas. Some days ago I met Alan and I can tell you that next year will be an exciting year for Recoil. Thx to all fans for her support in this time in advance!
Oliver
-
prey
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No rzeczywiście przytył i postarzał się.
Niestety czas nie stoi w miejscu.
Z DM zdecydowanie najlepiej trzyma się Dave.
Niestety czas nie stoi w miejscu.
Z DM zdecydowanie najlepiej trzyma się Dave.
-
Jari
Nowy Album - SELECTED - wiosna 2010!
Recoil is set to release an album in the Spring of 2010 entitled 'Selected'. The exact date is still to be confirmed but it will most likely be in April or May. This release is a selection of classic Recoil tracks chosen by Alan Wilder who says: "The collection is made up of my personal favourites, remastered and edited together into what I consider a cohesive and total listening experience."
So far, the 'Selected' formats have been confirmed as a single CD version as well as a double pack CD. The double CD will feature a second disc including many new remixes and alternative versions, again chosen and edited together by Alan and Paul Kendall.
In support of the album, we are also very excited to announce a Recoil Events tour which will take place across Europe and in the US between March & May. Dates will be announced shortly and you can expect some interesting developments as each city is confirmed.
More soon...
A. Wilder

Recoil is set to release an album in the Spring of 2010 entitled 'Selected'. The exact date is still to be confirmed but it will most likely be in April or May. This release is a selection of classic Recoil tracks chosen by Alan Wilder who says: "The collection is made up of my personal favourites, remastered and edited together into what I consider a cohesive and total listening experience."
So far, the 'Selected' formats have been confirmed as a single CD version as well as a double pack CD. The double CD will feature a second disc including many new remixes and alternative versions, again chosen and edited together by Alan and Paul Kendall.
In support of the album, we are also very excited to announce a Recoil Events tour which will take place across Europe and in the US between March & May. Dates will be announced shortly and you can expect some interesting developments as each city is confirmed.
More soon...
A. Wilder

-
slick
Kurrr. Znowu meet & greet. Nie da chlop wytchnienia.