Tego sie trzymajmy
Singles Madness Bracket
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Sorry Czez, ten bracket nie powstanie bo nie ma mocnego poparcia a idea dla nas jasna jest zbyt mglista dla innych (ot może inne podejście do muzyki). Nie ma to sensu. Nie wszystkie rzucane pomysły są zawsze udane. Na razie trwa 3 liga shodana więc mamy co robić a mnożenie rozgrywek kończy się tym że nawet Ty sam się gubisz gdzie masz głosować jeszcze
nie chcę kręcić turniejów na sztukę, nie ma emocji nie ma bracketu.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
Nic nie mowie 
Enjoy The Silence
-
Hien
Rozmyślamy z Mudżynem nad ewentualnymi bracketami. Wysunąłem pomysł głosowania na najlepszy riff gitarowy w numerze DM, ale Mudżyn nie jest przekonany więc zapodaje tutaj. Chodzi mi o numery z charakterystycznym motywem gitarowym ala Personal, I Feel You, Useless, Dream On, Enjoy, czy Miles Away. Oczywiście możemy przedyskutować to, które kawałki pod to podchodzą. Co Wy na taki pomysł?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Moje zdanie w ciemno powinniście znać, chętnie w to pójdę. Nigdy jakoś specjalnie nie porównywałem numerów DM pod tym względem, to będzie mocne. 
-
stripped
No nie byłem przekonany bo gdy próbowaliśmy robić glosowania na najlepszy utwór rockowy lub na najlepszą melodię to w obu przypadkach nie doszliśmy do porozumienia, ale Hien to troszkę doprecyzował i chyba można spróbować. Wszak czasem te riffy są lepsze bądź gorsze od samych utworów w których występują (np. Hole To Feed moim zdaniem). Jeśli to pyknie możnaby i posilić się o przeniesienie tematu na grunt klawiszowy, choć w tym temacie chyba DM ma dużo mniej do powiedzenia z biegiem lat (mniej klasycznych riffów syntezatorowych a więcej budowaniaa tła czy pejzaży z elektroniki)
-
stripped
Tylko myślę że miejscami trzeba by to rozróżnić bo jednak niektóre utwory mają po 2 riffy (np A Pain That I'm Used To ma jeden ostry riff w refrenie a drugi w przejściach miedzy zwrotkami bodajże
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Nie myślałem o tym, ale chętnie i w to się zabawię 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Oczywista, że ja też.
-
Czez