Recoil: Selected Tour Events

Awatar użytkownika
Stalker
Ulubiony utwór: In Your Room

Re: Recoil: Selected Tour Events

Post 21 kwie 2010 19:32

Zawartość chwilowo niedostępna :?:
I've been watching You...
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 21 kwie 2010 19:40

To moze byc kwestia uprawnien, sproboje udostepnic "lodz" dla osob ktore nie sa moimi znajomymi...
Jari

Post 21 kwie 2010 19:55

Ja niebawem będę miał Łódź audio i video więc jakby co to piszcie na priv.
Awatar użytkownika
slick

Post 21 kwie 2010 20:05

Jarecki, nie kasuj tego zip'a ze swojego serwera. Nie moge go teraz sciagnac bo jade na mobilnym necie i mam malo transferu do wykorzystania. Wiec zostaw plik na serwerze tak do konca tego tygodnia. Z Glucholaz zassam neostrada. Thx.
Jari

Post 21 kwie 2010 20:08

Dobrze... W zamian wiesz co chce :-) Innego zipa z inną zawartością :-)
Awatar użytkownika
slick

Post 21 kwie 2010 20:26

Wiem wiem, mam te Wasze rozbierane z Analem W. - beda do pobrania dla wszystkich. ;)
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 21 kwie 2010 20:56

hej hej, było całkiem spoko :) też mam parę fot, ale akurat nie na tym kompie zainstalowany soft od telefonu, więc poczekają.
Generalnie TROSZKĘ się zawiodłem. Właśnie to co napisał Hien - mogliby się schować, wszyscy siedzieć i zachwycać się ... dobrze zrealizowaną muzą i świetnymi projekcjami. jak w kinie. kontakt alana z publicznością był do chrzanu. stało się to, czego się bałem, czyli jak Kendall wyszedł pierwszy na scenę rozległo się gromkie (z przodu, bo tam wtedy stałem) "de-pesz-mołd! de-pesz-mołd!". wiocha! ile osób przyszło na Recoil a ile zobaczyć Alana TYLKO DLATEGO że jest "dzikim analem" i był w dm? after też był stricte depeszowski, ale generalnie było całkiem zabawnie xD (daria wie o co chodzi ;p). poza tym luzik. once more thx dla wszystkich obecnych: slick (wreszcie! ;(), emka, hien, daria - był luz ;)
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
Stalker

Post 21 kwie 2010 21:12

Kontaktu nie było ale i też niby jak by miał wyglądać ? Potrzebna by była jakaś zmiana konceptu, bo trudno sobie wyobrazić, żaby coś tam mówił w stylu : teraz zagramy Faithealer ! Te Eventy z Nitzerem mogły być pod tym kątem niezłe, zawsze jakiś frontman się pojawił. Mi taki show jak najbardziej odpowiada, może i ma swoje ograniczenia ale nie po to przyszedłem żeby usłyszeć see you next time :lol: :P
Awatar użytkownika
Hien

Post 21 kwie 2010 21:15

Apropos zrobienia mniejszej, intymniejszej imprezy... ostrzegałem i sugerowałem takie rozwiązanie. No ale cóż, nie wszystko da się zrobić.
Wiedziałem, że przyjdą depesze i zrobią wiochę, lata jeżdżenia na zloty i obserwacje już dawno pokazały mi obraz tego jak będzie wyglądać tego typu impreza. Nie wiem jak jest w innych krajach ale doszliśmy dzisiaj z dziewczynami do wniosku, że tylko polacy są w stanie zrobić z siebie takie pośmiewisko i siarę.
Jeżeli chodzi o wpuszczanie do Anala to tu daliście ciała, zwłaszcza, że było Was... 4 organizatorów? No, ale takie wpadki się zdarzają, też współorganizowałem duże imprezy i zawsze coś się zwali. Szkoda tylko, że akurat to.

Dev, gdybym Cię nie wyłapał koło sracza to pewnie byśmy się nie zobaczyli. A tak jesteś na fotach ;) Trzeba się zgadać w jakimś miejscu "nie-depechemode" ;)
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
devotional

Post 21 kwie 2010 21:20

ja po prostu zawsze wiem gdzie byc ;(
koniecznie ;)

co do siary ... jak to można rozumieć, na jakiej zasadzie:
a) Polacy od zawsze na zawsze najwierniejsi fani DyyM, którzy za swoim ukochanym zespołem polezą i do piekła, czy też, jak chyba sam napisałeś a propos odwołanego koncertu, potrafili śpiewać do trawnika, czy:
b) wiocha totalna i fundamentalistyczny fanatyzm, który akurat Polacy uwielbiają przyjmować a propos czegokolwiek i go wspaniale (?) eksponować?

