Best of Forum
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Ja jestem chętny absolutnie do kontynuowania gry, no ale panowie, trzeba po prostu z tym czasem się sprężać. Albo przygotować krótkie notki wcześniej i przy pierwszej okazji wysyłać. Cała zabawa polega na regularnym odsłuchu i dorzucie kolejnych numerów czy płyt. Tempo jest zbyt ważne.
Ja staram się regularnie od razu słuchać, listy płyt i numerów mam już długo gotowe, to jest kwestia 10 minut dla przemyślenia opisu czy ogólnych wrażen nt tego, co wrzucam.
Ja staram się regularnie od razu słuchać, listy płyt i numerów mam już długo gotowe, to jest kwestia 10 minut dla przemyślenia opisu czy ogólnych wrażen nt tego, co wrzucam.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Zgadzam się z Hienem i Dragonem, z shodanem też. To wymaga nieco więcej tempa. Faktycznie, ostatnio co mogło się u mnie zje*ać się zje*ało, ale staram się trzymać konwencji zabawy, bo jest po prostu fajna i a to sobie coś odświeżę a to coś nowego poznam. Teraz ma to dla mnie kluczowe wręcz znaczenie. Zachęcam do spięcia tyłków i faktycznie, jak Dragon pisze wyżej - przygotowania opisów zawczasu. Let's do it.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Się podpisuję pod powyższym, ja,
Jedyny Murzyn w kwaterze Hitlera xd
Zaraz siadam obczajać King Crimson, mam poza tym w zanadrzu już przygotowany opis albumu na drugą kolejkę i 4 opisy (!) utworów.
Zapier*alam jak to Murzyn c'nie
Jedyny Murzyn w kwaterze Hitlera xd
Zaraz siadam obczajać King Crimson, mam poza tym w zanadrzu już przygotowany opis albumu na drugą kolejkę i 4 opisy (!) utworów.
Zapier*alam jak to Murzyn c'nie
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
devotional
You just played yourself 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No właśnie nie, bo ja King Crimson mam obczajone już od paru tygodni, choć jestem tylko leniwym białasem.
-
stripped
shodan ja się naprawdę staram, żeby zrecenzować Violatora przygotowuję się dla Czeza od 15 lat 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Widzicie co Stripped napisal? Az sie zaczerwienilem 
A ja jesli chcecie, to moge wstawic od razu swoje 10 albumow, bo przeciez przystepujac do zabawy, trzeba sie bylo przygoyowac.
A ja jesli chcecie, to moge wstawic od razu swoje 10 albumow, bo przeciez przystepujac do zabawy, trzeba sie bylo przygoyowac.
Enjoy The Silence
-
shodan
To recki też wrzuć od razu wszystkie - nawet tego, czego żeśmy jeszcze nie zapodali.
-
Hien
Czez, nie przesadzaj. Może zacznij od tego żeby napisać coś o płytach, o których rozmawiamy więcej niż jedno zdanie
Bo z Recoil poleciałeś po całości.
Wystarczy, że będziemy się trzymać jakiegoś przyzwoitego rytmu. Wiadomo, jeśli komuś coś wyskoczy, to zawsze może tu dać znać, że się spóźni i nikt nie będzie robił afery. Ale np. kolega Melki milczy tydzień, nie wiadomo, czy nie olał gry kompletnie jak z albumami, nie odpowiada na pytania (sorry Melczet, ale zdarza Ci się) i potem w końcu wrzuca swoje. Szachy to nie są, ale dać znać można
Wystarczy, że będziemy się trzymać jakiegoś przyzwoitego rytmu. Wiadomo, jeśli komuś coś wyskoczy, to zawsze może tu dać znać, że się spóźni i nikt nie będzie robił afery. Ale np. kolega Melki milczy tydzień, nie wiadomo, czy nie olał gry kompletnie jak z albumami, nie odpowiada na pytania (sorry Melczet, ale zdarza Ci się) i potem w końcu wrzuca swoje. Szachy to nie są, ale dać znać można
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
-
Czez
Nie zalapaliscie. Chodzilo mi tylko o to, ze umowilismy sie na 10 albumow. To ja te 10 albumow wybralem i jestem gotowy do zabawy.shodan pisze:12 lut 2022 18:01To recki też wrzuć od razu wszystkie - nawet tego, czego żeśmy jeszcze nie zapodali.
Enjoy The Silence
-
stripped
Nie Czez, to Ty nie załapałeś. Nie na tym rzecz polega żeby jednym rzutem walnąć list miłosny do własnej muzyki i mieć wywalone na resztę tylko żeby właśnie posłuchać drugiej osoby co Ci proponuje i się odnieść. Na spokojnie, po kolei, bez bałaganu.
-
Czez
Kurde Stripped, nie mowie, ze chce wrzucic. Sorki, to moja wina, moze zle to wszystko opisalem. Powiem jeszcze raz: mam przygotowanych 10 albumow i czekam na swoja kolejke, zeby moc wrzucic. Mielismy sobie przygotowac albumy, to ja wlasnie tak zrobilem i jestem gotowy do zabawy.
Enjoy The Silence
-
stripped
Bardzo dobrze. To poganianie nie było wycelowane w Ciebie, doceniamy że bardzo się przykładasz do gry i trzymasz tempo 
-
Hien
Ja tylko przypomnę, że jesteśmy w temacie o utworach, nie albumach 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
Czy teraz będzie szła następna kolejka?
-
stripped
Czekamy na Melkiego...
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Sorry, ja się wycofuję. Zresztą, dokończę ligę i w kolejnej części też nie bierzcie mnie pod uwagę. Nie jestem w stanie poświęcić zabawie należnej jej uwagi, bardzo mi przykro z tego powodu 
-
shodan
Widzę, że Melki już chyba całkiem się wypisuje z tego forum. 
-
Czez
Utwory tez juz mam wypisane
Enjoy The Silence