Komentarze do zdjęć forumowiczów
-
Kri$
Nurkowalem.Temperatura wody zawsze powyżej 30 stopni C.
Cena to ok. 10.000 zł. za tydzień.Warto???
Cena to ok. 10.000 zł. za tydzień.Warto???
-
Disease
@ Kri$
Jeżeli taka jest cena spełnionego marzenia, to warto. Nie chodzi mi w tym momencie o ilość włożonego w wyprawe hajsu, ale o sam fakt realizacji jakiegos planu, zamierzenia, projektu. Czy jest cos piękniejszego od spełniania cudzych i własnych marzeń
?
BTW, widze że, jeżeli chodzi o temperaturę wody i powietrza, oboje jestesmy cieplolubni
. Wspaniale bym sie tam czuła
.
@ pimpf
Kocham Wasze przekomarzanie się
. Może zamieściłbyś jakąś świeżą fotę, żeby @ Iwonka mogła Cię podgryźć
? Znowu mielibysmy pierwszorzędną polewkę
.
BTW, widze że, jeżeli chodzi o temperaturę wody i powietrza, oboje jestesmy cieplolubni
@ pimpf
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
A Ty nam kiedys jakas fotke zamiescisz? 
-
Erwartungen
Disease
problem w tym, że Iwonka może się starać podgryźć Pimpfa na jakimś innym tle. Nie jeśli chodzi o wygląd. Pimpf jest perfekcyjny.
-
Disease
@ Erw
Perfekcyjny nie jest nikt, ale, bzzz, @ Pimpf'ikowi faktycznie do ideału niewiele brakuje
. Jestem głodna Jego nowych fotek
. A @ Iwonka cos wymysli, jestem pewna
. GIRLS POWER, prawda Maleńka
?
-
Iwonka
Nie wiem, po prostu na razie chyba mi się... nie chce
Niech mi dogryzają, ja to naprawde lubię
-
Disease
Że jak? No prosz, niemozliwe
. Eh, odważyłabym sie w to wątpić
...
-
Erwartungen
Disease pisze:@ ErwPerfekcyjny nie jest nikt...
Pimpf jest... to człowiek z powodu wyglądu którego zmienia się znaczenie przysłów... i orientację seksualną..
-
szajajaba
@Erw....czyżby...? Zmieniasz...? 
-
pimpf_101
To raczej niemozliwe. Erwarta pociagają tylko "szczupłe" osoby.... o sowitych kształtach i dużej pojemności. Pochodzenie, wiek, kolor oczu, włosów - to ma drugorzędne znaczenie. Liczy się tylko tradycyjny mocarny TONAŻ.szajajaba pisze:@Erw....czyżby...? Zmieniasz...?
Ps: Erwart, przestań nadużywać swojego moderatorstwa, to że ładnie tańczysz, nie znaczy, że wszytsko Ci wolno.
-
Disease
To mi siem w tym momencie zapala czerwoniasta heterosexualna lampkaErwartungen pisze:Pimpf jest... to człowiek z powodu wyglądu którego zmienia się znaczenie przysłów... i orientację seksualną..
A z ta Twoją orientacją, tio własnie, jak jest @ Mr Erw
@ angel
Powinnam sobie taką zrobić...
-
Erwartungen
a Ty przestań nadużywać swojej wyobraźni! Oznajmiam że daleko więcej niż połowa zarzutów wobec mnie jest wyssana pzez pimpfa z palca! On stracil archiwum gg, ale mogę znaleźć i zacytować moment w którym na mój zarzut że "jak będziesz tak gadał dalej to ja wywlokę na światło dzienne to i to" on odpowiedział beztrosko: "przecież zawsze jeszcze mogę coś WYMYŚLEĆ............" 
Diz...
jednak normalna
jak by było więcej takich jak pimpf to może bym zmienił orientację na stałe a tak... my się kłocimy ale w gruncie rzeczy kochamy. Sam mi to powiedział wczoraj, w łózku
Diz...
-
pimpf_101
Erwart, przeginasz powoli. Wiesz, że być moim wrogiem, choćby tylko na forum, to jest towarzyski wyrok śmierci. Na prawde, nie muszę niczego wymyślać
. Prawdziwych historii jest tyle, że dwa wagony bułgarskich dziewic mogłyby się zaczerwienić. 
Ps: Jestem 100% hetero, o czym zaświadczyć mogą kolejne partnerki Erwarta.. UPS
Ale wpadka...
Wygadałem się, mój talon na KLOCE w duńskiej fabryce został automatycznie anulowany.
Ps: Jestem 100% hetero, o czym zaświadczyć mogą kolejne partnerki Erwarta.. UPS
-
Erwartungen
po pierwsze kto zaczął
po drugie nie bazuj na pliku "impreza.txt" który mi przysłałeś - myślałby ktoś że jesteś twórcą tych wysublimowanych dokazywań
po trzecie nie zrewanżuję się tym samym: zwierzę - człowiek - jest różnica. Poza tym zaplątałeś się sam - gdzieś opisywałeś mój gust, jeśli po moim użyciu korzystasz sam z TEGO RODZAJU dziewczyn, to nienajlepiej świadczy o Tobie. Zgapialnictwo permanentne .......?
po drugie nie bazuj na pliku "impreza.txt" który mi przysłałeś - myślałby ktoś że jesteś twórcą tych wysublimowanych dokazywań
po trzecie nie zrewanżuję się tym samym: zwierzę - człowiek - jest różnica. Poza tym zaplątałeś się sam - gdzieś opisywałeś mój gust, jeśli po moim użyciu korzystasz sam z TEGO RODZAJU dziewczyn, to nienajlepiej świadczy o Tobie. Zgapialnictwo permanentne .......?
-
Disease
@ chopaki
Jestescie bossscy
Ubawiłam się jak norka
. Kocham czytac Wasze poscidła
. Martwi mnie jednak jedno słowo @ Mistrza Erwa odnosnie orietnacji sexualnej
... Co to znaczy: NORMALNA
?
-
kawoszka
Diz
ja wiem co znaczy odpowiedz Erwa
"NORMALNA" czyli wielbienie i chlopcow i dziewczynek 
-
Disease
@ kawuś
W takim razie mój podobno całkiem zgrabny
nosek znowu mnie nie omylił. Takie postrzeganie ludzieńków rozumiem
. I to sie chwali @ Mr Erw
.
-
pimpf_101
Oczywiście konieczne było użycie odpowiednich środków bezpieczeństwa (chroniących mnie przed zmiarzdżeniem). Czego się nie robi, dla dobrego dowCIPU...Erwartungen pisze:Poza tym zaplątałeś się sam - gdzieś opisywałeś mój gust, jeśli po moim użyciu korzystasz sam z TEGO RODZAJU dziewczyn, to nienajlepiej świadczy o Tobie. Zgapialnictwo permanentne .......?
-
angel
@ angelCiekawe foty, szczegolnie podeszła mi ta pierwsza
. Ma dla mnie ona wymowę: Spier***ajcie ode mnie wy podłe męskie szowinistyczne świnie
.
Powinnam sobie taką zrobić...
czy ja wiem
chociaż kilku gadów to dotyczy szczególnie jednego z tutejszego forum