http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=4337560&N=1
Polityka
-
Jacek DM
Według sondaży Tusk wygrywał w miastach, a Kaczor na wsi. Wiadomo więc skąd miał głosy - Samoobrona. I na tym chyba można zakończyć temat.
-
Jacek DM
Właśnie mówili, że Lepper czeka na podziękowania od Kaczora, i czeka również na spełnienie obietnic jakie złożył mu Kaczor wzamian za głosy. Mówili w radiu, a dodatkowo sam Czepper się wypowiadał.
Można więc powiedzieć, że Kaczor sprzedał Polskę poprzez ograniczenie swobody wyboru. Wiadomo bowiem, że poparcie Czeppera ukierunkowało przynajmniej połowe elektoraty Samoobrony. Jeśli ktoś w wyborach idzie na łatwiznę to co można po nim oczekiwać, kiedy to będzie on prezydentem. Jak prostytutka dał tyłka za głosy.
:):)
Można więc powiedzieć, że Kaczor sprzedał Polskę poprzez ograniczenie swobody wyboru. Wiadomo bowiem, że poparcie Czeppera ukierunkowało przynajmniej połowe elektoraty Samoobrony. Jeśli ktoś w wyborach idzie na łatwiznę to co można po nim oczekiwać, kiedy to będzie on prezydentem. Jak prostytutka dał tyłka za głosy.
-
kawoszka
Po prostu glosowalam na "mniejsze zlo"
Nie chcac dopuscic do panowania szalenca i obludnika zaglosowalam na Tuska....chociaz on tez nie jest taki swiety
Niemniej oddalam swoj glos w tegorocznych wyborach i teraz przynajmniej mam prawo narzekac na wladze
Ci co olali i nie poszli jakim prawem moga sie skarzyc,ubolewac.....przeciez i tak bylo im wszystko jedno.Takie jest moje skromne zdanie.
-
soultaker
- Ulubiony utwór: In Your Memory
Kaczynski zostal prezydentem RP. Kraju ktory jest czlonkiem UE. A jego pierwsza wizyta prowadzi gdzie...do USA !!
(bynajmniej tak mowia media)
Oby niezapomnial zalatwic sobie WIZY

Oby niezapomnial zalatwic sobie WIZY
Spreading the news around the world...
-
szajajaba
No to mamy przewalone i tyle...Zero tolerancji, przymusowe małżenstwa i 5 dzieci, rączki w ciup i do modlitwy 
-
krzysztofzawadzki
dobrze ze ten jełop tusk przegrał bo gdyby wygrał to by ta polska polityka całkiem na psy spadła...
-
szajajaba
a tak to spadnie jeszcze niżej...
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Szajajaba pisze:Tak wiec witamy w IV Rzeczpospolitej Kościelnej...
Szajajaba pisze:No to mamy przewalone i tyle...Zero tolerancji, przymusowe małżenstwa i 5 dzieci, rączki w ciup i do modlitwy
100% racji, nic dodać nic ująć. Zagraniczna prasa już nazywa Kaczorka tępym nacjonalistą, zesztywniałym umysłem i osobą, która zrujnuje polską dyplomację. Ach, i jeszcze ta seksowna firt lady. Cholerka wszyscy naśmiewali się z Wałęsowej. Danuta, my tylko zartowalismySzajajaba pisze:a tak to spadnie jeszcze niżej...
-
pimpf_101
//cenzor jest nie po to aby spacje wstawiac (Póki jeszcze nam wolno)... 
-
szajajaba
Oj, nie bądź taki pewien...może Kwaczor od dawna ma już kamerki porozstawiane wszędzie...
@EveS...dziękuję za uznanie, po raz pierwszy ktoś tak cytująco docenił moje zdanie
Choć nie, wcześniej kumpela na gg stwierdziła, że mam już przestać, bo ją brzuch ze śmiechu od moich komentarzy boli 
A poza tym należy płakać, tylko to nam zpstało...no, chyba że ściepniemy się i ruską mafię wynajmiemy
:D:D
@EveS...dziękuję za uznanie, po raz pierwszy ktoś tak cytująco docenił moje zdanie
A poza tym należy płakać, tylko to nam zpstało...no, chyba że ściepniemy się i ruską mafię wynajmiemy
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
melodramatyzujecie 
-
szajajaba
No to sam zobaczysz...jak ci każą do 25 roku życia mieć rodzinę...Już kiedyś były podobne plany, w dodatku płacili za jedno dziecko 100zeta... 
-
SweetLittleGirl
Małżeństwo do 25. roku życia? Nie wyrobię się przecież...
O 5 dzieci nie wspomnę już hhehe.
O 5 dzieci nie wspomnę już hhehe.
-
pimpf_101
Tu widzę szansę dla Erwarta... Praca w Kolporterze okaże się zbędna. Prawdziwą kasę będzie trzepał na dziecioróbstwie. A doświadczenia w tej materii na pewno mu nie brakuje....................................................................................................................................szajajaba pisze:No to sam zobaczysz...jak ci każą do 25 roku życia mieć rodzinę...Już kiedyś były podobne plany, w dodatku płacili za jedno dziecko 100zeta...
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Jeszcze o First Lady, mój znajomy myślał i myślał kogo przypomina piękna Maria, aż w końcu wynalazł pewne podobieństwo:

Starsi forumowicze z pewnością znają postać po prawej stronie

Starsi forumowicze z pewnością znają postać po prawej stronie
-
Erwartungen
o Twoim natomiast doświadczeniu traktuje inny post, w innym temacie, który na pewno znajdziesz
Troszkę podobnie jest z Tobą jak z Jarosławkiem - on też nie wygląda mi na takiego który brak dzieci może wytłumaczyć intensywnym korzystaniem ze środków antykoncepcyjnych. Na szczęście Ty masz lata przed sobą.. 
Co do Marii. Dałem się nabrać. Póki jeszcze nie była pierwszą damą, wydawała mi się znośna a na pewno lepsza od Lepperowej i Tuskowej (Tuskowa w wielu ujęciach wygląda trochę podobnie do Renaty Mauer, kobiety której nie trawię za wiejski wygląd i zachowanie, nieważne ile medali przynosi). Pisma chyba w lepszym świetle starały się ja (Kaczyńską) przedstawić (np Gala prezydencka). Teraz jednak zobaczyłem profil. Podobieństwo (zwłaszcza NOSA i wysuniętej górnej wargi) - uderzające...
Co do Marii. Dałem się nabrać. Póki jeszcze nie była pierwszą damą, wydawała mi się znośna a na pewno lepsza od Lepperowej i Tuskowej (Tuskowa w wielu ujęciach wygląda trochę podobnie do Renaty Mauer, kobiety której nie trawię za wiejski wygląd i zachowanie, nieważne ile medali przynosi). Pisma chyba w lepszym świetle starały się ja (Kaczyńską) przedstawić (np Gala prezydencka). Teraz jednak zobaczyłem profil. Podobieństwo (zwłaszcza NOSA i wysuniętej górnej wargi) - uderzające...
-
Iwonka
To jest jakiś fotomontaż, czy tak jest naprawde ...? 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Iwonka, naprawde