pytam serio ;p
Awatar użytkownika
Hien

Post 21 kwie 2010 21:32

I jedno i drugie.
Tak sobie patrzyłem wczoraj na parkiet, na tych kolesi co ubrani sa jak Gahan, tańcza jak on, ruszają się jak on. To jest ciężka sprawa. Nie wiem jak można z takim zaparciem, chcieć być kimś innym. Żeby ten Gahan jeszcze był kimś kim naprawdę warto być ale bez jaj...
Jest w tym potwornie dużo fanatyzmu ale przedewszystkim, kretyńskiej i prostackiej głupoty. Naprawdę, nie wiem jak można drzeć ciągle japę "depeche mode" w takich sytuacjach, ile myslą tacy ludzie? O ile w ogóle myslą.
Jak się ich pozbyć z takiej imrepzy? Tak jak pisałem kiedyś, ostra selekcja na bramce i koniec, nikt w białych spodniach i ramonie, nie wchodzi.
Brzmi niedorzecznie ale to chyba jedyny sposób żeby się tych kmiotów pozbyć.
Społeczeństwo "depeszy" to dziwne i nieprzyjemne zjawisko.
Ci najbardziej radykalni mogą śnić się po nocach.
Małpy więcej się zastanawiają nad tym co robią. Nie ważne, że to nie był wystep DM, nawet nie występ obecnego członka. Jest Alan = trzeba krzyczeć "depeche mode!". Trzeba się nachlać, rozebrać do pasa, drzeć jape i robic wiochę. Naprawde, nie wiem z czego to wynika. Jakaś mocno zakorzeniona potrzeba robienia z siebie menelausa.
Nie podejmę się anal-izy tego zjawiska ;)
Awatar użytkownika
devotional

Post 21 kwie 2010 21:42

smutek i żal nieco ogarnia.
ale Anal to Anal.
warto było ^^
Awatar użytkownika
Hien

Post 21 kwie 2010 21:47

Występ był męczący bo za mało nawilżenia było ;)
Anal to anal...
Awatar użytkownika
prey

Post 22 kwie 2010 08:31

Widzę, że stripy były ;( :lol: ;(
Hien gdyby wywalić sety dipiszowskie przerzedziło by się. Jari mógł się postarać o 2 eventy x 500 szt. ;)
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
Awatar użytkownika
slick

Post 22 kwie 2010 09:44

Zdjecia Petr'a Klapper'a: http://petrklapper.com/Events/100417-RECOIL/

Klimatyczne.
Jari

Post 22 kwie 2010 10:14

Taaaa, nalepiej niech cały rok siedzi u nas i gra po 3 osoby na event :8 :D
Awatar użytkownika
devotional

Post 22 kwie 2010 11:20

byłoby elegancko ;(
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 22 kwie 2010 12:33

Hien pisze:Anal to anal...
chciałeś powiedzieć, że było soczyście :evil: :evil: :evil: :evil:
tak mi ptaszki wyćwierkały.. tzn. jeden ptaszek.. to nawet nie ptaszek ino sikoreczka ;(((((((
Awatar użytkownika
serek
Ulubiony utwór: The Things You Said

Post 22 kwie 2010 20:29

hien organizatorze wielkich imprez... powiedz co robisz na forum FANÓW Depeche Mode?
skoro gardzisz nami ,może zmień zamiłowania i nie będziesz musiał przeżywać żadnych anali
z tym związanych...

Jari,Slick jak możecie tolerować tego typa który dokładnie to samo stosował co teraz krytykuje i się naśmiewa z tego co sam wyczyniał na zlotach....

JARI&RYBA Dzięki za RECOIL EVENT! jak na takie przedsięwźięcie myślę że daliśmy rade!
Wilder mega zadowolony! Ma podesłać specjalne podziękowanie( pewnie do Werka ale jak wiemy robota była wspólna).

Slick thx za rozmowe,i do zobaczyska na depechowskim szlaku!

pozdrowienia dla uczestników!
Awatar użytkownika
Stalker

Post 22 kwie 2010 20:50

No, jak Wilder zadowolony (to najważniejsze) to na wszystko inne można przymknąć oko, nawet na sprzęt który się ciut sypał na afterparty ;) Jak nagra nowy LP to może będzie chciał zrobić jeszcze jeden krok do przodu z Recoil i parę numerów będzie tradycyjnie live :D