Co ostatnio zdziwiło Devotees?
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Re: Co ostatnio zdziwiło Devotees?
Z Twojej perspektywy nie, bo i tak mieszkasz w świetnie skomunikowanym miejscu. Ale gdzie indziej obiecali cuda na kiju, wyszło... jeszcze gorzej niż było.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
SZOK!!
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
Szok to jest teraz, bo za reformę Zdanowską chcą dekapitować 
-
Katiusha
Ponad 1400 nieprzeczytanych postów
Macie rozmach.
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Widzisz jakie masz tyły?
-
Katiusha
Widzę i pilnie zabieram się za nadrabianie zaległości 
(miałam napisać, że dobrze żeby mi z przodu nie zabrakło, ale chyba czas przystopować z żenującymi żartami
)
(miałam napisać, że dobrze żeby mi z przodu nie zabrakło, ale chyba czas przystopować z żenującymi żartami
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
E, dobry żart nie jest zły 
-
Malkolit
Grałem se partyjkę szachów w necie i trafiło mi się coś rzadko spotykanego: mat w dwóch ruchach!
Zastanawiam się, czy gościu podłożył się celowo, czy serio gra aż tak słabo. Obstawiałbym jednak to pierwsze. Po co ktoś coś takiego odwala?
Zastanawiam się, czy gościu podłożył się celowo, czy serio gra aż tak słabo. Obstawiałbym jednak to pierwsze. Po co ktoś coś takiego odwala?
-
Hien
Jestem do dupy w szachy. Może kiedyś kogoś pokonam w dwóch ruchach, ale obecnie prędzej sam się w ten sposób podłożę i to nieumyślnie.
-
dejmien
Proponuję japońskie szachy, czyli Shogi. Gra ma tę przewagę nad tradycyjnymi szachami, że nieważne jak bardzo jesteś w czarnej dupie, zawsze masz szanse odrobić straty i wygrać.
-
Malkolit
Nie no, Hien, ja tam żadnym mistrzem nie jestem, po prostu sobie zagrałem, żeby odreagować po dość intensywnym dniu. Sam niejednokrotnie coś podstawiałem i szybko przegrywałem, znacznie rzadziej odrabiałem straty i wychodziło na moje.
Ale to było absurdalne: miałem czarne; mój przeciwnik zagrał f3 - na co ja pomyślałem, że dobrze będzie od razu wejść ostro e5 - on zagrał wtedy g4 - tu pomyślałem: nie, to się nie dzieje, to jest w zasadzie pierwsze, czego uczą, żeby nie grać, bo przegrywa od razu; no i mój hetman dał mata. Radość z takiej wygranej jest żadna - a przecież punkty nie grają, zwłaszcza na poziomie amatorskim, gdzie najlepiej walczyć do końca, bo się różne dziwne rzeczy zdarzają. A, i jest przecież przycisk "rezygnacja" - lepiej na niego kliknąć niż uciekać czy grać coś takiego, bo to świadczy o przeciwniku.
Ale to było absurdalne: miałem czarne; mój przeciwnik zagrał f3 - na co ja pomyślałem, że dobrze będzie od razu wejść ostro e5 - on zagrał wtedy g4 - tu pomyślałem: nie, to się nie dzieje, to jest w zasadzie pierwsze, czego uczą, żeby nie grać, bo przegrywa od razu; no i mój hetman dał mata. Radość z takiej wygranej jest żadna - a przecież punkty nie grają, zwłaszcza na poziomie amatorskim, gdzie najlepiej walczyć do końca, bo się różne dziwne rzeczy zdarzają. A, i jest przecież przycisk "rezygnacja" - lepiej na niego kliknąć niż uciekać czy grać coś takiego, bo to świadczy o przeciwniku.
-
Hien
Ale Ty Melki ostatnio wnerwiony jesteś xD
Może gość chciał mieć jaja i skoro zrobił bezsensowny ruch, to chciał to wziąć na klatę?
To są internetowe szachy, więc obstawiam, że ludzie podchodzą do tego raczej na luzie.
Idź do parku i tam z kimś zagraj, wtedy się okaże jaki jesteś dobry, w szachach i w piciu
Może gość chciał mieć jaja i skoro zrobił bezsensowny ruch, to chciał to wziąć na klatę?
To są internetowe szachy, więc obstawiam, że ludzie podchodzą do tego raczej na luzie.
Idź do parku i tam z kimś zagraj, wtedy się okaże jaki jesteś dobry, w szachach i w piciu
-
Malkolit
Być może chodziło o to, że gość już zaczął partię, a miał dosyć i chciał odejść od kompa. Tak też mogło być.
Rzeczywiście, ostatnio atmosfera trochę siadła. Może to kwestia niskiego ciśnienia? W każdym razie stężenie absurdów pod koniec tygodnia zwykle mocno daje się we znaki (a nie mogę doznać pomroczności jasnej w robocie).
Ale w sumie to nie wiem od czego to.
Rzeczywiście, ostatnio atmosfera trochę siadła. Może to kwestia niskiego ciśnienia? W każdym razie stężenie absurdów pod koniec tygodnia zwykle mocno daje się we znaki (a nie mogę doznać pomroczności jasnej w robocie).
Ale w sumie to nie wiem od czego to.
-
devotional
Poczytaj debiuty szachowe. A z rzeczy dziwiących, naprawdę dziwi mnie nadal wysokie poparcie dla rządu i prezydentaHien pisze:16 sty 2020 21:28Jestem do dupy w szachy. Może kiedyś kogoś pokonam w dwóch ruchach, ale obecnie prędzej sam się w ten sposób podłożę i to nieumyślnie.
-
dejmien
Mnie to nie dziwi. Większość społeczeństwa to debile.
-
Hien
Mnie to też kompletnie nie dziwi.
-
devotional
Mnie o tyle, że naprawdę, poprzednie rządy dostawały w dupę za mniejsze przewinienia xD
-
dejmien
Bo zegarek Nowaka, czy osmiorniczka jest w zasięgu wyobraźni pisowskiego wyborcy.
-
Hien
Społeczeństwo głupieje z czasem.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Wypadałoby jeszcze porównać stylu przekazu medialnego z danych lat, szczególnie pod uwagę trzeba wziąć ekipę z Woroniczadevotional pisze:27 maja 2020 20:35Mnie o tyle, że naprawdę, poprzednie rządy dostawały w dupę za mniejsze przewinienia xD