A tak w ogóle, to do wydania albumu zostało już tylko 38 dni.
Sounds of the Universe
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Re: Sounds of the Universe
Zwykła pomyłka.
Tak samo pomylili się na Amazonie, i mądrzy z empiku to skopiowali. 
-
SinnerInMe
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Kolejny filmik zdający się mówić: "patrzcie, bawimy się zamiast pracować", czyżby panowie zamierzali jeszcze dla kasy wydać dodatkowe CD z coverami?
Proszę, niech Andy kręci ciekawsze filmy 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
A ja im zazdroszczę, bo też chciałbym mieć pracę (i to tak dobrze płatną), przy której mógłbym się na dodatek dobrze bawić.
-
Jari
E tam, to jest próbka tego co będzie na kolejnych 70 albumach DM w ciągu najbliższych 3 lat.stripped pisze:Kolejny filmik zdający się mówić: "patrzcie, bawimy się zamiast pracować", czyżby panowie zamierzali jeszcze dla kasy wydać dodatkowe CD z coverami?Proszę, niech Andy kręci ciekawsze filmy
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Jedno mnie zastanawia z jednej strony wszyscy psioczymy na to co teraz robią DM nawet Ja - ''hole to feed'' po dłuższym przesłuchaniu i bolą zeby(na szczęscie to demo i to z czasów hourglass) a z drugiej to wszyscy czekamy na wydanie płyty . Ja słucham DM od prawie 20 lat a jeszce mi sie nie zdarzyło z taką niecierpliwościa czekać na album
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Jari
Nie wszyscy kolego! Ja wcale nie czekam na ten album... 
-
shodan
A cóż znaczy jeden niewierny wobec tysięcy? 
-
Rajca
Jednego już się nauczyłem tutaj, Ciebie Jari nikt nie bierze pod uwagę w wypowiedziach "my"Jari pisze:Nie wszyscy kolego! Ja wcale nie czekam na ten album...
To zdaje się być aż nadto oczywiste dla każdego, że Jari swoje zdanie mieć będzie.
-
astiz
A ja czekam z niecierpliwością...i to na wydanie de luxe...
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Jari pisze:Nie wszyscy kolego! Ja wcale nie czekam na ten album...
No trudno nikt cie nie zmusza ,ja chetnie pójde do sklepu i wyłoze troche złociszy nie wiem czy na wersje de luxe ale podstawowa lub rozszeżoną czemu nie
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Jari
Ot co... ale prawdę mówisz! Mam swoje zdanie i bronię go jak niepodległości...Rajca pisze:Jednego już się nauczyłem tutaj, Ciebie Jari nikt nie bierze pod uwagę w wypowiedziach "my"Jari pisze:Nie wszyscy kolego! Ja wcale nie czekam na ten album...
To zdaje się być aż nadto oczywiste dla każdego, że Jari swoje zdanie mieć będzie.
Tu mata wywiad z Fletcherem na temat new album: te same głodne kawałki co zwykle ale jedna rzecz przeraża... chcą HTFeed dać na singiel....
http://muzyka.onet.pl/10173,1547722,0,1,wywiady.html
-
shodan
Wszystko zależy od aranżacji, bo Hole To Feed ma pewien potencjał. Ale jest też mowa o Fragile Tension jako o singlu. Osobiście byłbym bardzo zadowolony, bo z czterech utworów jakie słyszałem z SOTU właśnie FT podoba mi się najbardziej.
Andy w wywiadzie mówi "Jedni nas kochają, inni nienawidzą. Najgorzej by było, gdyby ludzie po prostu nie zwracali na nas uwagi. Przynajmniej jesteśmy jacyś". Święta prawda. Nie znam ludzi, którzy przechodzili by obok DM obojętnie nie wiedząc, o kim mowa.
Osobiście czekam niecierpliwie na SOTU mając nadzieję, że będzie nie gorsze niż PTA.
Andy w wywiadzie mówi "Jedni nas kochają, inni nienawidzą. Najgorzej by było, gdyby ludzie po prostu nie zwracali na nas uwagi. Przynajmniej jesteśmy jacyś". Święta prawda. Nie znam ludzi, którzy przechodzili by obok DM obojętnie nie wiedząc, o kim mowa.
Osobiście czekam niecierpliwie na SOTU mając nadzieję, że będzie nie gorsze niż PTA.
-
The Darkest Star
ja czekam ale nie z wielką niecierpliwością..
nie szperam po Internecie w poszukiwaniu dwudziestu sekund piosenki, która być może okaże się tą depeszową z nowego albumu..
przesłuchałam Wrong i FT bo miałam pod ręką.. na resztę poczekam ale żebym się podniecała odliczaniem dni do wydania albumu to nie powiem
na koncerty też czekam bardzo cierpliwie choć wizja koncertów DM wywołuje już większą radochę...
nie szperam po Internecie w poszukiwaniu dwudziestu sekund piosenki, która być może okaże się tą depeszową z nowego albumu..
przesłuchałam Wrong i FT bo miałam pod ręką.. na resztę poczekam ale żebym się podniecała odliczaniem dni do wydania albumu to nie powiem
na koncerty też czekam bardzo cierpliwie choć wizja koncertów DM wywołuje już większą radochę...
-
SinnerInMe
[del] ooooops 
-
stripped
czytaj posty, Jari już to zamieścił parę postow wyżej
wywiad nieciekawy, pomysł z FT lub HTF na singiel póki co wydaje mi się okropny 
-
SinnerInMe
Fragile Tension to moim zdaniem najlepszy kandydat na drugiego singla spośród utworów które znamy.
-
SinnerInMe
Płyta w polskich sklepach ma być dostępna już 17 kwietnia. Czyli do pojawienia się SOTU na sklepowych półkach zostało nam 28 dni, a do oficjalnej premiery 31 dni. 
No a do wycieku całego albumu pewnie dużo mniej.
No a do wycieku całego albumu pewnie dużo mniej.
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
... z tym , że cena boxu w sieci Media Markt i Saturn nie będzie wynosić 199 pln tylko 290 pln cudów nie ma nawet w Polsce
...a zanim bedzie płyta mamy kolejny klip ze studia ....
Depeche Mode - In The Studio (2008) - Web Clip #14
...a zanim bedzie płyta mamy kolejny klip ze studia ....
Depeche Mode - In The Studio (2008) - Web Clip #14
-
stripped
No tak sobie ten wokal brzmi moim zdaniem, szkoda że tak mało konkretne te klipy ze studia są. Ja w międzyczasie oswajam się z Come Back (Bare) i The Sun and The Moon and The Stars (Remix), ten drugi lepszy i uwielbiam już go za tekst, i tak jak w przypadku utworów z PTA (single A Pain That I'm Used To i Suffer Well) możliwe że uwielbiam je z powodów osobistych, chłopaki akurat nagrali te kawałki gdy mi już brakło słów...